Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Zene teren szeles a skala
Aki ismer..

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
En is kiegeszitenem, amugy a kep jo
http://www.youtube.c...s/0/qEx7pkmFc6s

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Buszsofõr mottóhoz még: Váró busz nincs, csak váró utas, meg esetleg buszváró. Amúgy meg egy fizetség, ha van utas, ha nincs.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Emmeg Mr Zsócinak, bár biztos ismeri:

Buszsofõr mottója:
"Aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban."

Buszvezetõk 8 pontja

1. Ha elöl kopaszodsz, növeszd a hajad a derekadig.
2. Szürke cipõhöz kizárólag fehér zoknit vegyél, mert különben nem
érvényesül a boka felett 10 centivel érõ kék nadrág.
3. Soha ne mondd be a következõ megállót, vagy ha igen, hörögj a
mikrofonba, mint Török Ádám, négy korsó sör után.
4. A megálló elõtt tíz méterrel érd el a legmagasabb sebességet, hogy a tíz méteren be tudj mutatni egy hatásos fékezést.
Ennek csak akkor van értelme, ha legalább 80 álló utas van a buszon, különben nem vagy elég vagány.
5. Ha menet közben kollégákkal beszélgetsz, egyáltalán ne lassíts a kanyarban.
6. Minél idõsebb ember fut a busz után, annál közelebb az orrához csukd be az ajtót. Ha kerekes szatyorral fut, még a nyitott ajtóval elindulást is megkockáztathatod.
7. Miközben az utcán nézed a csajokat, lehetõleg rángasd a kormányt és cöcögtesd a sûrített levegõt.
8. A garázsjáratos táblát csak annyira feltûnõen helyezd ki, hogy az utasok többsége már csak a mosóban jöjjön rá, hogy rossz buszra szállt.

A mottót annyival egészíteném ki, hogy aki a padon ül az pihen amúgy a többi az beztosis, hogy úgy van!!!
Emtébé Saltarján móóóre!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
http://picasaweb.goo...191544815712210

Pestának! Rap helyett!Feltöltött kép

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Emmeg Mr Zsócinak, bár biztos ismeri:

Buszsofõr mottója:
"Aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban."

Buszvezetõk 8 pontja

1. Ha elöl kopaszodsz, növeszd a hajad a derekadig.
2. Szürke cipõhöz kizárólag fehér zoknit vegyél, mert különben nem
érvényesül a boka felett 10 centivel érõ kék nadrág.
3. Soha ne mondd be a következõ megállót, vagy ha igen, hörögj a
mikrofonba, mint Török Ádám, négy korsó sör után.
4. A megálló elõtt tíz méterrel érd el a legmagasabb sebességet, hogy a tíz méteren be tudj mutatni egy hatásos fékezést.
Ennek csak akkor van értelme, ha legalább 80 álló utas van a buszon, különben nem vagy elég vagány.
5. Ha menet közben kollégákkal beszélgetsz, egyáltalán ne lassíts a kanyarban.
6. Minél idõsebb ember fut a busz után, annál közelebb az orrához csukd be az ajtót. Ha kerekes szatyorral fut, még a nyitott ajtóval elindulást is megkockáztathatod.
7. Miközben az utcán nézed a csajokat, lehetõleg rángasd a kormányt és cöcögtesd a sûrített levegõt.
8. A garázsjáratos táblát csak annyira feltûnõen helyezd ki, hogy az utasok többsége már csak a mosóban jöjjön rá, hogy rossz buszra szállt.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Pesta, halgass néha normális rappet is: :mexico:

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

RSzabi
Meg is álltál a falunapon, vagy csak átmentél Ballán? Volt sok jó kaja. Bár azt mondták gyorsan elfogyott minden.

Á, csak lassan átgurultam. Láttam, hogy még versenyótó is volt! Véjefétéjes vagy ezerkecske? :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Na mi van, ma senki nem dolgozik?:D
Jobbulást, Szabi!

Köszi, meglesz, neked meg gratula!!!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Sziasztok!
Egy szép õszi napra össze kellene hozni egy Balaton-körbe (este görbe) túrát! Az sem baj, ha aznap nem esik az esõ, mert azt nem bírom. Szerintem október eleje-közepéig van rá esély. Akit érdekel jelezzen és elkezdjük az alkalom idõpontját szûkíteni. Nagyon kell olyan is aki már látott olyat a tükörben aki körbe tekercselte.

Kérdezd meg Hegedûs Kareszt is, õ mindig kapható ilyesmire, másrészt most került egyet augusztusban.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

And i did not drink a lot
I mean i'm not drunk
I have an anothter way, T you know my:-)

Of course I FOOOKIN do':krol:
By the way, if the subject comes to the music again, go for this one: U suppose to like it, and... the movie is really "nigga", too:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
A Balaton kör engem is érdekel, ha megfelel az idõpont. Már régóta tervezem, de eddig nem jött össze.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Sziasztok!
Egy szép õszi napra össze kellene hozni egy Balaton-körbe (este görbe) túrát! Az sem baj, ha aznap nem esik az esõ, mert azt nem bírom. Szerintem október eleje-közepéig van rá esély. Akit érdekel jelezzen és elkezdjük az alkalom idõpontját szûkíteni. Nagyon kell olyan is aki már látott olyat a tükörben aki körbe tekercselte.

En benne vónék! De naon!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Köszi, Tibi!

Peti feláldozta magát értem a Mátrakörön. Rajt elõtt 20 perccel szétszakadt a hátsó külsõm-belsõm és úgy döntött nagy hirtelen, hogy átrakja nekem a hátsó kerekét. Köszönet érte itt is.
Szeretem a Mátrakört. 11 éve indultam elõször, akkor még montival. Életem elsõ versenye volt:)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
And i did not drink a lot
I mean i'm not drunk
I have an anothter way, T you know my:-)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Na,
Batman helyett:
Csak hallgasd meg, utos

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
I would like to gratula all of Matra Grand Prix & Javorkut Cup
ShonGoku fuck off
I heve a better than you, check it:

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
A lényeget megint majdnem elfelejtettem:
Bálna kicsit megkésve, de!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Mátra körön röviden indultam M. Házáig :D elszöktünk aztán norbi felhúzott végig így 2.lettem
Jávorkúton Mtb-vel indultam de soha többet útiversenyen:mad:
Kissebb erõnléti és annál nagyobb technikai gondokkal szenvedtem, igy 4.-5. hely körül lehet, eredményt még nem láttam, nem is nagyon érdekel.
Majd talán a 7végén a hullámvasút jobban megy.

Cerbona!
Gratesz a hétvégéhez! Egyébként néztem a Jávorkút kupa eredményeit, aztán csodálkoztam, hogy nem talállak - országúti. MTB-nél nem is néztelek. Aztán írtad, hogy MTB-vel indultál. 6. lettél - azért az is jó eredmény:)

Renának ismét gratula-kiemelten - 1. hely. És Petivel mi volt? Ja meg én is dolgoztam ma.

RSzabi
Meg is álltál a falunapon, vagy csak átmentél Ballán? Volt sok jó kaja. Bár azt mondták gyorsan elfogyott minden.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!