Eladó egy rövidtáv nõi nevezés a Szilvásvárad Maratonra! 4000 FT + a pólót is megkaphatja az illetõ

Üdv.
Brigi
A besztercei kemény mag ott volt:D
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Volt vki tegnap Quimby koncerten? Tök jó, hogy sehol sem reklámozták ... :/
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Helló!Ma én is voltam az ob. pályán "csapatni". Hát jómunkásembereknek való!
Ollyan mint a tv2 egyik mûsora. Neeem! Nem a "jobban rosszabb" hanem az Aktív. Két kört sikerült teljesíteni, mert a második után Kozel kecskék kezdtek körözni a fejem körül (hiába vettem olyan izom-tek-et vagymit, mindig csak a seritalt kívánnya a szervezetem).
Hát a három kör nem lesz pitlák a master 1-be (nemtom a pesti népeknek hogy fog tecceni ez a hossssszzzúú pálya) de ez van eztet kell szeretni!
Meg még addig hátha sikerül fogynom vagy 10-20 dekát:waga:
Nah, volt akit értékeltek, volt akit nem... de úgy tûnik, ez marad a végleges:
http://www.velo.hu/i...naptar&kod=2128
Szia Tibi!Szerintetek az normális dolog, ha egy kerékpárverseny (Kínok Kínja) után két nappal még nem lehet tudni az eredményeket, illetve néhány fotón, ill. videón kívül más nincs róla????
Vannak ilyen érdekességek a helyi és a hivatalos nevek használata között. A Somlyó-hegyet is itt (Salgótarjánban) mindenki így hívja, pedig a csúcs neve hivatalosan Somlya.
Tehát a kérdésedre a válaszom az, hogy Csepegõs-kút, de Ti nyugodtan hívhatjátok a saját megszólításotokon.
Ui.: A kódokat kéretik nem elárulni. Nehogy valaki skalpvadászat nélkül begyûjtse õket. ;-)