Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Holnapra van valami akció?

Reggel itthon nyomok egy laza kört a döggel.

Aztán megyünk a lárvákkal mikulásozni Tarjánimamáékhoz :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Megint berugtam:)
És megint egy gyönyörû szám....

na meg ez, a la patti smith
jól nyomja a banya

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Megint berugtam:)
És megint egy gyönyörû szám....

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Vagy vasárnapra? Végül is mindkét nap jó nekem. (Hosszú idõ után ismét.)
Hétvégére még jó idõt mondott a tv. Mondjuk nekem csak az outi jöhet szóba. Csütörtökön már voltam egy kisebb - M.balla-S.tarján-M.balla - távon, igazán jól esett. Jó lenne még kihasználni a viszonylag enyhe tél elõt. Vagy ahogy mondani szoktuk, lehetne ilyen idõ mondjuk úgy márciusig.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Hívnak a hegyek! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Ma késõ délután/estére egy kis futás volt betervezve, erre borozgatás lett a vége. @rva életbe, így soha nem leszek világbajnoki résztvevõ! Pedig minden nap beveszem a multivitamin és c vitamin tabletámat. Újjá kell születnem úgy érzem.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Aki mostanában a Mátrában bicajozna, futna, túrázna...

"2009.12.02 Társas hajtóvadászat bejelentés - Mátra

Tisztelt Természetjárók!

A Mátrafüredi Erdészet területén február végéig több alkalommal társas hajtóvadászatot tartanak. A vadászatok idején biztonsági okokból az érintett területeken és azok közelében vezetõ turistautak ideiglenesen lezárásra kerülnek.
2009. december 4-én, pénteken a következõ területen lesz hajtóvadászat:
Solymosi óvár környéke, Nyesettvár környéke, Nyírjes-bérc, Nagy-Halmaj környéke.

Kérjük a kirándulókat, hogy e napon kerüljék el az alábbi turistaút-szakaszokat:
Galyatetõ - Karos-híd közötti sárga sáv jelzés,
Galyatetõ - Nyírjesi erdészház közötti kék sáv jelzés (Országos Kéktúra),
Szalajkaház - Üvöltõ-bérc közötti sárga kereszt jelzés.

Megértésüket köszönjük.
Egererdõ ZRt. Mátrafüredi Erdészet"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Havi sokat költök most a térdemre, hátha meghálálja ;)
Most viszont flu 1:0 Barna :(

Zsóci, remélem megvót az eufória. :) Asszony nem volt féltékeny?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Ha összejönne a tervem, akkor én is beneveznék a középtávra.
1976-os születésû ember már veterán? :)

Hajrá! 1. kategóriájú veterán lennél 30-40 év között.

A keménycsávók merevvel nyomják. Pont.

Helyesebben: Akik merevvel nyomják (@rva)kemény csávók!

Nem az ifjabb Péter Nándor látható jelenleg a velo.hu kezdõlapján???

Akár Õ is lehet.

Csak nekem ilyen tetû lassú a képfeltöltés.hu vagy másnak is? Néha kínkeservesen megnyit egy képet, de leginkább kapcsolatmegszakítás idõ túllépés miatt.Posted Image Zsoci ha mondasz emil címet küldök gmailos meghívót, eszméletlenül nagy tárhely és használhatod a picasa képtárat ahol albumban teheted fel a képeket és csak lapozgatni kell és nem tetû lassú.Posted Image

Én mostanában abszolút nem tudtam feltölteni a kepfeltoltes.hu-ra, úgyhogy csináltam inkább egy picasat magamnak.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Csak nekem ilyen tetû lassú a képfeltöltés.hu vagy másnak is? Néha kínkeservesen megnyit egy képet, de leginkább kapcsolatmegszakítás idõ túllépés miatt.Posted Image Zsoci ha mondasz emil címet küldök gmailos meghívót, eszméletlenül nagy tárhely és használhatod a picasa képtárat ahol albumban teheted fel a képeket és csak lapozgatni kell és nem tetû lassú.Posted Image

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Amúgy megjegyezném Szabikám,hogy amig ki nem próbálod addig nem tudod mi a jó! Tudom Te inkább 50 évesen is inkább merevvel nyomnád, de hidd el az idõ engem igazol! Én pl. már megrendeltem a tolószéket mert most olcsó és tudom, szükségem lesz rá mert 10 év láda emelgetés és ki tudja hány év zötykölõdés a busz székébe meghozza a kívánalmat!
Amúgy a kutyádnak (és neked) azt üzenem, nem biztos, hogy elég lesz a futó edzés jövõre mert brrrrrgggghhhhen eeemmmmghttdh vlggrr! Bocs, de gerjed a UPC...
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Nagyon állat kép!

Meg ez is!
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Túl sok rajta az izgõmozgó-rugózó bizbasz. A keménycsávók merevvel nyomják. Pont.

Az lehet!
Emtébé Saltarján móóóre!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Nem az ifjabb Péter Nándor látható jelenleg a velo.hu kezdõlapján???

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

A túrázásnál az a jó, hogy az ember úgy megy, ahogy jól esik, mégha igyekszik is azért jó tempót menni.

Pont mint a maratonokon a középmezõnyben. Senki nem üt korbáccsal, hogy gyorsabban menj, mint ahogy jól esik :) Szóval ez kipipálva.

Elõnevezéssel lenne érdemes a sorozatra benevezni, akkor meg ott a lehetõség, hogy valami közbejön a verseny napjáig.

Én nem is nevezek elõre. A DM egyáltalán nem is érdekel, csak a másik 3. És nem vagyok már fanatikus, hogy minden körülmények között elinduljak. Annyit kell csak fixálni most, hogy ha majd lesz kedved és ráérsz, akkor elindulsz. Ennyit azért fixálhatunk, nem? :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kösz a biztatást Zsóci. Egyrészt szívesen megmérettetném magam a maratonokon, másrészt nem mindig esik már jó ez a versenytempó. A túrázásnál az a jó, hogy az ember úgy megy, ahogy jól esik, mégha igyekszik is azért jó tempót menni. Elõnevezéssel lenne érdemes a sorozatra benevezni, akkor meg ott a lehetõség, hogy valami közbejön a verseny napjáig.
Még van egy kis idõ, majd meglátom az év eleji formát. Nekm dobogós helyekre nincs esélyem, csak a tisztes helytállás jöhet szóba. Kérdés, ez elég-e a jó klubrangsorhoz?
Amúgy ingyen tetkót bármikor kaphatok, ez nem ösztönzõ számomra, valami más szponzoráció kellene. Nekem meg talonban van a tavaly elnyert, de nem felhasznált Salzkammergut maraton részvétel, azt nem szeretném kihagyni.
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

...De csak így sikerült!Ez a gépgyár fíling:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nagyon állat kép!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

HaiBike Sleek 2010.

Túl sok rajta az izgõmozgó-rugózó bizbasz. A keménycsávók merevvel nyomják. Pont.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ha összejönne a tervem, akkor én is beneveznék a középtávra.
1976-os születésû ember már veterán? :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
...De csak így sikerült!Ez a gépgyár fíling:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!