Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Köszi!!
Ez mind igaz. Amit egyesek csinálnak Tarjánban az már nem egészséges. Lehet néha én is abba a kategóriába tartozom... de próbálok vigyázni és kellõ alapozás után viszek csak terhelést az edzésekbe.

A kamionokkal sajnos nem lehet mit kezdeni... ma teljesen nyugis szakaszon (Sirok- Terpes között) jött egymás után 56 kamion. Mindenesetre próbálok úgy kerózni hogy legyen menekülési útvonal .

OK!
Örülök!
Találkozzunk sokat!
Nekem Öröm veled kerózni!
Tamás

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

CERBONA-nak a 160-ról privat vélemény. Vagy megfogadod, vagy csak elolvasod:

Fiúúúúúúúúúú!
Csak óvatosan! Rövid az élet! Ne siettesd! A sport OK, de nekem egy "bölcs" tanárom mindig azt mondta, hogy a sport egészségtelen. Alapozta ezt a dogmáját arra, hogy: ha sántító embert látott és megkérdezte mi történt, mindig valami spottal kapcsolatos dolgot mondot (pölö: fociztam és..., vagy teniszeztem a haverral és amikor...., kosárlabdáztam a teremben, de egy vizes folton megcsú..... stb, stb.
Tehát: Õ csak azt látta, hogy aki mozog az sérül is.
Én azt mondom mozogj! Ésszel!
Ha azoktól a kamionoktól nem csak a havat kapod örökre.............csak egyszer!!! ( még írni is rossz. Akkor GÁZ.
Inkább kerózz kicsit a kazári szakaszon, ahol nincs túl sok kamion, aztán fuss Forest fussssssss sokat. Amint itt az idõ a kerékpárra, akkor azzal!
UI, vagy PS:
Egyben írígylem a szenvedélyedet, mert ezt csak így lehet!
Sok Sikert!!

Köszi!!
Ez mind igaz. Amit egyesek csinálnak Tarjánban az már nem egészséges. Lehet néha én is abba a kategóriába tartozom... de próbálok vigyázni és kellõ alapozás után viszek csak terhelést az edzésekbe.

A kamionokkal sajnos nem lehet mit kezdeni... ma teljesen nyugis szakaszon (Sirok- Terpes között) jött egymás után 56 kamion. Mindenesetre próbálok úgy kerózni hogy legyen menekülési útvonal .

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
CERBONA-nak a 160-ról privat vélemény. Vagy megfogadod, vagy csak elolvasod:

Fiúúúúúúúúúú!
Csak óvatosan! Rövid az élet! Ne siettesd! A sport OK, de nekem egy "bölcs" tanárom mindig azt mondta, hogy a sport egészségtelen. Alapozta ezt a dogmáját arra, hogy: ha sántító embert látott és megkérdezte mi történt, mindig valami spottal kapcsolatos dolgot mondot (pölö: fociztam és..., vagy teniszeztem a haverral és amikor...., kosárlabdáztam a teremben, de egy vizes folton megcsú..... stb, stb.
Tehát: Õ csak azt látta, hogy aki mozog az sérül is.
Én azt mondom mozogj! Ésszel!
Ha azoktól a kamionoktól nem csak a havat kapod örökre.............csak egyszer!!! ( még írni is rossz. Akkor GÁZ.
Inkább kerózz kicsit a kazári szakaszon, ahol nincs túl sok kamion, aztán fuss Forest fussssssss sokat. Amint itt az idõ a kerékpárra, akkor azzal!
UI, vagy PS:
Egyben írígylem a szenvedélyedet, mert ezt csak így lehet!
Sok Sikert!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

T javaslatára kimentem 160-as körre lessz ami lessz... Hát 30km-tõl szakadt a hó + az esõ fölváltva mindez a + 2 fokban kellemes volt.
Így kénytelen voltam lerövidíteni a távot 98 lett a vége kb 30 as átlagot birtam csak:( Az a baj hogy el se fáradtam, egyszerüen lusta vagyok gyorsabban hajtani:) elszoktam tõle:( Kaminok azé rendesek voltak amikor elmentek mellettem 10-20 cm-re és 3 kg hó a nyakamban ált meg:mad:
Ez komolyabb volt mint a TM ha az idõjárást nézzük...Házelõtt azt hittem ki kell hívni a tüzoltókat h. levágjanak a keróról :mad:
Hazaértem kád forróvíz 1 óra pihi benne...Aztán kimentem még futni mert ugye lerövidült a kero:( Ma kb ennyi sztem elég is a hétre a keróból:)

