Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Feltettem a most hétvégi városi kiírást a klub honlapra, nézzétek már meg légyszi hogy jelez-e vírust,egyébként volt valami, de elvileg leszedtem...

Ezek szerint az Avast nem hülye, engem az OB óta nem engedett fel vírus miatt, hiába írták a többiek, hogy már tiszta, most tényleg tiszta.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Feltettem a most hétvégi városi kiírást a klub honlapra, nézzétek már meg légyszi hogy jelez-e vírust,egyébként volt valami, de elvileg leszedtem...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Kék négyszög végig lefelé

Hû, az jó lehetett! Azt az utat csak térképrõl ismerem. Mondjuk az NHH-ról lefelé látszik, hogy szépen beindul.
Ha - Neked is - bejött a Börzsöny, akkor szólok, hogy már szervezõdik az új mozgalom a "Holló-kõtõl - Vörös-kõig" bejárása, végig a piros jelzésen.
http://www.felanaszalyra.atw.hu/
Tervezek rá menni, akár SHKE különítménnyel is.

Nekem ma délelõtt Nógrádsáp volt (meló) aztán délután megint jött a Normafa - János-hegy kettõse. A forgalom ma kisebb volt, mint az elõzõ két napon. Meg kell hogy állapítsam: a budapestieknek jó edzési lehetõség az az emelkedõ. Nem egy könnyû falatocska.
Egyre jobban sikerül belejönnöm viszont a budapesti forgalomba. Visszafelé Normafától az ORFI-ig (Komjáthy Béla uszoda) 20 percen belül.

Hátszelet!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nekem egy nemzetközi túrám volt szólóban. Baglyasalja (terepen)-Karancs út -(aszfalt)-Karancsberény (részben terep) - Mucin -Ples (terepen, majd aszfalton)-Rátka-Fülek-Somos-Baglyasalja.
61 km, szép idõ, nagy por, a határon barna Staropramen (1 euró)
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Jajj, hogy is kezdjem? (Elõször úgy akartam: -Ez kemény duma volt, nem törte fel a szádat?- de úgy gondolom, nem kell olaj a tûzre.)
Nem tudom gond-e, ha tegezlek, mert életkorod alapján az apám is lehetnél, de a szüleimet sem magázom így marad ez a forma. Amúgy én is várom már, hogy ötven év feletti legyek, mert akkor lehet nekem is leesik egy-két jó eredmény a versenyeken (negyven felett nem túl zsúfoltak a kategóriák)!
Kb. tízszer újra olvastam, amit írtam, de nem fedeztem fel azt a részt amiben "rosszindulatú, ellenséges és kicsinyes" voltam. Talán azon kaphatod fel a vizet, hogy a Karbonát "karbon-ka"-nak írtam, de ezen így berágni?
Azt hiszem nem szeretnék újjá születni (pláne többszörösen) és nem célom a Nógrád megyei hírlapba -ebbe a tartalmas és érdekes újságba- bekerülni!
Amúgy a fotómon a "nem sportszerû Zsóci" épp a jól megérdemelt sörét fogyasztja a Tour de Pelso után (és nem a Dominóban készült) a 36 fokos melegben.
De lásd, hogy elgondolkodtam magamon, megfogadom a tanácsodat és nem irkálok. Legalább is ide soha többet!

Neeeee veszekedjetej már!!! Zsolti bácsi szeretüüüüünk!
Pláne az irományaidat, meg a stílusodat!!!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Kék négyszög végig lefelé

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
ZaskarLe!
Köszi az invitálást és a meghívást. Sajnos én abszolút idõhöz (10 perces pontossággal) voltam/vagyok kötve és az országúti volt/van nálam. Ma is tervezek délután egy budapesti "hegyizést".
Arra az elmaradt DH-ra gondolok, ami a márciusi hóban lett volna, de helyette csak havasi bringázás lett fent. Ti Tóth Pali Toyotájával jöttetek fel, mi pedig egy VW Transporterrel.

Fakukac!
Itt voltál a szomszédban és nem szóltál? ;-) Mondjuk az átlagot nézve nem is mentünk volna sokáig együtt.
Ez még az a kapcsolat, amit Zsóci is említett (nyeregcsõ)?
Egyébként a Börzsöny nagyon jó hely. Én legalább is beleszerettem.
Szép kört mentetek! A Nagy-Hideg-hegy - Nagybörzsöny közötti útvonal az milyen jelzése(ke)n ment?

