Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Zsóti bácsi! Remélem te nem így tolod!:no:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Uh gecc, van egy rohadt jó videó a ki hol pisil kategóriában:
Kérdésedre válaszolva, hogy mi lesz idén az országúti sorral - ezt nem tudom. Ameddig a jövendõbeli busz (vagy valamilyen más, szállítási célokra elõállítot motorizált jármû) elmegy az amatõr kupa versenyeire, és ameddig én is beülhetek nem SHKE versenyzõ lévén, ellátogatok. De tavaly arra is volt példa, hogy Papp Zolibácsival jártam az OB-kra, (mint kiderült az idõfutamra felesleges volt, de már mind1...) jah a hegyire meg melegítésképp legurultam. Ez eddig csöcs.
Hogy a csapatommal mi lesz, arra megintcsak nem tudnék választ adni. Az biztos hogy a tavalyi forma az a múlté... de lesz helyette valami nagyon hasonló. A vezér marad Szekeres Csabi, KissGeri jön még vissza a Tusnádból, Fekete Dani meg Szabó Tomi pedig elmentek. Cél az elit országos bajnoki, meg ismét a Tour de Hongrie utód CET részvétel (utóbbi ha jól tudom euro tour UCI 2010tõl) bár hogy õszinte legyek, a tavalyi eléggé elvette a kedvem a külföldi sporttársakkal való lószolásoktól. Hát február 17én - tudtommal ennyi. Ami biztos, hogy minden nap kockára fagyok, és minden nap azzal megy el egy órám, hogy lesikáljam a Specit, aztán kivakarjam a sok fost a kádból. Megyek is tolok egy kis kolbászt intravénásan, pudingos kolbászt. Csöcs lesz :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Én nem igazán értem hogy mit akartál írni az irományod második felében Zsóci, tedd már fel konkrétan a kérdéseket, s lehet akkor értem mit kérdezel.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Az írásaimról:

Soha sem volt indíttatásom arra, hogy másokkal megosszam a véleményemet! De ez nagyon összetett dolog. Jöttem már ki én is úgy moziból, vagy éreztem a "fílinget" egy jó film vagy egy jó könyv elolvasása után és azt vettem észre, hogy nem mindenki ugyan azokat a dolgokat éli meg egy esemény után (alatt) és hátha az én látásmódom is ad egy valamilyen élményt. Persze ezzel nagyon vigyázni kell, mint azt én is megtapasztalhattam tavaly amikor "valaki" megsértõdött az írásomra (hozzá kell tennem, hogy az elõtt és az után sem láttam kommentelni más témában az illetõt)! Alapjában véve szeretem az "embereket", de valami megváltozott bennem, mert kereskedõbõl sofõrré váltam (és nem bántam meg!) vagyis az "emberszeretõbõl", "magányos farkas" lettem. De azért a véleményem akkor is megmaradt és remélem meg is marad, akár mit is hozzon a jövõ! Nem vagyok egy BABKASZABI, de ha más nem, telefon mindig van nálam és azzal tudom a dolgokat dokumentálni (mindig tisztelem a Szabi munkáit mert nekem is lenne a fotózáshoz indíttatásom, de soha sem fogtam bele mint õ)!
A másik meg a vélemény kinyilvánítás amirõl meg a klub "Tinódi Lantos Sebestyénétõl" vagyis Bálnától lestem el, vagyis hiába van meg a véleményed valamirõl, azt úgy kell tálalni, hogy a hír "képes" legyen, azaz -érdekes, gyors, ne sértõ, izgalmas, színes- mert máskülönben nem mehet "adásba"!
Tehát, valaki számára tûnhet ez egy "amerikai tipusú, szenzáció hajhász írás"-nak, de nem, ez csak számomra a nagybetûs "MAGYAR VALÓSÁG"!
Aki szereti az olvassa, aki nem az ugorja át a "Zsóci" szerinti írásokat és nem éri sokk õt!
Amúgy azért éri meg idõt tölteni vele (legalább is számomra) mert az itteni olvasó közönség szívesen fogadja (legalább is a felméréseim alapján)!
Ja és még azt hozzá akarnám tenni, hogy az írásaimhoz azért nem árt ha engem is ismertek egy kissé, mert csak így lehet igazán értelmezni!!!

A titokról:

Ma Nagy P.-vel voltam egy helyiségben ahol a "Férfi WC" feliratú ajtót választotta a pisiléshez, vagyis szerintem "hímnemû"!!!

A rejtélyrõl:

Vajon klubunk nagy reménysége Tóth Gábor, idén hogy gondolja, vagyis mi lesz az országúti szakággal az idén az SHKE-n belül?

És a további rejtélyrõl:

A klub "ma" inkább a maraton szakág résztvevõit szponzorálja??? Vajon mibõl????

Egyéni vélemény:- a sport vajon politikai esemény-e??? Vagyis ki kap támogatást?

