Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Azóta nem hallgatok focust! ;):mexico:

Hétfõn már hallgathatod - reményeim szerint... :)

De most tekintsd meg a gyereket az nport fõoldalon! ;)

a cikk:
http://www.nport.hu/...enyzesre-263831

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

A történet pedig röviden: munkába biciklizés - hajnali 5:40 - hulla sötét - járdáról le az aszfaltra - fingom nincs - keresztkormány - átesés a kormányon ...

Azóta nem hallgatok focust! ;):mexico:

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Én is mentem v 15 kmt a héten, azt hiszem elég is volt bedurrantak a nemlétezõ izmok a karjaimba annyira ellen kellett tartani az oldalszélben:wtf:

Jobbulást Bálna!!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A kataflan V ( vízben oldható ) minden fájdalom problémádat megoldja de ha esetleg kevésnek tûnik a kkor a Kataflan drazsé a lórúgás ketegória . Amíg egy sí esés után nem kellet kipróbálnom addig nem hittem a hatását. Ha kell akkor próbaképpen holnap tudok adni valamelyikbõl.

Kösz a tippet, de tudomásom szerint (sajnos) a donalgin erõsebb... Igazából a fájdalom elvileg konkrétan teljesen elmúlni nem fog, csak enyhülni - annyira kényes helyre kerül ilyenkor a drót, plusz a végeik igen közel, konkrétan szinte közvetlen a bõr alá... Meg még csak bõ 48 órával ezelõtt toltak ki két és fél óra után a mûtõbõl, ez sem mindegy azért, bízok benne hogy tényleg enyhül azért... Elviekben nagyjából 4 hetet kell kibírni és már a varratszedés után kezdõdik a fizikoterápia, na az lesz még a nem egyszerû.

A történet pedig röviden: munkába biciklizés - hajnali 5:40 - hulla sötét - járdáról le az aszfaltra - fingom nincs - keresztkormány - átesés a kormányon - vállficam - 3-4 centis kimozdulás - mûtét : "A mûtét során megvarrják az elszakadt szalagokat, és húzóhurkos megoldással rögzítik a kulcscsontot a sternumhoz. "...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

...megnyertük a pert Horváth Pál ellen, legalább is elsõ fokon.

Én bíztam a józan ész gyõzelmében!

Hátszelet!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Köszönöm! :) Már itthon vagyok, egy-két könnycsepp elejtése mellett sikerült felküzdenem magam a negyedikre. Fekve teljesen OK a dolog, ülve is sokáig elvagyok már, de ha állni kell vagy menni/mozogni, az irdatlan fájdalmat okoz olyan fájdalomcsillapító mellett is, mint a Donalgin... Volt már mûtétem/törésem nem is egy, de ezt senkinek nem kívánom... Remélem vasárnapig javul annyit a dolog, hogy kitudjak sétálni majd a Dolinkába, de hogy biciklit vagy kerekeket nem viszek, az biztos, örülök ha én kitudok menni. Gabi verseny után viszont nyugodtan feljöhettek megnézni, útba esik, nem kitérõ.

A kataflan V ( vízben oldható ) minden fájdalom problémádat megoldja de ha esetleg kevésnek tûnik a kkor a Kataflan drazsé a lórúgás ketegória . Amíg egy sí esés után nem kellet kipróbálnom addig nem hittem a hatását. Ha kell akkor próbaképpen holnap tudok adni valamelyikbõl.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
A faluszépe Tötszegi Tekla.
http://videa.hu/vide...LYRyLXTMbv9RqlK
"Én Varga Árpád hangya kicsi"
Hívnak a hegyek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én sem tudom (pedig már kérdeztem) mi lett Veled, Bálna, de mielõbbi felépülést Neked!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Még mindig nem tudom, mi lett veled Bálna? Kezed vagy lábad tört?
Azért mielõbbi gyógyulást.
Gábor (Kohász), nem akarlak munka helyi témával zaklatni, csak megírom (hátha olvasod szabi alatt is), hogy megnyertük a pert Horváth Pál ellen, legalább is elsõ fokon. Vörösödött a feje, mint a cékla.
Én csak munkában voltam bicajjal (kb. 7 km), de melegem nem volt. Holnap vége a BAM-nak, de lehetõleg továbbra is bicajjal járok.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Le a kalappal elõtted Bálna!
Sok-sok hitet, erõt és kitartást kívánok Neked!!!

Nekem ma egy rövid, de annál "velõsebb" bringázásom volt. A Diósjenõ - Tolmács szakaszt abszolváltam havas esõben és hatalmas szélben.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hajrá Bálna!!!

Köszönöm! :) Már itthon vagyok, egy-két könnycsepp elejtése mellett sikerült felküzdenem magam a negyedikre. Fekve teljesen OK a dolog, ülve is sokáig elvagyok már, de ha állni kell vagy menni/mozogni, az irdatlan fájdalmat okoz olyan fájdalomcsillapító mellett is, mint a Donalgin... Volt már mûtétem/törésem nem is egy, de ezt senkinek nem kívánom... Remélem vasárnapig javul annyit a dolog, hogy kitudjak sétálni majd a Dolinkába, de hogy biciklit vagy kerekeket nem viszek, az biztos, örülök ha én kitudok menni. Gabi verseny után viszont nyugodtan feljöhettek megnézni, útba esik, nem kitérõ.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Itt a kórházban is akad egy-kettõ... :)
Tegnap megmûtöttek, ha nem jön közbe semmi, akkor holnap hazaengednek.

