Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2009. december 24. - 11:01
Írta 2009. december 24. - 09:31
Áldott Karácsonyt Kívánok minden Salgótarjáni HKE Tagnak és Családjaiknak!!!
Írta 2009. december 24. - 09:19
Írta 2009. december 24. - 00:41
Írta 2009. december 24. - 00:31
Üdv Mindenki!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek és természetesen családotoknak is! És hivatalból is mondhatnám: biztonságos és balesetmentes közlekedést ezen a változatos téli idõjárásbemutatón:) Vigyázzatok magatokra! Kellemes pihengetést!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek és természetesen családotoknak is! És hivatalból is mondhatnám: biztonságos és balesetmentes közlekedést ezen a változatos téli idõjárásbemutatón:) Vigyázzatok magatokra! Kellemes pihengetést!
Írta 2009. december 23. - 22:24
Balu, Adlac meg Rszabi jól mondja, nem azt akartam mondani, hogy ne oszd meg velünk a gondjaidat. Amúgy az õszinteség híve vagyok, de nem mindig vezet célra.
Hívnak a hegyek!
Írta 2009. december 23. - 19:10
Szabi! Te igazán "keratív" családfõ vagy!
Ez onnan jutott eszembe, hogy anno volt egy munkaadóm aki október elején vett fel és a három hónapos próbaidõ után lapátra tett (persze a karácsonyi hajtásba a lelkemet is kidolgoztam) vagyis szilveszterkor tudtam meg, hogy szevasz van! A FÕNÖK ezzel magyarázta: Zsoltikám te nem vagy elég keratív! (Arra biztos nem jött rá, hogy min mosolygok annyira)
Ez onnan jutott eszembe, hogy anno volt egy munkaadóm aki október elején vett fel és a három hónapos próbaidõ után lapátra tett (persze a karácsonyi hajtásba a lelkemet is kidolgoztam) vagyis szilveszterkor tudtam meg, hogy szevasz van! A FÕNÖK ezzel magyarázta: Zsoltikám te nem vagy elég keratív! (Arra biztos nem jött rá, hogy min mosolygok annyira)
Emtébé Saltarján móóóre!
Írta 2009. december 23. - 16:18
Megvan! Fogok egy nagy lavórt, kiöntöm betonnal, beleállítom a fát, holnapra megköt, kész. Ehh, asztalosok...
Írta 2009. december 23. - 16:02
addigra talán kijön....
Inkább arról beszélj, hogy hogy a nyûbe csináljak rendes, masszív karácsonyfa talpat. Az idei fa olyan nehéz, h alig bírom megemelni, a törzse van vagy 10 cm átmérõjû (nem túl magas egyébként, csak nagyon sûrû). Boltban csak gagyi ócskaságokat árulnak, drágán.
Írta 2009. december 23. - 15:53
Esetleg ezek után majd semmit sem... mert tökmindegy mit írok ide! Vagy nincs reakció, vagy kussoljak el... esetleg ezek után kussolok.... Nem mintha eddig olyan sokat írtam volna, hogy zavaró legyen. Mindegy.
Félreérted, hé! Gyuribá aszongya, hogy az állásinterjún ne mond el, h suliba jársz.
Szerintem az a bajuk egyébként, h a fõiskolásoknak mindig van valami nyûgjük, ZH, gyakorlat, labor, vizsga, szigorlat, rendszeres bebaszás, anyámkínnya, és ezeket a munkaadók nem akarják bekalkulálni a munkamenetbe. Ha Te is ilyenekkel elõ fogsz állni ("fõnök, szerdán csak 12-re jönnék, mer zéhám lesz ebbõl-abból"), akkor el kell, hogy mondd az interjún, mert egyébként késõbb csak a feszültség származik belõle.
Írta 2009. december 22. - 19:07
Írta 2009. december 22. - 10:06
Írta 2009. december 22. - 01:07
Írta 2009. december 22. - 01:05
Írta 2009. december 21. - 23:56
Esetleg nem mindig mondok el mindent, csak néha már nem marad meg bennem. Esetleg akkor ezek után nem "mondok el mindig mindent".
Esetleg ezek után majd semmit sem... mert tökmindegy mit írok ide! Vagy nincs reakció, vagy kussoljak el... esetleg ezek után kussolok.... Nem mintha eddig olyan sokat írtam volna, hogy zavaró legyen. Mindegy.
sztem Gyuribá az állásinterjún való õszinteségre gondolt,sztem
tékitízi
Írta 2009. december 21. - 22:19
Balunak. Nem kell mindig mindent elmondani esetleg. Amúgy ez egy szar világ, ami van.
Esetleg nem mindig mondok el mindent, csak néha már nem marad meg bennem. Esetleg akkor ezek után nem "mondok el mindig mindent".
Írta 2009. december 21. - 22:00
He Gyuri, te mit nyomatsz, kemény anyag lehet, lehet jól jönne nekem is....
Az idõ meg pont olyan, mint télen ilyenkor lennie kell! A holnapi enyhülés, meg ónos szar sem esz jobb bringás szemszögbõl
Az idõ meg pont olyan, mint télen ilyenkor lennie kell! A holnapi enyhülés, meg ónos szar sem esz jobb bringás szemszögbõl
Írta 2009. december 21. - 20:34
Írta 2009. december 21. - 20:33
Balunak. Nem kell mindig mindent elmondani esetleg. Amúgy ez egy szar világ, ami van.
Hívnak a hegyek!