Senki?

Esetleg aki mindig támogatott????

Vagyis....?
Emtébé Saltarján móóóre!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

jajjmajnemmegijettem, el kellett olvasnom kétszer, mer aszittem bannolva leszek az SHKE topicból

Leszel is :D Neked majd csinálunk egy nem SHKE nem salgótarjáni nem oldalt... oda sem írhatsz :D Tudjátok van az a rész, mikor Cartman nagyannya meghal, és örököl egy milliót a kis dagadég. Vesz egy vidámparkot - Cartmanland - és mindenkit kitilt. Csinál azért egy kampányfilmet: Jajj de szép ez a viiidámpark, csak NEM NEKTEK :D

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Kálmán bá kemény, de Zsolti az új király. :)

Szerintem a szereplõk a Mahónika sóból jöttek.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Mivel például AdLac nem klubtag
nem is tudom van-e itt egyébként más, aki nem tag és rendszeresen ír ide

jajjmajnemmegijettem, el kellett olvasnom kétszer, mer aszittem bannolva leszek az SHKE topicból

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Kóós Rocker János...ez nagyon nagy megyek is 1 gyorsat:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Puding:cool2:

Joggal gondolhatjátok ez a két zsírkirály mit csinál éjjel, mikor más dolgozó ember már a holnapra készül, és a rég megrágott vacsi is lassan kifelé jön... Hát igen. A könnyû élet. Bár hozzátartozik, néhány óra leforgása alatt küldtünk egymásnak pár olyan videót - kockásra röhögtem a hasam... Íme itt egy sokadik példa: hát ez tök csöcs, le is pippantok egy Balázs Pali albumot valahonnan :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Ó semmi baj, semmi baj. Amiért ilyen cukker voltál:
FASÍÍÍRT:D

Puding:cool2:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Elnézést kérek mindenkitõl, Nagy Péter természetesen a 6,7 km-es férfi senior kategóriában lett összetettben a 4.

Ó semmi baj, semmi baj. Amiért ilyen cukker voltál:
FASÍÍÍRT:D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Az anyja +kurvult :D

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Elnézést kérek mindenkitõl, Nagy Péter természetesen a 6,7 km-es férfi senior kategóriában lett összetettben a 4.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Tegnap az õzek + meg se óvtak pedig volt 1 pár nyom lefelé:wtf:

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Nincs élmény, nincs beszámoló se!

Ha csak az nem, hogy együtt eddzek celeb-sztárunkkal, Gyõzikével a "kvazimódóba"! Ó he ez nagggyonkíggyó!

Na ja! Kinek pozitív, kinek negatív élmény lenne.
Egyébként nekem az tetszik nagyon az írásaidban, hogy mindig van hozzá kép is. Párom kérdezte is korábban, hogy Te mindenhová viszed a fényképezõgépet?

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Mivel például AdLac nem klubtag (nem is tudom van-e itt egyébként más, aki nem tag és rendszeresen ír ide, de ez most mindegy), ezért felteszem ide is a mai hírlevél felhívását:

" [FONT="]Talán hallottátok, a Salgótarjáni Kosárlabda SE a [FONT="]most szerdán 19.00[/FONT]-kor kezdõdõ SKSE-Dombóvár Magyar Kupa meccs jegybevételét felajánlotta az egyesületnek, hogy az új busz vásárlását segítsék. Illõ lenne minél nagyobb létszámban megjelenni, találkozó a salgótarjáni Sportcsarnok elõtt 18.30-kor, akinek van, egyesületi kék ingben ! Belépõ : felnõtt 1.200 ft, diák/nyugdíjas 800 ft...[/FONT]"

Ez jó hír Bálna! Lehet mégicsak elmegyünk a zasszonnyal mi is. Remélem nem jön közbe semmi, mert 18.00-ig dolgozok. És talán még optimális esetben is kicsit késünk a 18.30-as gyülekezõrõl, de szerintem 19.00-ig mindenképpen odaérünk, ha megyünk. Még holnap megbeszéljük otthon, hogy ki tud lenni a kicsivel.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

nõi rövidtáv senior Nagy Péter negyedik.;):mexico:

Nem mertem rá reagálni, de akkor mégsem csak én értelmeztem így:)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Feltöltött kép

bringás muci

Grat a " bringás muciknak" :D + Gerinek is:cool2:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

T! Az avatarodon már a 2010-es technika áll vigyázba?
Jófféle!

Nemnem, õ még a 2005ös karbon, az új az alu, és bár van olyan szép mint ez... hát ritkapiszkos mostanság :( Hát majd lesz róla is kép, ha mutter nem figyel - akkor bevágom a kádba:p

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Feltöltött kép

A jobb hátsó ficokban mint ha egy fogdoki bújkálna...?

Ja, és rajta kívül még két bringás muci is a díjazottak között!
Emtébé Saltarján móóóre!