Holnapra van valami akció?
Reggel itthon nyomok egy laza kört a döggel.
Aztán megyünk a lárvákkal mikulásozni Tarjánimamáékhoz
Holnapra van valami akció?
Vagy vasárnapra? Végül is mindkét nap jó nekem. (Hosszú idõ után ismét.)Holnapra van valami akció?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hajrá! 1. kategóriájú veterán lennél 30-40 év között.Ha összejönne a tervem, akkor én is beneveznék a középtávra.
1976-os születésû ember már veterán?
Helyesebben: Akik merevvel nyomják (@rva)kemény csávók!A keménycsávók merevvel nyomják. Pont.
Akár Õ is lehet.Nem az ifjabb Péter Nándor látható jelenleg a velo.hu kezdõlapján???
Én mostanában abszolút nem tudtam feltölteni a kepfeltoltes.hu-ra, úgyhogy csináltam inkább egy picasat magamnak.Csak nekem ilyen tetû lassú a képfeltöltés.hu vagy másnak is? Néha kínkeservesen megnyit egy képet, de leginkább kapcsolatmegszakítás idõ túllépés miatt. Zsoci ha mondasz emil címet küldök gmailos meghívót, eszméletlenül nagy tárhely és használhatod a picasa képtárat ahol albumban teheted fel a képeket és csak lapozgatni kell és nem tetû lassú.
Túl sok rajta az izgõmozgó-rugózó bizbasz. A keménycsávók merevvel nyomják. Pont.
A túrázásnál az a jó, hogy az ember úgy megy, ahogy jól esik, mégha igyekszik is azért jó tempót menni.
Elõnevezéssel lenne érdemes a sorozatra benevezni, akkor meg ott a lehetõség, hogy valami közbejön a verseny napjáig.
...De csak így sikerült!Ez a gépgyár fíling:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
HaiBike Sleek 2010.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy