Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Na mi van, ma senki nem dolgozik?:D
Jobbulást, Szabi!

De!
Csütörtök óta lakásfelújítás :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Na mi van, ma senki nem dolgozik?:D
Jobbulást, Szabi!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Szabi!
Oszt az aszfalt??? Azt mondjad máááá!!! Az aszfaltnak lett baja?!! Behorpadt, felkarcoltad??!
ÓÓÓÓÓÓ, IIIIIsteeeneeem, az a nagggyó aszfalt....
:)

Gecispeci! :P
Már amúgy is veled ijesztgetem a lányaimat, ne fokozd! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Szabi!
Oszt az aszfalt??? Azt mondjad máááá!!! Az aszfaltnak lett baja?!! Behorpadt, felkarcoltad??!

Nahh, már jobb a kedved mint tegnap, helyes!

Itt meg azállás:http://www.topmarato...szutav_2009.pdf

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Cerbona!
Mátra kör és Jávorkút eredmény?

Mátra körön röviden indultam M. Házáig :D elszöktünk aztán norbi felhúzott végig így 2.lettem
Jávorkúton Mtb-vel indultam de soha többet útiversenyen:mad:
Kissebb erõnléti és annál nagyobb technikai gondokkal szenvedtem, igy 4.-5. hely körül lehet, eredményt még nem láttam, nem is nagyon érdekel.
Majd talán a 7végén a hullámvasút jobban megy.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Ellenben tegnap dobtam egy hátast aszfalton :( Kiállva mentem 53-on felfelé egy kis dombon, kioldott a pedál és paffff. Odavertem a combom, oldalam-hátam, csuklóm, koppant a fejem. Kicsit roki vagyok most, de majd elmúlik. Fejvédõ behorpadt. Szerencsére a bicajon minden mûködõképes maradt, csak vissza kellett hajlítani az elhajlott dolgokat, pár randa karc lett a fékváltókaron és hváltón.

Szóval Emberek: Fejvédõ! Mindig!

Szabi!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Ellenben tegnap dobtam egy hátast aszfalton :( Kiállva mentem 53-on felfelé egy kis dombon, kioldott a pedál és paffff. Odavertem a combom, oldalam-hátam, csuklóm, koppant a fejem. Kicsit roki vagyok most, de majd elmúlik. Fejvédõ behorpadt. Szerencsére a bicajon minden mûködõképes maradt, csak vissza kellett hajlítani az elhajlott dolgokat, pár randa karc lett a fékváltókaron és hváltón.

Szóval Emberek: Fejvédõ! Mindig!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Qrva yo idõjárás volt. Bánhatja aki akart és nem indult.

Kicsit sajnáltam, de kárpótlásul helyette du mentem egy kellemes 100-ast. Megnéztem a falunapot Ballán :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Gratulálok minden Mátra kör teljesítõnek!
Egyben elnézést, hogy nem pacsiztam mindenkivel verseny után, de siettem haza, mert falunap volt burgonyás ételekkel, meg minden.

Gyuri bá'!
Már értékelt versenyeredmény van írva a nevedhez.

Fakukac!
Veled mi történt? El sem indultál, vagy közben lett valami gikszer?

Cerbona!
Mátra kör és Jávorkút eredmény?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ezzel szemben a Mátrakörön a bizonytalan idõ ellenére szép számmal összegyûltek. Valahogy MTB szakágban a maraton vonz inkább tömegeket, a többi szakág nem olyan népes. Mondjuk terepen a versenytempót én sem annyira kedvelem, annál inkább a túrázást, még keményebb tempóban is, a maraton erre is megfelel.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Utolsó Magyar Kupa Futam

Ennyire elvesztette az xco futam a presztízsét?:(
Tegnap felhívtam Zsoltit, mármint a Verebélyit, hogy mit csinálunk holnap, mennek-e versenyre. Mire Õ mondta, hogy persze, mondom, oké, akkor holnap ott találkozzunk. Kérdi, mivel megyek?
Mondom, hogy saját kocsival, mert csak pénteken döntöttem el véglegesen, hogy megyek. És nem akartam bekavarni. Mire mondja Zsolti, hogy menjek nyugodtan velük, mert csak ketten vannak.
Így keltünk útra, 3-an, Zsolti, Joci, meg én. A kocsiban folyamatosan azon gondolkodtam, hogy milyenek voltak a régi szép idõk...
Egyik szemem sírt, a másik nevetett. Emlékszem olyan csillebércen rendezett versenyre, ahová 3 mikrobusszal mentünk. És még úgy is alig fértünk el...
Most meg 3-an mentünk...
A verseny egyébként nagyon jó volt, Zerge mester nagyon jó pályát jelölt ki. Tetszett, jó volt a lábam is, jó volt a technika is. Végül a 7. helyen értem célba. De nagyon elégedett vagyok, mert tényleg jó tempót mentem.
Jó magyar szokás szerint a rövid táv rajtaja elõtt volt pár, magát viccesnek gondoló ember, akik teljesen átszalagozták a pályát, nem kis gondot okozva a rendezõknek, versenyzõknek. Hálistennek 30 perces csúszással sikerült megoldani a helyzetet. MIKOR NÖVÜNK MÁR FEL??? Nem hiszem el, hogy ez mért volt jó? Elbújtak egy bokorba, és utána röhögtek azon, hogy Zerge és a szervezõ gárda vért izzadva próbált új táblákat gyártani, szalagozni??? Én pl. nem szeretem a focit, de nem állok meg felkapálni a pályát, hogy ez milyen jó móka... Na mindegy... csak fáj, hogy honfitársaimnak ilyen mértékû sötétség lakozik még mindig a fejükben...
Gratula Zsolti bácsinak is, nagyon jó kente neki, és Jocinak is, õ is kitett magáért!
Azért remélem, hogy nem ezt a csökkenõ létszámú tendeciát követjük majd:)
Na csocsi mindenkinek!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
A hivatalos eredménylista szerint még el sem indultam. Akkor álmodtam az egészet?
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Találtam Mátrakör eredményeket, akit érdekel:
http://www.sportido....25004661F0?Open

Nem ÉRDEKEL!!! Miért nem alszol már hee?
Emtébé Saltarján móóóre!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Találtam Mátrakör eredményeket, akit érdekel:
http://www.sportido....25004661F0?Open

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Ez mi is pontosan? :)

mûsorvezetõújságírószervezõvezetõtagkerékpárszerelõversenyzõtanulómegaráktuggyamégmi ;):mexico:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Köszönöm mindenkinek aki itt vagy más formában felköszöntött tegnap! ;)

multifunksjönsztív

Ez mi is pontosan? :)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Na, Mátrakörösök, megúsztátok szárazon?

Qrva yo idõjárás volt. Bánhatja aki akart és nem indult.
A verseny személy szerint nekem tetszett, kár, hogy a bolyomban csak a felnõtt nõi 2-dik meg én vezettünk (10-en voltunk), de ettõl eltekintve nagyon jól éreztem magam(2ó19p).

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Hát úgy néz ki lemegyek.
emlékezetbõl lenyomom:( nem sok edzés volt mostanában.

Én meg megnéztem a kiírást, amiben írják, hogy helyszíni nevezés nincs, péntekig lehetett elõnevezni. Balfékek. Ígyhát kihagyom.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Na, Mátrakörösök, megúsztátok szárazon?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Sok boldogot még Bálna! Hallottalak a rágyijóba is, multifunksjönsztív!;)