Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Ez most akkor hogy is van? Kezd érdekelni :)

Hát úgy néz ki lemegyek.
emlékezetbõl lenyomom:( nem sok edzés volt mostanában.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Bálnának boldog születésnapot!:birth:

Az esõbõl igen csak elég volt! Éppen vízvezetéknek ástunk lövészárkot, most frankón omladozik a széle.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Jávorkútra valaki vasárnap?

Ez most akkor hogy is van? Kezd érdekelni :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

"Szokásos verseny elõtti program: nézem a radart... :| "

És mit állapítasz meg a radart nézve? Én azt látom, hogy még nyugat felõl van tartalék csapadékból ( sajnos ) ami felénk tart.

Én is pont ezt. A dunántúlon is esik, majdnem mindenhol. Most úgy látom, h nem megyek sehova :(. Max délután a Bükkbe egy körre.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
"Szokásos verseny elõtti program: nézem a radart... :| "

És mit állapítasz meg a radart nézve? Én azt látom, hogy még nyugat felõl van tartalék csapadékból ( sajnos ) ami felénk tart.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Szokásos verseny elõtti program: nézem a radart... :|

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Csonti!
A kékesi pólódat átkértem a Mátra-körös helyszín átvételére. Akkor tudjuk átvenni amikor a célterületen a Mátra-körös pólót is megkapjuk.
Tamás

Oké. Köszönöm széken!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Csonti!
A kékesi pólódat átkértem a Mátra-körös helyszín átvételére. Akkor tudjuk átvenni amikor a célterületen a Mátra-körös pólót is megkapjuk.
Tamás

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Köszi! :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Tiszta feledékeny vagyok.
El ne felejtkezzünk a két (csak kettõ igaz) dobogós Hölgyrõl sem: csak így tovább Rena és Brigi!!!!!!!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Jajj!
Majdnem elfelejtettem a legfontosabbat: gratula mindenkinek a Mátra maraton teljesítéséhez. Különösen Pistának!!!!
Persze nem akarok ny..ni, de azé ide hamuzzá FÕNÖK:cool2:

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Legújabb! Szombaton Mátrakörön esõ nem valószínû, de nagyon melegünk sem lesz. Inkább, mint a múlt évben, fejbe vert a baltás ember.

Reméljük Gyuri bá'! Reméljük! Szerintem az ideális lenne... Majd meglátjuk! A vak is aszonta.
Egyébként a héten még begyakoroltam a lefelét rendesen. Ott még talán javulhatok most. A felfeléken az idén már nemigen:(

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

No ezt tegyétek zsebre.
http://kerekagy.blog...holland_kormany

Ez nálunk úgy másként mûködik, a Rimóc és Hollókõ között épített bicajos út két széle szét van taposva mert minden akadályt leküzdve (árkon áthajtva, felhajtást megakadályozó korlát kivágva) felhajtanak rá autóval...Posted Image

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Legújabb! Szombaton Mátrakörön esõ nem valószínû, de nagyon melegünk sem lesz. Inkább, mint a múlt évben, fejbe vert a baltás ember.
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

viszont utána a kijelölés hiányának már nem annyira.

Na ott a sztimrei frissítõ után én is elkavartam. Egy kolléga szólt, hogy rossz felé megyünk.

tavaly csak egyedül indultam at SHKE-bõl

Nem is! A szilváson voltam én is. 7 órát nyomtam, elég volt egész évre :)

És még valami: köszönet Fakukacnak a fékkarért! Nem is gondoltam volna, hogy ennyit számíthat, sokkal jobban fogott vele a fék, mint a régivel.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

A kohász-kék második szakaszának bejárása várhatóan szeptember 19. (szombat).
Aki ott volt az elsõ szakaszon, azt újra várom a csapatban és az esetlges új jelentkezõket is. Mindkét szakasz teljesítõi jogosultak a Kohász-kék jubileumi teljesítménytúra díjazására. Ráadásul ismerni fogják a teljes kék szakaszt. Ha pedig van hozzá affinitásuk, akkor várom õket a 2010-es kohász-kék túra szervezésében (pontõrködés...).
A logisztika a jelentkezõk számától fog függni. Ez igaz az esetleges kisérõbuszra is.
Az útvonal viszont fix, végig a kék sáv jelzésen: Diósgyõr-Vasgyár - Vaskapu - Fehér-kõ - Felsõhámor - Lillafüred - Ómassa - Szentlélek - Csondró-völgy - Mályinka - Upponyi víztározó - Uppony - Sáta - Hétes - Ózd
50-60 km
1200-1500 m szint.
Vannak az útvonalban rendkívül technikás részek is!

A túra hetében lehet jelentkezni és akkor beszéljük meg a részleteket is. Rendkívül kedvezõtlen idõjárási körülmények között a túra tolódik.

Hogyan mentek el Diósgyõrbe? Ha esetleg Egeren (Egren?) keresztül mennétek és beférnék a jármûbe a bicajommal, akkor csatlakoznék, mennék veletek mondjuk Dédesig vagy Upponyig, onnét hazafordulnék.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Messze vagyunk meg ettõl Gyuribá! Sajnos nagyon messze!:(

Ja :(. A kommentekben megjelenõ fikázó faszok is ezt mutatják.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Ez nagyszerû gondolat! Örülök neki!

Ha tényleg sikerül kamatoztatni a BIG találkozón szerzett ismerettségeket, akkor jövõre talán sikerül kijutni Hollandiába és megnézni azt a sztrádát a gáton.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

No ezt tegyétek zsebre.
http://kerekagy.blog...holland_kormany

Messze vagyunk meg ettõl Gyuribá! Sajnos nagyon messze!:(

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag