Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2009. September 10. - 03:17
Posted 2009. September 10. - 03:15
Posted 2009. September 09. - 14:44
Posted 2009. September 09. - 10:13
Emmeg Mr Zsócinak, bár biztos ismeri:
Buszsofõr mottója:
"Aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban."
Buszvezetõk 8 pontja
1. Ha elöl kopaszodsz, növeszd a hajad a derekadig.
2. Szürke cipõhöz kizárólag fehér zoknit vegyél, mert különben nem
érvényesül a boka felett 10 centivel érõ kék nadrág.
3. Soha ne mondd be a következõ megállót, vagy ha igen, hörögj a
mikrofonba, mint Török Ádám, négy korsó sör után.
4. A megálló elõtt tíz méterrel érd el a legmagasabb sebességet, hogy a tíz méteren be tudj mutatni egy hatásos fékezést.
Ennek csak akkor van értelme, ha legalább 80 álló utas van a buszon, különben nem vagy elég vagány.
5. Ha menet közben kollégákkal beszélgetsz, egyáltalán ne lassíts a kanyarban.
6. Minél idõsebb ember fut a busz után, annál közelebb az orrához csukd be az ajtót. Ha kerekes szatyorral fut, még a nyitott ajtóval elindulást is megkockáztathatod.
7. Miközben az utcán nézed a csajokat, lehetõleg rángasd a kormányt és cöcögtesd a sûrített levegõt.
8. A garázsjáratos táblát csak annyira feltûnõen helyezd ki, hogy az utasok többsége már csak a mosóban jöjjön rá, hogy rossz buszra szállt.
A mottót annyival egészíteném ki, hogy aki a padon ül az pihen amúgy a többi az beztosis, hogy úgy van!!!
Posted 2009. September 08. - 22:13
Posted 2009. September 08. - 21:46
Buszsofõr mottója:
"Aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban."
Buszvezetõk 8 pontja
1. Ha elöl kopaszodsz, növeszd a hajad a derekadig.
2. Szürke cipõhöz kizárólag fehér zoknit vegyél, mert különben nem
érvényesül a boka felett 10 centivel érõ kék nadrág.
3. Soha ne mondd be a következõ megállót, vagy ha igen, hörögj a
mikrofonba, mint Török Ádám, négy korsó sör után.
4. A megálló elõtt tíz méterrel érd el a legmagasabb sebességet, hogy a tíz méteren be tudj mutatni egy hatásos fékezést.
Ennek csak akkor van értelme, ha legalább 80 álló utas van a buszon, különben nem vagy elég vagány.
5. Ha menet közben kollégákkal beszélgetsz, egyáltalán ne lassíts a kanyarban.
6. Minél idõsebb ember fut a busz után, annál közelebb az orrához csukd be az ajtót. Ha kerekes szatyorral fut, még a nyitott ajtóval elindulást is megkockáztathatod.
7. Miközben az utcán nézed a csajokat, lehetõleg rángasd a kormányt és cöcögtesd a sûrített levegõt.
8. A garázsjáratos táblát csak annyira feltûnõen helyezd ki, hogy az utasok többsége már csak a mosóban jöjjön rá, hogy rossz buszra szállt.
Posted 2009. September 08. - 21:31
Posted 2009. September 08. - 17:14
RSzabi
Meg is álltál a falunapon, vagy csak átmentél Ballán? Volt sok jó kaja. Bár azt mondták gyorsan elfogyott minden.
Á, csak lassan átgurultam. Láttam, hogy még versenyótó is volt! Véjefétéjes vagy ezerkecske?
Posted 2009. September 08. - 17:12
Posted 2009. September 08. - 17:10
Sziasztok!
Egy szép õszi napra össze kellene hozni egy Balaton-körbe (este görbe) túrát! Az sem baj, ha aznap nem esik az esõ, mert azt nem bírom. Szerintem október eleje-közepéig van rá esély. Akit érdekel jelezzen és elkezdjük az alkalom idõpontját szûkíteni. Nagyon kell olyan is aki már látott olyat a tükörben aki körbe tekercselte.
Kérdezd meg Hegedûs Kareszt is, õ mindig kapható ilyesmire, másrészt most került egyet augusztusban.
Posted 2009. September 08. - 11:52
Of course I FOOOKIN do':krol:And i did not drink a lot
I mean i'm not drunk
I have an anothter way, T you know my:-)
By the way, if the subject comes to the music again, go for this one: U suppose to like it, and... the movie is really "nigga", too:D
Posted 2009. September 08. - 10:34
Posted 2009. September 08. - 09:34
Sziasztok!
Egy szép õszi napra össze kellene hozni egy Balaton-körbe (este görbe) túrát! Az sem baj, ha aznap nem esik az esõ, mert azt nem bírom. Szerintem október eleje-közepéig van rá esély. Akit érdekel jelezzen és elkezdjük az alkalom idõpontját szûkíteni. Nagyon kell olyan is aki már látott olyat a tükörben aki körbe tekercselte.
En benne vónék! De naon!
Posted 2009. September 08. - 06:56
Peti feláldozta magát értem a Mátrakörön. Rajt elõtt 20 perccel szétszakadt a hátsó külsõm-belsõm és úgy döntött nagy hirtelen, hogy átrakja nekem a hátsó kerekét. Köszönet érte itt is.
Szeretem a Mátrakört. 11 éve indultam elõször, akkor még montival. Életem elsõ versenye volt:)
Posted 2009. September 08. - 01:20
Posted 2009. September 08. - 01:04
Posted 2009. September 08. - 01:00
ShonGoku fuck off
I heve a better than you, check it:
Posted 2009. September 07. - 22:50
Bálna kicsit megkésve, de!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!
Posted 2009. September 07. - 22:39
Cerbona!Mátra körön röviden indultam M. Házáig elszöktünk aztán norbi felhúzott végig így 2.lettem
Jávorkúton Mtb-vel indultam de soha többet útiversenyen:mad:
Kissebb erõnléti és annál nagyobb technikai gondokkal szenvedtem, igy 4.-5. hely körül lehet, eredményt még nem láttam, nem is nagyon érdekel.
Majd talán a 7végén a hullámvasút jobban megy.
Gratesz a hétvégéhez! Egyébként néztem a Jávorkút kupa eredményeit, aztán csodálkoztam, hogy nem talállak - országúti. MTB-nél nem is néztelek. Aztán írtad, hogy MTB-vel indultál. 6. lettél - azért az is jó eredmény:)
Renának ismét gratula-kiemelten - 1. hely. És Petivel mi volt? Ja meg én is dolgoztam ma.
RSzabi
Meg is álltál a falunapon, vagy csak átmentél Ballán? Volt sok jó kaja. Bár azt mondták gyorsan elfogyott minden.
Posted 2009. September 07. - 21:23