Szép hetet!

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Mi a rák van má odahaza, milyez a köpködés, he?? Nincs jobb dógotok?? :)
Na, én csak annyit akartam írni, hogy ma voltam otthon, nyomtam egy rákóczitelep, kazár, somlyó (azon a nagyon fajin hullámvasutas úton, amin régen Pataki Janiékkal bolt után is szoktunk nyomni), pécskõ, dolinka útvonalat. Volt vagy 2 óra, erõs vagyok... :)

Sok jóság történt. Mindenre rácsodákoztam - kazárt faszául rendberakták, forgách felé az út mint az M3-as, tele shke-s felirattal :) Pécskõ sípálya tiszta gáz, úgy be van nõve rá sem ismertem... DE FASZA VOLT! :)

Hát ennyi :)

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Hát nem is tudom, hogy mit mondjak ezek után, megint van egy kis elkanyarodás, ez itt kib@szottul nem erre való, Zsócikám, te meg ha nem írogatsz ide, szétverem a fejed. Ez csak vicc volt. Egyszerûen csak nem lesz értelme annak, hogy ide kattintsak, na de, hogy arra is használjuk ezt a fórumot, amire való, elmesélem nektek, hogy ma naon faszát tekertem(tünk) a Börzsönyben. Olyan idõ volt, hogy magömlés (virágzás).
Szõdliget-Vác-Pap rét-Királyrét-Nagyhideghegy-Nagybörzsöny (gyá csupa nagy)-Kisirtás-Nagyirtás-Kóspallag-Kismaros-Verõcemaros-Vác-Szõdliget
90 km, 5 óra 10 perc, képet nem csináltam, mert fasz vagyok, komolyabb beszámolót meg nem tudok írni, mert bitlisz vagyok.
Kösz Zsóci a kereket

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Én igen, de szerintem az nem lesz jó neked.

A feleségemet hordom kezelésre Budapestre, így tegnap másztam egy Széchenyi-hegy, Normafa, János-hegy, Gellért-hegy négyest. Elég régen tekertem már erre (Nándi biztosan emlékszik még az 1993-as havas kalandunkra.), így voltak újdonságok bõven. Normafa és János-hegy között ki vannak tiltva a kocsik. Gellért-hegyen pedig megnyesték a fákat és nagyon jó lett a kilátás.

Szóval, ma is egy ilyen kört tervezek.

Szép vasárnapot!

A HERO MTB Szõnyi vagy hogy hívták DH versenyre gondolsz? :))
És ja! Meddig vagy a városban? Van kedved velem meg egy pösti IT-s haverommal du. kimenni mondjuk a hármasra? 06-30-694-6926 ra írj üzenetet, mert nap közben nem nagyon tudom felvenni!

HZoli

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Ha kíváncsi vagy az életkoromra akkor elárulom neked hogy alig egy pár évvel vagyok csupán fiatalabb mint az általam tisztelt és kiváló sportembernek tartott Melihercsik János akinek ezúton is gratulálok eredményeihez.
Nem úgy neked, akinek többször kellene újjá születned hogy legalább életed során fele annyi sportban elért sikereket éerj el mint én 52 éves koromra.
Ha majd számtalan magyarbajnoki címet nyersz, és kijutsz legalább 7 világbajnoksára ,és ott a legkjobb magyarként a mezõny elején végzel akkor talán már te is fényezhetnéd magad. De úgy látom hogy a stílusod is olyan mint a fotón is látható. Nem éppen "sportszerû". Szegény Zsóci. Elég rossz lehet neked, hogy csupán mások szapulásûban élvezed ki ferde hajlamaidat.
Mellesleg Bálna eddig nem fényezett, hiszen tényszerûen igyekezett mindig a sajtóban minden versenyzõrõl írni.Ezúton is köszönöm neki, bár azért nem értettem az õ bejegyzését sem, de szívesen állok bármilyen kérdésben rendelkezésére, mint ahogyan neked is . Bármikor szivesen bringázok veled, s talán meggyõzlek hogy nincs szükségem a fényezésre.
Talán neked is meg kellene szívlelned amit Csonti beírt miszerint gyere inkább tekerni mintsem rosszindulatú ellenséges és kicsinyes bejegyzéseket írsz mert ezzel csak lejáratod magad.
Üdvözlettel: Papp Zoltán
KARBONA /ha nem tudnád estleg megjegyezni helyesen/

