Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Gratulálok Csonti!
Meg Huszár Norbinak és Petinek, õk is lefutották a 40 kilcsit

Természetesen mindenkinek aki teljesítette bármely távot gratuláció jár, annál nagyobb minél hosszabb.
Eredményeket hol lehet találni, vagy még korai?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Gratulálok Csonti!
Meg Huszár Norbinak és Petinek, õk is lefutották a 40 kilcsit

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
émmá többször is mondtam, hogy Csonti egy állat
a téli Mátra meg azé téli, hogy ezé

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

csonti! lassan minden szezonban más sportágat kezdesz :) gratula!

Jah:) Fõ a változatosság... de a kero mindig +marad. Lehet jövõre uszok ott nem zavar a hideg + a hav :cool2:

Amugy most nem váltottam sportágat, csak nem versenyt választottam hanem ellenfelet... csak feladta mert lesérült :(

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Csonti! gratulálok!!
Biztos, hogy futottál???, mert én csak repülve teljesíteném annyi idõ alatt a 40 km-t!

Nem... volt hogy sétáltam is ... tavaly nekem kimaradt a legnehezebb rész... Pisztrángos után,nem gondoltam hogy ilyen nehéz:scared:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Én + toltam B+ a lábammal:) 40 kilin keresztül :(
Mé nem jöttél?
Sokan nem jöttek a hav miatt :wtf:

nem a hó miatt nem mentem, nem volt tervezve
gratula neked!:clap1:

Nekem vót a legnagyobb pofám, de én maradtam itthon szerintem elsõként!:):)

ejnye-bejnye :horse:

Hajnalban salgótarjáni különítmény indul Cseh országba a cyclocross VB.-re, Sziszkónak ordítani! Gyá hee!

(Majd hétfõn megírom, hogy jó ötlet volt-e. Hi-hi...)

szerintemmeg titokban dózsának mentek szurkóni;):mexico:

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Téli Mátra beszámoló:

Hát tegnap amikor este fél 12kor kaptam smst... nem igazán volt kedvem +nézni... mert ismerõs volt a dolog még õszrõl kecskemétrõl :(
Aztán +néztem nyugalmim mindjá volt v 80 ... sajn Gabesnak közbe jött valami... Szerencsére Bálnát csörgettem és le tudott vinni.

Gabes te + 1 percig se bánd hogy nem jöttél mert délelõtt leesett v 20 cm hó + még ami volt másik 20 igy nem volt vmi kellemes a dolog.

6:30kor jön Bálna + elmentünk még 2 haverjáé... igy az indulásom pontosan 08:06 -kor volt, kicsit csusztam a tervezett 06:55tõl... de sztem még jobban is jártam...
Elindultam föl Lajosházára ott még kerülgettem a túrázókat 1000-el.Lajosházán má nem volt senki a versenyrendezõk közüll... Elindultam tovább Mátraszentimrére...A meredek emelkedõn kezdtem éhes lenni bevágtam 1 sportszeletet... rágtam kétpofára de valahogy nem birtam lenyelni mert akkor nem kaptam levegõt . Aztán kiértem a meredeken a kerités mellett kibaszotul el kezdett fájni a lábam.. majd be szartam + hugyoztam . Sorban értem utol az embereket... mig nem Mátraszentimre elõtt elfogytak elõlem az emberek. Késõbb +áltam könyíteni magamon... aztán mentem tovább de rossz irányba :( mire észbe kaptam má összeszedtem vagy 5 percet, de végülis +érkeztem M. Szentimrére ott ellenõrzõállomás be-ki... töltöttem v bõ 20 mpt ... Tovább felérek Galyára a jobb oldalam le volt fagyva. Ott is volt ellenõrzõ állomás...ott se töltöttem tul sok idõt. Ott még nagyon jól éreztem magam, még ki voltam pihenve :cool2:... Aztán jött a kedvenc részem hosszu lejtõ + hullámvasutazás ( kb 6 km Csór hegyig)Az a pup olyan volt mintha tavaly nagyobb lett volna ... most észre se vettem. Onnan le Vörösmarty TH-ig... onan fel Pisztrángos tóig enyhe emelkedõs részen . Pisztrángos tótól jöttek a gondok... Jött a kalapácsos ember... még a botosak is +elõztek v 3-an... 2.7km-en emelkedett 334 m-ert. Ez kellemes volt a néhol 30-40cm-es hóban. Nagy nehezen kitornásztam magam Sötét lápa nyeregig ott az utsó kb 1km-en hatalmas szál volt, hó semmi mert mind elfujta a szél, most a változatosság kedvéért mivel most nyugatról érkeztünk a Déli oldalam fagyott le :( az utsó mreket már befagyott szemmel tettem meg nehezen de felértem.Innen má tudtam h meg kell lennie. EP. Kékesen is...Ott egy egészen csinoska lány fogadott... etettek ittattak aztán Go lefelé. Amint bekanyarodtunk a köveken csak majdnem estem... késõbb ezt bepótoltam sokszorosan. 5 Nagyobb esésem volt lefelé:(... a többit nem számoltam:( Veszélyes volt mert a hó alatt nagyon sok helyen tükör jég volt.Gyökeres forrás EP. onnan még 5 km volt hátra má fájt mindenem... csak a beérés volt a cél épségben. Sikerült bár volt még füreden is 1 kis kolbászolás kb 1 percnyi :(

Az Hivatalos idõ 04:34:00 lett a tiszta az olyan 04:29:00 a Szint 1599m a táv : 40.5km Csalódott voltam mert ettõl azé jobbra számítottam... de késõbb észrevettem h másokat is +fogott a 30-40 cm hó....igy megnyertem 1 percet adtam a 2és 3. nak pedig õk eggyütt jöttek. Elég szégyen h keros nyerte a Terepfutó Nmezeti bajnokságot :)ráadásul elég gyengusz idõvel .A legnagyobb ellenfelem nyílt térddel jöt le 28km rõl és feladni kényszerült. Amit nagyon sajnálok :( mert jelenlétével emelte volna a verseny színvonalát.

