Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Ahhoz nyugatabbra kéne élnünk... Nagykállóban láttam tavaly nyáron egy jó esetet... AMG merci, hülyegyerek benne, lakott területen amit bír... járt a segge rendesen. Rendõr kinéz a kocsiból, szépen végig lesi, nem csinál semmit... De azé ránk kell szólni, hogy menjünk föl a bicikli útnak nevezett valamire. Végülis... Tisztelet a kivételnek.

Micsoda helyeken bringázol. ;-) Ott én is tekertem egyszer.
Amúgy az a hely nekem tetszett csak az odáig vezetõ országút volt nagyon durva forgalmú. Alig vártam a lakott település táblát.

Egyébként a történeted jogos, ráadásul még alapból is igazad lehetett. Ugyanis - tudomásom szerint - kerékpárral ott használhatod az úttest jobb szélét is, ahol ezt tábla nem tiltja. Magyarul mehetsz a kerékpárúton, ha annak minõségével stb. elégedett vagy ill. az úttest jobb szélén is.
Persze, ahol ezt tábla tiltja - lásd 21-es, négy sávos - ott el kell fogadni a felszólítást.

Az már egy másik történet, hogy megmered-e ezt mondani a rendõrnek.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Vannak erre hatályos szabályok. Elõször is el kell szállítani a "lopó" autóval, leszámlázni a költségeket. Majd feljelenteni a közüzem zavarásáért vagy akadályoztatásáért (nem tudom mi a helyes jogi elnevezés), aztán jól megbûntetni, meg még a Kresz alapján is biztos bûntethetõ tilosban parkolás miatt. Csak végig kell csinálni. Amúgy én nem hagynék ilyen kocsikat gyártani sem, mert teljesen felesleges dolgok. De miért takarták ki a rendszámot? Félnek tõle?
Hívnak a hegyek! :D

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Legyetek nyugodtak, biztos, hogy a rend õrei megfelelõ mértékû büntetést szabtak ki szegényre.

Ahhoz nyugatabbra kéne élnünk... Nagykállóban láttam tavaly nyáron egy jó esetet... AMG merci, hülyegyerek benne, lakott területen amit bír... járt a segge rendesen. Rendõr kinéz a kocsiból, szépen végig lesi, nem csinál semmit... De azé ránk kell szólni, hogy menjünk föl a bicikli útnak nevezett valamire. Végülis... Tisztelet a kivételnek.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!
Szombaton én is megyek a Téli Mátrára! Eddig egyedül vagyok az autóban, aki akar jöhet velem! Nem akarok korán indulni ( 7.00- 7.30 körül Maconkáról ). Az M-es vagy az L-es távot fogom választani!!!
Ki tervezi a résztvételt a túrán??
Tamás

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Legyetek nyugodtak, biztos, hogy a rend õrei megfelelõ mértékû büntetést szabtak ki szegényre.

Ja, persze. Ilyet nem büntetnek ne félj. Engem a 200e ft-os kocsival meg mernek büntetni, de ilyet nem. A villamosvezetõ helyében én mûszaki hibára hivatkozva simán nem tudtam volna megállni. Bár biztos van cascoja, az meg fizet, végsõ soron meg az is a mi pénzünk... Ezeknek mindent lehet, az a gáz.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Nem vót hej móóóóre! Hát nadzs esz a kotsi! Ó he...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Nem magyarázkodni kell, hanem gyönni velem!:no::) Lefussuk nalazán! Szombat reggel megyek Bárkányba, kirángatlak az ágybó, rádadom a cipõt, beb@szlak a kocsiba, oszt irány Mátrafüred! Nincs kérdés!

:lol1: nemislennehülyeség... de: koriztamkülykökkel hasastdobtam kocsikulcszsebbeugyeméne ugymegnyomtacombom aligtudokjárnise

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Zsóti!
Én ha villamosvezetõ lennék, ilyen helyzetekben feltekerném az amperadagolót, oszt szolídan egy 50-100 centit kihasítanék az audiból...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

nyóckörû elindúsz, délfele végeztél is, mehecc szabályzani, ennyi.

Nem magyarázkodni kell, hanem gyönni velem!:no::) Lefussuk nalazán! Szombat reggel megyek Bárkányba, kirángatlak az ágybó, rádadom a cipõt, beb@szlak a kocsiba, oszt irány Mátrafüred! Nincs kérdés!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
http://automenedzser...91-0b72af9dfb79

Nem vót hej móóóóre! Hát nadzs esz a kotsi! Ó he...
Emtébé Saltarján móóóre!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Jólvan Gabi!
A tervek szerint talán megvagyunk, de nem tudom pontosan még. Hívlak ha van valami kooperálási lehetõség.

Köszi Bálna!
Közben nálam is telekocsi lett. ;-)

Hajrá Salgótarjáni HKE!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Szasztok! Sajnos a hétvégi Téli Mátra teljesítménytúra 40 kilis útvonalát nem tudom teljesíteni, mert délután mennem kell fogszabályzóra....:cry:
Ámde nincs valakinek kedve lefutni velem a 25 vagy a 19 kilis távot?
Na? Na? Na?

nyóckörû elindúsz, délfele végeztél is, mehecc szabályzani, ennyi.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Mi (haverokkal) megyünk a 25-re, de gyalogolva, nem futva. Jól esõ tempóban, bele-bele szippantva a friss üde levegõbe... :D:D:D
Áh nem, csak vicceltem. De a túrára tényleg megyünk és mi is úgy csináljuk, hogy van akinek délután 15.30-ra már itthon kell lenni tarjánba...

Na akkor Ti mikor indultok? Én maradok a futás mellett! De az elején szippanthatunk egy kis friss levegõt:D:D:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ha tudok segíteni vagy esetleg én beszállni fuvarba, akkor egyeztethetünk. Én a szokásos "L" távot tervezem hat órán belül, 7.30-as indulással.

Jólvan Gabi!
A tervek szerint talán megvagyunk, de nem tudom pontosan még. Hívlak ha van valami kooperálási lehetõség.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Zsóti! Elsõsorban azért neked meg Marosnak, de azért hesszelje meg mindenki... :D
(kicsit trágár, de jó... :))

Na találtam még... :)
Zsóci tudsz ilyent?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

De a túrára tényleg megyünk és mi is úgy csináljuk, hogy van akinek délután 15.30-ra már itthon kell lenni tarjánba...

Ha tudok segíteni vagy esetleg én beszállni fuvarba, akkor egyeztethetünk. Én a szokásos "L" távot tervezem hat órán belül, 7.30-as indulással.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Szasztok! Sajnos a hétvégi Téli Mátra teljesítménytúra 40 kilis útvonalát nem tudom teljesíteni, mert délután mennem kell fogszabályzóra....:cry:
Na? Na? Na?

Mi (haverokkal) megyünk a 25-re, de gyalogolva, nem futva. Jól esõ tempóban, bele-bele szippantva a friss üde levegõbe... :D:D:D
Áh nem, csak vicceltem. De a túrára tényleg megyünk és mi is úgy csináljuk, hogy van akinek délután 15.30-ra már itthon kell lenni tarjánba...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Na? Na? Na?

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
shke videó csak mert eszembe jutott... me mennék má kifelé. Ehhez képest itt sz*pok a sok vizsgával:cry:

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Ezt a képet ajánlom egy híres kerékpár szerelõnek, új avatar céljából! Tegnap fotóztam egy kislány (akarom mondani Nagy lány) pizsijén. Jóóóóóóóófffféééééle! src="http://www.kepkezelo...zx0xu8n1td7.jpg" /></a>
Emtébé Saltarján móóóre!