Jajj, hogy is kezdjem? (Elõször úgy akartam: -Ez kemény duma volt, nem törte fel a szádat?- de úgy gondolom, nem kell olaj a tûzre.)
Nem tudom gond-e, ha tegezlek, mert életkorod alapján az apám is lehetnél, de a szüleimet sem magázom így marad ez a forma. Amúgy én is várom már, hogy ötven év feletti legyek, mert akkor lehet nekem is leesik egy-két jó eredmény a versenyeken (negyven felett nem túl zsúfoltak a kategóriák)!
Kb. tízszer újra olvastam, amit írtam, de nem fedeztem fel azt a részt amiben "rosszindulatú, ellenséges és kicsinyes" voltam. Talán azon kaphatod fel a vizet, hogy a Karbonát "karbon-ka"-nak írtam, de ezen így berágni?
Azt hiszem nem szeretnék újjá születni (pláne többszörösen) és nem célom a Nógrád megyei hírlapba -ebbe a tartalmas és érdekes újságba- bekerülni!
Amúgy a fotómon a "nem sportszerû Zsóci" épp a jól megérdemelt sörét fogyasztja a Tour de Pelso után (és nem a Dominóban készült) a 36 fokos melegben.
De lásd, hogy elgondolkodtam magamon, megfogadom a tanácsodat és nem irkálok. Legalább is ide soha többet!
Emtébé Saltarján móóóre!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Készül valaki holnap aszfalton valamerre?

Én igen, de szerintem az nem lesz jó neked.

A feleségemet hordom kezelésre Budapestre, így tegnap másztam egy Széchenyi-hegy, Normafa, János-hegy, Gellért-hegy négyest. Elég régen tekertem már erre (Nándi biztosan emlékszik még az 1993-as havas kalandunkra.), így voltak újdonságok bõven. Normafa és János-hegy között ki vannak tiltva a kocsik. Gellért-hegyen pedig megnyesték a fákat és nagyon jó lett a kilátás.

Szóval, ma is egy ilyen kört tervezek.

Szép vasárnapot!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Készül valaki holnap aszfalton valamerre?

bikezoli

bikezoli

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Jó volt a "nagy világban" járt versenyzõktõl a beszámoló!!! Minden esetre jobb volt olvasni mint, hogy Gyurcsány takarodj! (tudom, hogy már Bajnai van, de ez min változtat?) Janibá nem fikázni akarlak, de simán megtehetnég, hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi) ,de úgylátom csak az SHKE fórumon próbálsz figyelmet kicsikarni :D ami lehet nem nagy kunszt!!! Én szerintem ez nagyobb figyelmet érdekel! Taki 10 Te 10 ezt csak a Velo.hu-ra szokták felírni, de ha nem kapnak értesítést róla, akkor õk se népszerûsítik! Én mindenesetre feltenném:(nem az a harmincadik hely amit mi szoktunk elérni)!!! Vagyis mindig azt kell lássák a népek, hogy az SHKE csillaga mindig fényesen ragyog (vagyis mindehol)! Halleluja!!!!

Ha kíváncsi vagy az életkoromra akkor elárulom neked hogy alig egy pár évvel vagyok csupán fiatalabb mint az általam tisztelt és kiváló sportembernek tartott Melihercsik János akinek ezúton is gratulálok eredményeihez.
Nem úgy neked, akinek többször kellene újjá születned hogy legalább életed során fele annyi sportban elért sikereket éerj el mint én 52 éves koromra.
Ha majd számtalan magyarbajnoki címet nyersz, és kijutsz legalább 7 világbajnoksára ,és ott a legkjobb magyarként a mezõny elején végzel akkor talán már te is fényezhetnéd magad. De úgy látom hogy a stílusod is olyan mint a fotón is látható. Nem éppen "sportszerû". Szegény Zsóci. Elég rossz lehet neked, hogy csupán mások szapulásûban élvezed ki ferde hajlamaidat.
Mellesleg Bálna eddig nem fényezett, hiszen tényszerûen igyekezett mindig a sajtóban minden versenyzõrõl írni.Ezúton is köszönöm neki, bár azért nem értettem az õ bejegyzését sem, de szívesen állok bármilyen kérdésben rendelkezésére, mint ahogyan neked is . Bármikor szivesen bringázok veled, s talán meggyõzlek hogy nincs szükségem a fényezésre.
Talán neked is meg kellene szívlelned amit Csonti beírt miszerint gyere inkább tekerni mintsem rosszindulatú ellenséges és kicsinyes bejegyzéseket írsz mert ezzel csak lejáratod magad.
Üdvözlettel: Papp Zoltán
KARBONA /ha nem tudnád estleg megjegyezni helyesen/

