Azóta nem hallgatok focust! :mexico:
Hétfõn már hallgathatod - reményeim szerint...
De most tekintsd meg a gyereket az nport fõoldalon!
a cikk:
http://www.nport.hu/...enyzesre-263831
Azóta nem hallgatok focust! :mexico:
Azóta nem hallgatok focust! :mexico:A történet pedig röviden: munkába biciklizés - hajnali 5:40 - hulla sötét - járdáról le az aszfaltra - fingom nincs - keresztkormány - átesés a kormányon ...
A kataflan V ( vízben oldható ) minden fájdalom problémádat megoldja de ha esetleg kevésnek tûnik a kkor a Kataflan drazsé a lórúgás ketegória . Amíg egy sí esés után nem kellet kipróbálnom addig nem hittem a hatását. Ha kell akkor próbaképpen holnap tudok adni valamelyikbõl.
...megnyertük a pert Horváth Pál ellen, legalább is elsõ fokon.
Köszönöm! Már itthon vagyok, egy-két könnycsepp elejtése mellett sikerült felküzdenem magam a negyedikre. Fekve teljesen OK a dolog, ülve is sokáig elvagyok már, de ha állni kell vagy menni/mozogni, az irdatlan fájdalmat okoz olyan fájdalomcsillapító mellett is, mint a Donalgin... Volt már mûtétem/törésem nem is egy, de ezt senkinek nem kívánom... Remélem vasárnapig javul annyit a dolog, hogy kitudjak sétálni majd a Dolinkába, de hogy biciklit vagy kerekeket nem viszek, az biztos, örülök ha én kitudok menni. Gabi verseny után viszont nyugodtan feljöhettek megnézni, útba esik, nem kitérõ.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hajrá Bálna!!!
Itt a kórházban is akad egy-kettõ...
Tegnap megmûtöttek, ha nem jön közbe semmi, akkor holnap hazaengednek.
Jobbulást és gyors menekülést a kórházból! Jó volna ha ki tudnál jönni és még jobb ha megoldható volna a kerekeid kihozása is, barátnõmnek kép alapján tetszik, bevinnénk a bicajt és belepróbálnánk, nézni mit mutat benne.Itt a kórházban is akad egy-kettõ...
Tegnap megmûtöttek, ha nem jön közbe semmi, akkor holnap hazaengednek. Ha minden jól megy vasárnapra gyûjtök erõt kimenni a városira. Senki ne felejtse el hogy vasárnap lesz, az oldalamat nem tudom frissíteni, csak a mozillát tudom használni, megoldották okosba itt a kórházi wifit...
Hú b. meg, ez tetszene! Anno merevvel küldtük le a Kistarján útról mi is, korlát mellett, babakocsisáv, lépcsõ, a mai Spar-ig le lehetett menni,de ez kicsit jobb...Bakki! '93 óta versenyzek, de kétszer is meggondolnám, hogy itt lemernék-e menni....
Nagy itt a csend mostanában.
Én ezen a 7végén ügyeltem. Csak uszodára jutott idõ, meg ma egy kis árokásásra:)
Egy sztori nektek: Ma bejött egy jó képességû cigány asszonka, akit a barátnõje kisért. A bölcsesség foga volt begyulladva, gyógyszert kellett volna írnom, de természetesen nincs társadalom biztosítása. Kérdem a barátnõjét, hogy neki ne adj isten itt van-e a tb-kártyája. Mire a válasz: Hááá a nincsen, de a számot aztat tudom fejbõl. Mondom neki, hogy az is jó, akkor az õ nevére írjuk a gyógyszert. Mondja a számot! Mire a nõ: Ckn-344(vagy valami ilyesmi):scared::D Mondom neki, hogy az nem stimm, mert a tb-szám az nem tartalmaz betûket. Hááá pedig ez az, õ biztosra tudja!:D Kérdem tõle, hogy ez nem a rendszáma az autójának? Aszongya: Hááá, lehet!:D:D
Oszt bírja ki az ember röhögés nélkül!
Szerintem is jól döntöttünk, fél egykor már esett az esõ itthon is, megnéztem a fórumon mit írnak a helyiek Várpalotáról, ott már este tíztõl szakadt az esõ... Négy negyvenötkor keltem, és még mindig esett az esõ , ekkor hívtam Jánost és részemrõl stornóztam a versenyt. Kíváncsi vagyok Husziék miként döntöttek, most olvasva a fórumon a versenyrõl színtiszta szopásnak tûnik...Vihar elõtti !! Gyuribá !
A Várpalota maratont a "kedvezõ" Idõjárás miatt kihagytuk . Hajnal 5 kor lefújtuk . Úgy gondolom jól döntöttünk pedig jó lett volna egy kis laza marton középtáv.