Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Hnap lessz valami közös edzés 11kor?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Rövid! Mert ha ez elkap akkor nagyon rövid idõn belül feladod! :-)))

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szerintem teljesen rendben van ha itt is hirdeted, bár engem nem érint már csak a mérete miatt sem. Részemrõl egy XT elsõ és hátsó váltó van eladó sorban, ha valakit érdekel...

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Nekem nagyjából 10-10 alkalom hányás és fosás a hétvége mérlege, fõként péntekrõl-szombatra virradó éjjelre és hajnalra összpontosítva. Jött mellé 39,3 fokos láz, úgyhogy másfél nap fekvés után most jöttem helyre nagyjából, bár péntek estétõl kezdve még csak egy fél tál levest ettem eddig. Nem egyszerû, senkinek nem kívánom...

Ezl melyik maraton távban van benne ??

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Igaz, hideg van, de legalább nem esik, talán egész hétvégén. Obama is azt mondta: yes, we can, úgyhogy gyerünk, "mc-can-jük" neki.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Hideg van :(

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Tudom nem ez a legmegfelelõbb hely és mód, de mivel Ti közel vagyok - és "nagyrészt" elég jó barátaim vagytok, ezért Nektek szólok mielõtt meghirdetném a talicskákat a bikemag apróba. Edzõ Speci Ultegrával, meg versenyzõs Olmo Zipp-el, Recorddal meg Durával eladó - az árat megbeszéljük

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Hétvégén télies idõ, azért remélem ki tudok merészkedni majd az addig felújított országútival. Egy kis nyári kép addig is oldalt (halkan mondom, a víz baromi hideg volt).
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
http://www.zengodens....com/felnottunk

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Örülök, hogy ilyen jó formában van a csapat! Én nagyon le vagyok maradva, a kerékpár sport egyenlõre abból Á L L , hogy olvasom a FÓRUM-ot. Ja, meg, hogy szombaton megyek az expóra.
Remélem mielõbb kitavaszodik, és lerántom a leplet a bringáról!
Mindent bele!

Kb én is így állok... sõt, szombaton megyek az Expo-ra , hehhe.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Jah Tomikám, csak elõtte leszakad még fél liter hó... na mind1. Hétvégén csúszhatunk egy 106osat úgy többen, max majd megyek rajta mégegy kört. Csöcs lesz

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Zsóci hoty mész Te azzal a biciklivel???... elindultam utánnad amikor összefutottunk...látttalak a dombon végig a tetõn volt 1 perced... aztán mentem lefelé v 70-el sikon + nem igazán mentem 45 alatt ... Mit ebédeltél??? ...abból kell nekem is :)

Örülök, hogy ilyen jó formában van a csapat! Én nagyon le vagyok maradva, a kerékpár sport egyenlõre abból Á L L , hogy olvasom a FÓRUM-ot. Ja, meg, hogy szombaton megyek az expóra.
Remélem mielõbb kitavaszodik, és lerántom a leplet a bringáról!
Mindent bele!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Pudingot. Csak nem tejbõl volt csinálva, hanem gázolajbol :D

Tuti Shell W-Power Racing volt bene ...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

Zsóci hoty mész Te azzal a biciklivel???... elindultam utánnad amikor összefutottunk...látttalak a dombon végig a tetõn volt 1 perced... aztán mentem lefelé v 70-el sikon + nem igazán mentem 45 alatt ... Mit ebédeltél??? ...abból kell nekem is :)

Pudingot. Csak nem tejbõl volt csinálva, hanem gázolajbol :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
[quote name='GIN30'][quote name='AdLac']Kizárásos alapon a Trekkesdiszkaveris, mindenki mást én is ismertem.

Délelõtt nem tudtam megnyitni a képfeltöltést, mert nem az otthoni gépen néztem a fórumra. Így nem láttam, hogy ki a trekkesdiszkaveris srác. Most itthon megnéztem, de még így sem tudom. Igaz olvastam, hogy fiatalokat igazoltunk a Tornádó Triatlon Klubból. Talán az egyikük lehetett?[/QUOTE]

A srac Kis Dzsozi
Amator bringas

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ez biztos jobb mint a karbontalpas SIDI

http://piacter.bikem...t=277194&cat=59

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
[quote name='GIN30'][quote name='AdLac']Kizárásos alapon a Trekkesdiszkaveris, mindenki mást én is ismertem.

Délelõtt nem tudtam megnyitni a képfeltöltést, mert nem az otthoni gépen néztem a fórumra. Így nem láttam, hogy ki a trekkesdiszkaveris srác. Most itthon megnéztem, de még így sem tudom. Igaz olvastam, hogy fiatalokat igazoltunk a Tornádó Triatlon Klubból. Talán az egyikük lehetett?[/QUOTE]

Nem

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
[quote name='AdLac']Kizárásos alapon a Trekkesdiszkaveris, mindenki mást én is ismertem.

Délelõtt nem tudtam megnyitni a képfeltöltést, mert nem az otthoni gépen néztem a fórumra. Így nem láttam, hogy ki a trekkesdiszkaveris srác. Most itthon megnéztem, de még így sem tudom. Igaz olvastam, hogy fiatalokat igazoltunk a Tornádó Triatlon Klubból. Talán az egyikük lehetett?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Köszi! Ha nem is ilyen intenzíven, de kb. 4 kilót tudok most én így betippelni péntek este óta... Van benne valami - ez tény.