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Nagy sikert aratott Somi dvd borítója a BIG elnökénél is.
http://bigascensions...magyar-2009.htm

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Jövõre várhatóan Pünkösdkor lesz élesben megrendezve a Kohász-kék teljesítménytúra és nem bejárásként, 12 órás szintidõvel, önálló tájékozódással. Ez az SHKE egyik nagy rendezvénye lesz 2010-ben, a mozgalom 40. évfordulóján. Lehetõség lesz résztvevõként vagy rendezõként is segíteni. Errõl majd a késõbbiekben (közgyûlés, e-mail, sms...)hallotok.

Pont ma jött egy elõzetes engedély a Felügyelõségtõl. Az indulók számát maximálták, tekintettel a védett területekre. A gyalogos/futó túrázók száma maximum 500 fõ, míg a bringásoké maximum 50 (!!!) fõben lett megállapítva.
Ebbõl kifolyólag elõnevezést fogok beindítani. Mivel a TTT eseménynaptár - ill. annak internetes változata - csak a jövõ év elején fog megjelenni, így akik már tisztában vannak ezzel az infóval, azok elkezdhetnek nevezni.
1000 Ft/fõ lesz a nevezés amiért az induló kap: igazolófüzetet (leírással, szintmetszettel, térképpel), útközbeni és célfrissítéseket, csomagszállítást a célba és sikeres teljesítés esetén oklevelet valamint kitûzõt. (SHKE tagoknak lesz leutazási lehetõségük is a rajtba.)

Tehát, aki szeretne indulni a Kohász-kék teljesítménytúrán - és megdönteni Lenkei Péter 9 óra 14 perces rekordját - az nevezhet nálam privátban. (Fizetni is elõre kell majd, aki komolyan gondolja.)

Jó felkészülést!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Mé ne fényezze magát, ha van mivel azt hiszem ebben az évben ahol elindult szinte mindenhol nyert. Csináljátok utánna, és utánna fikázhassátok, vagy fényezhetitek magatokat ti is a Nógrádban.

Nem kéne elmondani mindennek a megye egyetlen valamilyen szinten elismert országutis csapatát.

Nem is értem mé van ez az ellenségeskedés a két "egyesület" között.
Akik tegnap még baráok voltak ma fölvettek 1 másik mezt és ellenségek lettek ? :confused:
Inkább tekerjetek amég be nem szartok !!! :DNe ide irogassatok hülyeséget fõleg edzésidõben

Bocs, én nem fikázni akartam, meg nem is az elért eredményeket méltattam! Hál istennek, nem tudok túl sokat a két "egyesület" közti ellenségeskedésrõl (meg nem is érdekel) csak az böki a csõrömet, hogy én aki az "egyik" mezt viselem, elõre köszönök a "másik" mezesnek és az csak les mint ha ufót látna. Persze tisztelet a kivételnek!

És, bocs Bálna nem akartalak "betalálni", de már láttam olyan bicajos témájú cikket ami alatt nem a Kéri István név szerepelt és amíg te említést teszel a "másik cégrõl" addig ez fordítva nem állja meg a helyét!
Használható kép a 24-rõl azt hiszem VéZsé-nek van.

Ja, és bocs, hogy élek!
Emtébé Saltarján móóóre!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Jó volt ez a Sub Bass Monster!

Megjött az összesített eredménylista az Inter-Mountain-Seris-rõl
Koós Brigi nõk között a 7. két teljesített versennyel
Melihercsik János 18. három teljesített versennyel
Szigeti Zoltán 36. két teljesített versennyel
Takács Gábor 10. három teljesített versennyel

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ezt ismeritek?
Na, sikerült kétszer feltenni az üzenetet.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ezt ismeritek?