Mondta a gyík hogy mennyél 160at, azt kérdezted, mennyit kellene menni - mondom 160at. Aztán hozzátettem, esni fog a hó, és ne mennyé sehova, mert rákúrsz. Én szóltam...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
T javaslatára kimentem 160-as körre lessz ami lessz... Hát 30km-tõl szakadt a hó + az esõ fölváltva mindez a + 2 fokban kellemes volt.
Így kénytelen voltam lerövidíteni a távot 98 lett a vége kb 30 as átlagot birtam csak:( Az a baj hogy el se fáradtam, egyszerüen lusta vagyok gyorsabban hajtani:) elszoktam tõle:( Kaminok azé rendesek voltak amikor elmentek mellettem 10-20 cm-re és 3 kg hó a nyakamban ált meg:mad:
Ez komolyabb volt mint a TM ha az idõjárást nézzük...Házelõtt azt hittem ki kell hívni a tüzoltókat h. levágjanak a keróról :mad:
Hazaértem kád forróvíz 1 óra pihi benne...Aztán kimentem még futni mert ugye lerövidült a kero:( Ma kb ennyi sztem elég is a hétre a keróból:)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Ez nem rasszizmus, ez ragozás

Én tanulok, te tanulsz, õ lóg.
Én vizsgázom, te vizsgázol, õ nem buktatható.
Én dolgozom, te dolgozol, õ hátrányos.
Én spórolok, te spórolsz, õ segélyt kér.
Én építek, te építesz, õ igényel (és kap is).
Én gyereket szülök, te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani), õ világrapotyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk.
Én nevelem a gyerekemet, te neveled a gyerekedet, õ megveri a gyerekeinket.
Én megvásárolom, te megvásárolod, õ kirabol.
Én kertészkedem, te kertészkedsz, õ ellopja.
Én állatot tenyésztek, te állatot tenyésztesz, õ elhajtja.
Én továbbképzem magam, te továbbképzed magad, õ segélyt kap.
Én adót fizetek, te adót fizetsz, õ visszaigényel.
Én nyugdíjjárulékot fizetek, te nyugdíjjárulékot fizetsz, õ méltányossági nyugdíjat kap.
Én korán meghalok, te korán meghalsz, õ a társadalom áldozata ha korán meghal.
Az én hamvaimat szétszórják, a te hamvaidat kicsi betonfalba falazzák, õ családi márványozott, aranyozott, étellel, itallal pénzzel, arannyal megrakott kriptában tér örök nyugalomra!

Igy van:mad:

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

szop@sd + a kocsogoket

Nem tolják el a képüket:(...OB-jük lessz... Szerencse h jövõre is lessz TM:cool2:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ez van:( Májusig úgyis van még 1 kis dolgom a Mátra bércen.

szop@sd + a kocsogoket

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Ez nem rasszizmus, ez ragozás

Én tanulok, te tanulsz, õ lóg.
Én vizsgázom, te vizsgázol, õ nem buktatható.
Én dolgozom, te dolgozol, õ hátrányos.
Én spórolok, te spórolsz, õ segélyt kér.
Én építek, te építesz, õ igényel (és kap is).
Én gyereket szülök, te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani), õ világrapotyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk.
Én nevelem a gyerekemet, te neveled a gyerekedet, õ megveri a gyerekeinket.
Én megvásárolom, te megvásárolod, õ kirabol.
Én kertészkedem, te kertészkedsz, õ ellopja.
Én állatot tenyésztek, te állatot tenyésztesz, õ elhajtja.
Én továbbképzem magam, te továbbképzed magad, õ segélyt kap.
Én adót fizetek, te adót fizetsz, õ visszaigényel.
Én nyugdíjjárulékot fizetek, te nyugdíjjárulékot fizetsz, õ méltányossági nyugdíjat kap.
Én korán meghalok, te korán meghalsz, õ a társadalom áldozata ha korán meghal.
Az én hamvaimat szétszórják, a te hamvaidat kicsi betonfalba falazzák, õ családi márványozott, aranyozott, étellel, itallal pénzzel, arannyal megrakott kriptában tér örök nyugalomra!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Ehh, ez is ott van-e :

Küldtem tegnap köremilt klubos témában, aki esetleg nem kapta meg, jelezzen !

