Szombaton Kékes csúcsra valaki?
+ Én
Kössz az infot Gabes!
Majd bejárom már a közeljövõben, de most vasárnap Sitnora készülök. Az ha jól számolom akkor kijön 230-ból igaz?
Mire kell számitani elõtte lessz benne komolyabb hullám?
Szombaton Kékes csúcsra valaki?
Elõször is szeretném megköszönni,hogy az ob-n veletek lehettem, nagyon élveztem a szombati túrát és a vasárnapot is!
A most vasárnapi tekeréssel kapcsolatban írnám, hogy mit szólnátok ahhoz, ha most a Mátra általunk kevésbé járt részein tekernénk???
Arra gondoltam, hogy Ágasvárról lemennénk M.keresztesre, onnan föl a Nyikomba, Nyikom -nyeregbe,Majd vissza a hidegkúti úton az erdészház felé.
Ezután Tót-hegyes és vissza Bagolyirtás felé,majd Szentimre, Szentistván és onnan Bátony és kész a laza kis kör.
Írjatok, hogy oké e és hogy mikorra lesztek a Peninél Bátonyba!
Addig is Dallasz!!
Vasárnap 8.30-8.45 körül találkozó az Omya kõbánya felé vezetõ út elején a keresztezõdés után a parkolóban.
Indulás Salgótarján Mol kút 7.30 autóval . Lehet hogy lessz egy hely a kocsiban de ez csak szombat este derül ki ! Ha bicóval jössz akkor az ottani idõponttal számolj.
Vasárnap 8.30-8.45 körül találkozó az Omya kõbánya felé vezetõ út elején a keresztezõdés után a parkolóban.Én meg ide csatlakoznék. Kb. mikor lesz indulás?
Ha leszakadnék, nem kell megvárni, könnyen hazatalálok
Vasárnapra Suttyó mesterrel tervezünk valami tekerés félét, terepen...
Vasárnap Bükk középtáv a "Szécsényi különítménnyel". Akit érekel csatlakozhat.
Vasárnapra Suttyó mesterrel tervezünk valami tekerés félét, terepen, ha nem lesz addig világvége. Huszár úrnak a megjelenés kötelezõ, a Nagy családnak ajánlott!!! Aki akar jöjjön! Útvonal késõbb, korai indulás, a tempó halálos (a felügyeletet az autópálya rendõrség biztosítja).
Ihatnál néha magyar sört is, nem csak angolt!:beer:What does it mean "digitális térképet turautvonallal?" exactly?