Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2010. február 15. - 20:00
Jófféle!
Írta 2010. február 15. - 18:54
Nincs élmény, nincs beszámoló se!
Ha csak az nem, hogy együtt eddzek celeb-sztárunkkal, Gyõzikével a "kvazimódóba"! Ó he ez nagggyonkíggyó!
Weh bazmeg, ott vertem volna szét a brazil fejét... csodálkozok amúgy, hogy nem okádtad ki a reggelid... f@szlyuk n1gger
Írta 2010. február 15. - 17:20
Zsóci hol vagy? El vagy veszve. Hiányoznak az élménybeszámolók!
Nincs élmény, nincs beszámoló se!
Ha csak az nem, hogy együtt eddzek celeb-sztárunkkal, Gyõzikével a "kvazimódóba"! Ó he ez nagggyonkíggyó!
Írta 2010. február 15. - 13:13
nõi rövidtáv senior Nagy Péter negyedik.:mexico:
Mivel például AdLac nem klubtag (nem is tudom van-e itt egyébként más, aki nem tag és rendszeresen ír ide, de ez most mindegy), ezért felteszem ide is a mai hírlevél felhívását:
" [FONT="]Talán hallottátok, a Salgótarjáni Kosárlabda SE a [FONT="]most szerdán 19.00[/FONT]-kor kezdõdõ SKSE-Dombóvár Magyar Kupa meccs jegybevételét felajánlotta az egyesületnek, hogy az új busz vásárlását segítsék. Illõ lenne minél nagyobb létszámban megjelenni, találkozó a salgótarjáni Sportcsarnok elõtt 18.30-kor, akinek van, egyesületi kék ingben ! Belépõ : felnõtt 1.200 ft, diák/nyugdíjas 800 ft...[/FONT]"
Írta 2010. február 15. - 13:09
nõi rövidtáv senior Nagy Péter negyedik.:mexico:Megnyertem a felnõtt nõi rövidtávot, P ugyanitt 4. seniorban
Írta 2010. február 15. - 00:59
Írta 2010. február 15. - 00:21
Majdnem elfelejtettem. A körüzenetre válaszolva: szerettünk volna elmenni párommal a kosármeccsre-persze dolgozok. Így hozzájárulnánk majd utólag 2 db. belépõ árával a piksishez.
Írta 2010. február 15. - 00:15
Nekem egyenlõre csak a szoba melege marad, ahol aztán szobakerékpár, meg egy kis "gyurma" - technikai felszerelésemnek megfelelõen - jut. Ki kellene már menni a szabadba. Az asszony aszongya, hogy "futni el szoktá menni Te is". Igaz, de az már régen volt utóljára, még a nagy hó elõtt. Most két nap alatt talán olvadt annyit, hogy eltudok menni a határba, neki a hegyeknek. Mondjuk holnap. Ha nem esik havas esõ, valami. Most már tényleg jöhetne a jó idõ. Nekem kifejezetten hiányzik a bringa. A szobabiciklivel tekerek mint állat, oszt mésse haladok sehova. Elég unalmas. Bár a semmitõl biztosan jobb.
Na tessék! Pedig Bálnának megígértem, hogy több idõm lesz az edzésre. Ami végülis megvan, de mióta itthon vagyok területen, azóta meg az idõ nem jó.
Zsóci hol vagy? El vagy veszve. Hiányoznak az élménybeszámolók!
Írta 2010. február 14. - 22:57
Írta 2010. február 14. - 21:57
Írta 2010. február 14. - 21:38
Mi volt Szorospatakon, erdmények ?
Ma szorosban egész jól éreztem magam... hogyismondjam... terhelés volt csak tempó nem, az útviszonyok miatt.