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

- szarok a farmra bazmeg...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Akkor májusig még sok futáskilométer lesz...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Lusta vok kimenni 3-5 órát edzeni ebbe a mocsokba 1-2 re meg inkább nem mek ki... inkább futok amég ilyen idõ van

Akkor májusig még sok futáskilométer lesz...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

kabbe:fucku: vissza se kapod :hehe: ha jó idõ lesz úgy is meek bicózni hét végén, majd gyüssz te is.

Lusta vok kimenni 3-5 órát edzeni ebbe a mocsokba 1-2 re meg inkább nem mek ki... inkább futok amég ilyen idõ van

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

úgyse kerozok majd hozod akkor 7végén. Így legalább nem ilyedtek + tõled a buszon:D

kabbe:fucku: vissza se kapod :hehe: ha jó idõ lesz úgy is meek bicózni hét végén, majd gyüssz te is.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Fegyverrel kellett volna szétszedni õket, oszt majd jött volna értük a fekete kocsi.....:D

Csontooos, hánemaztmontamhogyaztmondtam??? Há most meg elhoztam egerbe a maszkot, nem tudtam vele mit csinálni....

úgyse kerozok majd hozod akkor 7végén. Így legalább nem ilyedtek + tõled a buszon:D

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

Tegnap voltam Vateromnál Csécse citybe ...lemek a helyi csehóba, hát mire leszek figyelmes...két IQ bajnok, nagy kiabálás közbe elkezd verekedni, késõbb az 1ik elõránt 1 kést a másik + 1 bass ball ütõt...aztán pik pak játszottak, nagyon nem szólt bele senki, mindenki nézte a müsort... de 5 perc mulva valahonnét oda került két Rend õre és amin +lepõdtem õk se szedték szét õket, nézték 1 darabig majd késõbb választották szét õket ...sajnaos:)

Fegyverrel kellett volna szétszedni õket, oszt majd jött volna értük a fekete kocsi.....:D

Csontooos, hánemaztmontamhogyaztmondtam??? Há most meg elhoztam egerbe a maszkot, nem tudtam vele mit csinálni....

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Tegnap voltam Vateromnál Csécse citybe ...lemek a helyi csehóba, hát mire leszek figyelmes...két IQ bajnok, nagy kiabálás közbe elkezd verekedni, késõbb az 1ik elõránt 1 kést a másik + 1 bass ball ütõt...aztán pik pak játszottak, nagyon nem szólt bele senki, mindenki nézte a müsort... de 5 perc mulva valahonnét oda került két Rend õre és amin +lepõdtem õk se szedték szét õket, nézték 1 darabig majd késõbb választották szét õket ...sajnaos:)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Hát nézd testvér, ezek itt fehérek, értük a fehér autó jött. Ti feketék vagytok, értetek majd a fekete autó...

:hehe::hehe::klony::cool2:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Na igen! Tegnap még jó volt az út, ma meg... Inkább hagyjuk! Ismét leesett kisebb mennyiségû hó, ami gátol mindenféle mozgást az úton.

Pétervásárán - ami egyébként hivatalosan város, bár inkább falunak néz ki - a kollégák meg azért szobroznak az úton, mert a hét elején - asziszem kedden - összement sok "maki", oszt matekoztak egymás közt. Bár arra nagyon vigyáztak, hogy egymásba nagy kárt ne tegyenek. Na szóval volt ott minden: kard, tõr, bot, vipera, motorfûrész, meg figyelmeztetõ lövés a rendõrök részérõl. Azóta azt figyelik a rendõrök, hogy nem jönnek-e vissza makik a helyi, nem éppen IQ bajnok haverjaikat heccelni.

Csöcs lett volna ha elosztják egymást kettõvel (minimum:D), vízszintesen mondjuk úgy fakultatív... Zolika tesója mondott anno egy tök csöcs viccet, így szól: Karambolozott két autó, az egyik tele magyarral, a másik makival. Kijönnek a mentõsök, elkezdik ellátni a magyar sérülteket. Odaszól egy olasz a mentõsnek. Hej tesvér, mintket nemlátolel? Hát nézd testvér, ezek itt fehérek, értük a fehér autó jött. Ti feketék vagytok, értetek majd a fekete autó...
Hát még pár ilyen havas nap, és tuti ledobja az agyam az égszíjjat...