Végülis 2500-é kaptam 1 kupát, + 2 érmet is... nah + le kellett futni a 40.5-öt... lehet legközelebb inkább lemek a bótba:) ugy legalább nem fagy le az arcom.

Remélem lessz szerencsém egyszer szárszon menni Téli Mátrát!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Hajnalban salgótarjáni különítmény indul Cseh országba a cyclocross VB.-re, Sziszkónak ordítani! Gyá hee!

(Majd hétfõn megírom, hogy jó ötlet volt-e. Hi-hi...)
Emtébé Saltarján móóóre!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Halkan megjegyzem, Csonti megnyerte a 2010-es Magyar Terepfutó Bajnokság 1. futamát... :cool2:

Csonti! gratulálok!!
Biztos, hogy futottál???, mert én csak repülve teljesíteném annyi idõ alatt a 40 km-t!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
csonti! lassan minden szezonban más sportágat kezdesz :) gratula!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

getzi nagy how one, egész nap csak "hánytam"
téli mátra extrém lehetett ebben az idõjárásban

Nekem vót a legnagyobb pofám, de én maradtam itthon szerintem elsõként!:):)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Mé nem jöttél?

Halkan megjegyzem, Csonti megnyerte a 2010-es Magyar Terepfutó Bajnokság 1. futamát... :cool2:

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Az volt, pedig csak a röviden mentem gyalogosan.
Pista! A tavalyi jobban tetszett:)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Mé nem jöttél?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
ha valakit érdekel és épp gépközelben van, most megy élõben az u23 ciklokrossz VB: http://bvls-feed.blo...09/11/ch-6.html

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Szabadon idézve Pepét a - Nekem lápást adott kezembe az Úr Pesten c. filbõl - "Fasszt". Ott megyek ahol akarok. Lehet akármilyen széles bringautad, mikor szembejön a Puporka család, meg a robogós ökör, meg anyám tyúkja... ott a 21es gecc. Az autók nagyrészében van kormány meg 2-3 pedál... tessék használni. Ha meg résztávozás közbe beszól a rendõr, lehet elõjön a jótermészetem, oszt hurkásra verem a seggét a karbonkerékkel...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Holnap +halunk mind :) ... nem azé de sztem 06:55kor a tömegrajtnál még lehet sötét is lessz... bár nem tom mostanában nem keltem 6:50 elõtt
na mek aludnyi.
felakasztották má az elkövetõket?:cool2:

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

...ahol ezt tábla nem tiltja. Magyarul mehetsz a kerékpárúton, ha annak minõségével stb. elégedett vagy ill. az úttest jobb szélén is.
Persze, ahol ezt tábla tiltja - lásd 21-es, négy sávos - ott el kell fogadni a felszólítást.

Lakott területen nem tiltja:) ott meg biztosan nem. Volt ahol tiltotta, ott fölmentem-lementem, mert a belem is szétrázta volna... 150 kili után táskával a hátamon már nem annyira esik jól a rázópad. Csináljanak normális kerékpárutat és utána táblázzanak meg szóljanak le. Addig pofa be mindenkinek!(szerintem) Ha majd olyan kerékpárutak lesznek, hogy kényelmesen elfér egymás mellett két bicós és nincs 20 méterenként fölfagyva a 3 centis aszfaltcsík, majd talán akkor betartom ezt a szabályt:) addig meg elviselem, hogy leszól a rendõr. Nem olyan drága technika van alattam, vannak sokkal értékesebbek is, de azért én nem akarom szétverni... Eztet fogják fel a rendõrök kéremszépen! És ha majd kifizetik a kerékszettet, meg esetleg az egész bicót(ha esetleg verebélyben kiveszik alólunk este felé), nah majd akko szivesen betartok minden szabályt. Semmitöbbetnemtudokelmondani.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

Micsoda helyeken bringázol. ;-) Ott én is tekertem egyszer.
Amúgy az a hely nekem tetszett csak az odáig vezetõ országút volt nagyon durva forgalmú. Alig vártam a lakott település táblát.

Egyébként a történeted jogos, ráadásul még alapból is igazad lehetett. Ugyanis - tudomásom szerint - kerékpárral ott használhatod az úttest jobb szélét is, ahol ezt tábla nem tiltja. Magyarul mehetsz a kerékpárúton, ha annak minõségével stb. elégedett vagy ill. az úttest jobb szélén is.
Persze, ahol ezt tábla tiltja - lásd 21-es, négy sávos - ott el kell fogadni a felszólítást.

Az már egy másik történet, hogy megmered-e ezt mondani a rendõrnek.

Igen, elég rögös út vezetett odáig! Eger, Mezõkövesd és kis falukon keresztül el Tiszaújvárosig aztán onnan tovább, az már nem olyan vészes, de még veszélyes a tapasztalataim szerint. Viszont elég jó kis túra :) Idén ha össze jön talán átnézünk Romániába is, van pár nagyon szép hely arra felé:cool2: Aztán meg fordul a kocka ismerõs jön felénk, és mennénk túrázni Szloviba. Meg bejárjuk a környéket. 2000km/2hét szerintem biztosan meglesz, ha nem több:scared::)