Leértünk bemelegítettünk...toltam 1 combos lószt a bemelegítésen... SAC-osak nem tudták mi bajom aztán a versenyen Rajt után kb 500 m ig csendes pihi akkor néztem hátra voltunk vagy 4-5-en elõl. Ugyanott ahol bemelegítésen +csináltam a lószt nem jött senki... A dombtetõn kb 2.5 km nél fél percem volt Dáviddal és Olivérral szemben... amit kicsit sokallok de ezt mondták ... onnantól csak folyamatosan néztem hátra h ne menjek 1 m-ert se feleslegesen... kb 1 tempot mentünk Dáviddal. az erdõben amikor le kellett kanyarodni ...ugy éreztem magam mint a Téli mátrán 20-30 cm-es hó . 2x + is borultam dobtam szép hasasokat... persze mindig ott mutattam be a produkciókat ahol volt közönség is:DVégülis az erdõben közeledett Dávid aztán az aszfaltra kiérve mentem ahogy tudtam... 14mp vel értem be elõtte. Idõ 00:27:14 lett... a multhavi 00:25:15 höz képest elég gyengusz de terhelést nem éreztem gyengébbnek:)
Végülis Abszolut sorrend:
Én(00:27:14)
Dávid(00:27:28)
Olivér(00:28:20)
Kategóriánkba AdLac lett a 2.
TTT-sek közüll Kinga, Máté,+ szinte mindenki dobogón volt
Petirõl Renáról Gerirõl sajnos nem tudok mert léptünk hamar.
Írta 2010. február 14. - 21:20
Csonti!
Kaptál még Szorospatakon egy szülinapos különdíjat (csésze), elhoztam neked
Wááááooo Köszönöm széken!
Írta 2010. február 14. - 21:15
Írta 2010. február 14. - 17:31
Kaptál még Szorospatakon egy szülinapos különdíjat (csésze), elhoztam neked
Írta 2010. február 13. - 15:02
Egy szösszenet ezek után!! A kamionosok sajnos egy robot nép elég sokan vannak és nekik az van beprogramozva hogy csak õk vannak az uton ,...a többi kis mazsola az csak szenvedõ alanyai a mai közlekedésnek!!Még én is rengeteget szivok miattuk mert szembe jönnek levágja a kanyart lassan megy néha meg kurva nehéz megelõzni ,fõleg ha még rásegit egy kis balkormánnyal!! Tehát ha bicikliztek tényleg ott tegyétek ebbe a remekül letakaritott nógrád megyébe ahol korlátozva vannak tonnailag vagy várjátok meg a tavaszt!!! Wáberer Gy kemény ember meg egy zsidó pöcs!!!
Valamelyik este jöttem haza melóból, Gyöngyösrõl. Kikanyarodtam Szurdokpüspöki után a 21-esre. Ment elõttem egy szlovák rendszámú kamion. Gondoltam a 4 sávoson megelõzöm. Index ki, kormány balra, mikor mellette vagyok õ is húz ki balra, satufék, duda, kurvaanyád. Persze jóhiszemûen azt gondoltam, hogy szegény, biztos holt fáradt... Megint újrapróbálkozás, megint csak rámhúzza a kormányt... Na ekkor már gondoltam, hogy nem az álmosság miatt cikázik az úton, hanem vagy valami "nagy magyar ellenes történelem nélküli szomszéd", vagy megint a "kicsi a pöcsöm, kompenzálom mással" szindrómában szenvedõ zsírlavina terelgeti a kamiont. Tettem még egy próbát Mátraszõlõs után, mire megjátszotta ugyanezt a szitut. Felírtam a rendszámot, gondoltam dobok egy telefont valamelyik rendõrnek, de aztán hazacsorogtam mögötte, okos enged, szamár szenved címszó alatt.
Írta 2010. február 13. - 14:46
Holland rendszámos fehér kamionok szoktak arra porolni. Pár éve mikor sokat jártam arra, NAGYÍVBEN kikerültek, tudták ki a máyer...
azok tudod kik voltak??? azokon a kamionokon zárjegyet vittek vagy cigit Egerbe 6-7 milliárdé mögöttük jött egy szgk 4 kredencel meg egy enyhe tûzerõvel
Írta 2010. február 13. - 14:44
Írta 2010. február 12. - 21:06
Írta 2010. február 12. - 10:15
Írta 2010. február 11. - 23:19
jött egymás után 56 kamion
Holland rendszámos fehér kamionok szoktak arra porolni. Pár éve mikor sokat jártam arra, NAGYÍVBEN kikerültek, tudták ki a máyer...