Gratulálok Csonti!
Meg Huszár Norbinak és Petinek, õk is lefutották a 40 kilcsit
Természetesen mindenkinek aki teljesítette bármely távot gratuláció jár, annál nagyobb minél hosszabb.
Eredményeket hol lehet találni, vagy még korai?
Gratulálok Csonti!
Meg Huszár Norbinak és Petinek, õk is lefutották a 40 kilcsit
csonti! lassan minden szezonban más sportágat kezdesz gratula!
Csonti! gratulálok!!
Biztos, hogy futottál???, mert én csak repülve teljesíteném annyi idõ alatt a 40 km-t!
nem a hó miatt nem mentem, nem volt tervezveÉn + toltam B+ a lábammal:) 40 kilin keresztül
Mé nem jöttél?
Sokan nem jöttek a hav miatt :wtf:
ejnye-bejnye :horse:Nekem vót a legnagyobb pofám, de én maradtam itthon szerintem elsõként!:)
szerintemmeg titokban dózsának mentek szurkóni;):mexico:Hajnalban salgótarjáni különítmény indul Cseh országba a cyclocross VB.-re, Sziszkónak ordítani! Gyá hee!
(Majd hétfõn megírom, hogy jó ötlet volt-e. Hi-hi...)
Csonti! gratulálok!!Halkan megjegyzem, Csonti megnyerte a 2010-es Magyar Terepfutó Bajnokság 1. futamát... :cool2:
getzi nagy how one, egész nap csak "hánytam"
téli mátra extrém lehetett ebben az idõjárásban
Én + toltam B+ a lábammal:) 40 kilin keresztül
Mé nem jöttél?
Sokan nem jöttek a hav miatt :wtf:
...ahol ezt tábla nem tiltja. Magyarul mehetsz a kerékpárúton, ha annak minõségével stb. elégedett vagy ill. az úttest jobb szélén is.
Persze, ahol ezt tábla tiltja - lásd 21-es, négy sávos - ott el kell fogadni a felszólítást.
Igen, elég rögös út vezetett odáig! Eger, Mezõkövesd és kis falukon keresztül el Tiszaújvárosig aztán onnan tovább, az már nem olyan vészes, de még veszélyes a tapasztalataim szerint. Viszont elég jó kis túra Idén ha össze jön talán átnézünk Romániába is, van pár nagyon szép hely arra felé:cool2: Aztán meg fordul a kocka ismerõs jön felénk, és mennénk túrázni Szloviba. Meg bejárjuk a környéket. 2000km/2hét szerintem biztosan meglesz, ha nem több:scared:Micsoda helyeken bringázol. ;-) Ott én is tekertem egyszer.
Amúgy az a hely nekem tetszett csak az odáig vezetõ országút volt nagyon durva forgalmú. Alig vártam a lakott település táblát.
Egyébként a történeted jogos, ráadásul még alapból is igazad lehetett. Ugyanis - tudomásom szerint - kerékpárral ott használhatod az úttest jobb szélét is, ahol ezt tábla nem tiltja. Magyarul mehetsz a kerékpárúton, ha annak minõségével stb. elégedett vagy ill. az úttest jobb szélén is.
Persze, ahol ezt tábla tiltja - lásd 21-es, négy sávos - ott el kell fogadni a felszólítást.
Az már egy másik történet, hogy megmered-e ezt mondani a rendõrnek.