Hajrá Bálna!!!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Tegnap megmûtöttek, ha nem jön közbe semmi, akkor holnap hazaengednek. Ha minden jól megy vasárnapra gyûjtök erõt kimenni a városira. Senki ne felejtse el hogy vasárnap lesz, az oldalamat nem tudom frissíteni, csak a mozillát tudom használni, megoldották okosba itt a kórházi wifit... :)

Jobbulást és gyors menekülést a kórházból!Posted Image Jó volna ha ki tudnál jönni és még jobb ha megoldható volna a kerekeid kihozása is, barátnõmnek kép alapján tetszik, bevinnénk a bicajt és belepróbálnánk, nézni mit mutat benne.
Más: Ha valakit érdekel van egy eladó Speci Rivál 130-as nyereg krómpálcás új, és egy pár kerék DT felni elõl speci agy, hátul Shimano 525 Avid IS tárcsákkal.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Tegnap megmûtöttek, ha nem jön közbe semmi, akkor holnap hazaengednek. Ha minden jól megy vasárnapra gyûjtök erõt kimenni a városira. Senki ne felejtse el hogy vasárnap lesz, az oldalamat nem tudom frissíteni, csak a mozillát tudom használni, megoldották okosba itt a kórházi wifit... :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
agyameldobom, micsoda csinos asszisztenscsajok vannak itt a fogászaton...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Bakki! '93 óta versenyzek, de kétszer is meggondolnám, hogy itt lemernék-e menni....

Hú b. meg, ez tetszene! Anno merevvel küldtük le a Kistarján útról mi is, korlát mellett, babakocsisáv, lépcsõ, a mai Spar-ig le lehetett menni,de ez kicsit jobb...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Nagy itt a csend mostanában.

Fürtökben lógtak rajtam a csajok, nem értem rá internetezni. :-)))

Viccet félretéve, régi baratátaink látogattak meg családostul és a három lányuknak már vagy két éve be volt igérve egy jó kis teljesítménytúra. Szombaton el is mentünk a Less Nándor emléktúrára.
http://nomegalljcsak.hu/
Szerintem az év egyik legjobban szervezett tt-je. Nagyszerûen szórakoztunk!

Pár kép a túráról:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A célban találkoztam az egri LAslow-val. A régi MBAH egyik oszlopos tagja volt és a kilencvenes években elég jó eredményket ért el az MTB OB-kon is. Mostanában már inkább fut és ott még jobb eredményket ér el. Most éppen a 60-as távot nyerte meg. :-)

Beszélgettünk és elképedt, hogy az SHKE ilyen nagy volumennel mûködik és ennyi rendezvényt szervezünk, szakosodtunk...
Pedig anno az egri klub is nagyon az SHKE szintjén volt, de állítólag ott nagyon "állóvizes" lett a hozzáállás és szétzilálódtak.

Szóval vigyázzunk magunkra és az Egyesületünkre!!!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Én ezen a 7végén ügyeltem. Csak uszodára jutott idõ, meg ma egy kis árokásásra:)
Egy sztori nektek: Ma bejött egy jó képességû cigány asszonka, akit a barátnõje kisért. A bölcsesség foga volt begyulladva, gyógyszert kellett volna írnom, de természetesen nincs társadalom biztosítása. Kérdem a barátnõjét, hogy neki ne adj isten itt van-e a tb-kártyája. Mire a válasz: Hááá a nincsen, de a számot aztat tudom fejbõl. Mondom neki, hogy az is jó, akkor az õ nevére írjuk a gyógyszert. Mondja a számot! Mire a nõ: Ckn-344(vagy valami ilyesmi):scared::D:D Mondom neki, hogy az nem stimm, mert a tb-szám az nem tartalmaz betûket. Hááá pedig ez az, õ biztosra tudja!:D:D Kérdem tõle, hogy ez nem a rendszáma az autójának? Aszongya: Hááá, lehet!:D:D:D
Oszt bírja ki az ember röhögés nélkül!

Doki ! Ne sok árkot ássál meret remegni fog a kezed a megterheléstõl és az illusztris vendégeidnek majd a jó fogát húzod ki és beperelnek , -mert azt tudnak- de tb kártya az minek csak elveszítenék .

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Bakki! '93 óta versenyzek, de kétszer is meggondolnám, hogy itt lemernék-e menni....

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Vihar elõtti !! Gyuribá !
A Várpalota maratont a "kedvezõ" Idõjárás miatt kihagytuk . Hajnal 5 kor lefújtuk . Úgy gondolom jól döntöttünk pedig jó lett volna egy kis laza marton középtáv.

Szerintem is jól döntöttünk, fél egykor már esett az esõ itthon is, megnéztem a fórumon mit írnak a helyiek Várpalotáról, ott már este tíztõl szakadt az esõ... Négy negyvenötkor keltem, és még mindig esett az esõ , ekkor hívtam Jánost és részemrõl stornóztam a versenyt. Kíváncsi vagyok Husziék miként döntöttek, most olvasva a fórumon a versenyrõl színtiszta szopásnak tûnik...