Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Sziasztok!
Eladó egy rövidtáv nõi nevezés a Szilvásvárad Maratonra! 4000 FT + a pólót is megkaphatja az illetõ ;) Jelentkezni és egyeztetni ezen a számon lehet: 06-30-443-25-02 !!
Üdv.
Brigi
:air: Brigi

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Az M 1 az 4 kör...

Az M 1 az nem kör! Az M 0 lesz az!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Háj!

7végén lesz valami a Mátrában?

Zsóci, Huszár N. !!!Valamikor a folytatás???
Püspökibõl vissza???

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Az M 1 az 4 kör...

Na neee...
Emtébé Saltarján móóóre!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

A besztercei kemény mag ott volt:D

Máskor ilyen programokat írjál/írjatok ide, jó?:)
Nagyon szerettem volna látni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Volt vki tegnap Quimby koncerten? Tök jó, hogy sehol sem reklámozták ... :/

A besztercei kemény mag ott volt:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Neeem, én a Britney koncerten voltam... bár sZopott b@szott... akkor az lehet nem is õ volt:D vagy mégis???:krol:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Volt vki tegnap Quimby koncerten? Tök jó, hogy sehol sem reklámozták ... :/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
[quote name='RTamás']Szia Tibi!
Csak a linkeket küld el ahová feltöltötedd a képeket, és úgy megtalálható lesz!
Ja, hívtalak, de nem Te vetted fel (vmi hatóság jelentkezett be egri rfk néven, hogy van ez?).
Én: 20/3102267
Szia TOM!
Bakker én télleg béna vagyok, eccerûen nem sikerült elküldeni azt a pár képet. A freemail-ben úgy akarom, hogy aszongya: 1. írás, 2. óriás fájl csatolása, 3. tallózás, 4. jobb egérgombbal kigyelölöm a mappát, 5. kiválasztom, hogy tömörít és e-mail, 6. kiad egy ablakot, abba beírom az emilcímedet, majd elkûdöm, 7. oszt mésse érkezik meg neked HOGY VAN EZ? SEGÍTSÉG RENDÕSRÉG, vagy nemis csak VALAKI!!! Hogy kell elkûldeni azokat a f.s képeket? He?
Egyébként a számom 20/776-8078. Vagy nem ezt írtam volna korábban? Télleg hüjelennék? Pedig ezt a számot én veszem fel.
A képek pedig a saját gépemen, a családi albumokban vannak. Onnat pedig nemigen tudod letõteni.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Ma én is voltam az ob. pályán "csapatni". Hát jómunkásembereknek való!
Ollyan mint a tv2 egyik mûsora. Neeem! Nem a "jobban rosszabb" hanem az Aktív. Két kört sikerült teljesíteni, mert a második után Kozel kecskék kezdtek körözni a fejem körül (hiába vettem olyan izom-tek-et vagymit, mindig csak a seritalt kívánnya a szervezetem).
Hát a három kör nem lesz pitlák a master 1-be (nemtom a pesti népeknek hogy fog tecceni ez a hossssszzzúú pálya) de ez van eztet kell szeretni!
Meg még addig hátha sikerül fogynom vagy 10-20 dekát:waga:

Helló!
A K. Kecskék segítenek fogyni. Én most a gép elõtt ülve a klaviatúra erõteljes ütügetésével erõsítek (ja, ezt csinálom egész nap, csak más környezetben, ... tényleg), és doppingnak egy csomag lays salted-et eszem.
Holnap aki tud gyõjjön outizni (16.30 ó). vasárnap pedig kapható vagyok allroadra...
Alig várom. vagy vár rom, vagy én rom. Nem tom. De Tom

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Az M 1 az 4 kör...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Ma én is voltam az ob. pályán "csapatni". Hát jómunkásembereknek való!
Ollyan mint a tv2 egyik mûsora. Neeem! Nem a "jobban rosszabb" hanem az Aktív. Két kört sikerült teljesíteni, mert a második után Kozel kecskék kezdtek körözni a fejem körül (hiába vettem olyan izom-tek-et vagymit, mindig csak a seritalt kívánnya a szervezetem).
Hát a három kör nem lesz pitlák a master 1-be (nemtom a pesti népeknek hogy fog tecceni ez a hossssszzzúú pálya) de ez van eztet kell szeretni!
Meg még addig hátha sikerül fogynom vagy 10-20 dekát:waga:
Emtébé Saltarján móóóre!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
OB. Pályabejárás 6-kor a bolttól

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
A versenyeredményben van idõ, de az elsõ 30emberbõl csak 20at értékelnek.
Ha azt írják, hogy 2:52vel nyerték, az nem lenne kóser, mert Cziráki 2:48at ment
Remélem jó lesz a link
http://data.hu/get/1..._kin...rtf.html

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Emailben átküldtem a Kínok Kínja 2009 eredményeket ( idõk is vannak ) a SHKE címére!
T

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Nah, volt akit értékeltek, volt akit nem... de úgy tûnik, ez marad a végleges:
http://www.velo.hu/i...naptar&kod=2128

ez a eredménylista kaki
má soha nem irnak majd idõket is?
ebbõl igy nem sokat látnyi:mad:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nah, volt akit értékeltek, volt akit nem... de úgy tûnik, ez marad a végleges:
http://www.velo.hu/i...naptar&kod=2128

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Szerintetek az normális dolog, ha egy kerékpárverseny (Kínok Kínja) után két nappal még nem lehet tudni az eredményeket, illetve néhány fotón, ill. videón kívül más nincs róla????

Szia Tibi!
Csak a linkeket küld el ahová feltöltötedd a képeket, és úgy megtalálható lesz!
Ja, hívtalak, de nem Te vetted fel (vmi hatóság jelentkezett be egri rfk néven, hogy van ez?).
Én: 20/3102267
Szia Mindenki!
Nekem is van egy eredménylistám, amelybõl én már kreáltam egy abszolút sorrendet:majdnem beszúrtam, de rájöttem, hogy ezt a melós gépre mentettem el. Majd holnap bepótolom.
Vasárnap jó lenne egy terepeset menni ( mise után, mert vasárnap TEMPLOM!!!), a szilvásváradira felkészülni! ( azért csak módjával. )

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!
Péntek délután 16.30órakor a "bolt"-tól egy országúti körre jelentkezõket várok ( ha nem esik)!
T

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Vannak ilyen érdekességek a helyi és a hivatalos nevek használata között. A Somlyó-hegyet is itt (Salgótarjánban) mindenki így hívja, pedig a csúcs neve hivatalosan Somlya.
Tehát a kérdésedre a válaszom az, hogy Csepegõs-kút, de Ti nyugodtan hívhatjátok a saját megszólításotokon.

Ui.: A kódokat kéretik nem elárulni. Nehogy valaki skalpvadászat nélkül begyûjtse õket. ;-)

Köszönöm! Akkor marad továbbra is Csepegetõs kút! (A kódért bocs!)