Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szombaton láttalak Szécsényben a benzinkútnál tekertél hetyke kis sherpás sapiban, zöld Agricolés cuccban, villantottam is az indexel mikor megelõztelek. Kimentem utána én is egy 50-est tekerni +3 fok volt amikor elindultam és 0 fok mikor haza értem, nem annyira élveztem a múlt hétvégi +9 után... Így vasárnapra már az idõjárásnak megfelelõ sportot választottam, kimentünk Táléra síelni, betyárosan jó volt, beton keményre kifagyott pálya, korcsolyával is lehetett volna menni, (-9 fok reggel) és egész nap mínuszok, ,,porzott" a hó, én a héten inkább ezt erõltetem! :-)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Nos, amikor reggel (10.00 óra körül) felébredtem - hajnalban dolgoztam és 02.00 helyett sikerült 05.00-re hazaérni - kimentem a teraszra és megérintett a rideg valóság. Bármennyire is szerettem volna menni veletek, inkább úgy gondoltam, hogy nem kockáztatok meg egy megfázást. A napsütésben sem volt nálunk +1 foknál több. Így hát a szoba melegében ráppattantam a szobabiciklire és kínkeservesen tekertem 2 órát meg egy kicsit. A végére szétúntam a zagyam, hiába kapcsolgattam a Digit. Közben gondoltam rátok is, szóval így utólag õszinte részvétem az idõért és egyben gratula, aki ma letekerte a tervezett távot. Legközelebb már remélem az idõ nem lesz akadály.

Hát igen , ma én is -1 ben + hóesésben indultam... de engem nem zavart különösebben a hideg... csak a szél ne fújna állandóan.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Ja: Gin! Te hol voltál? számítottam a csatlakozásodra!

Nos, amikor reggel (10.00 óra körül) felébredtem - hajnalban dolgoztam és 02.00 helyett sikerült 05.00-re hazaérni - kimentem a teraszra és megérintett a rideg valóság. Bármennyire is szerettem volna menni veletek, inkább úgy gondoltam, hogy nem kockáztatok meg egy megfázást. A napsütésben sem volt nálunk +1 foknál több. Így hát a szoba melegében ráppattantam a szobabiciklire és kínkeservesen tekertem 2 órát meg egy kicsit. A végére szétúntam a zagyam, hiába kapcsolgattam a Digit. Közben gondoltam rátok is, szóval így utólag õszinte részvétem az idõért és egyben gratula, aki ma letekerte a tervezett távot. Legközelebb már remélem az idõ nem lesz akadály.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Egy darab a new wawe korszakból:

Ezeket melyik lagziból szalasztották?

Erre forog az 53 :)

Bejövõs! Eddig nem ismertem, de már vagy 2 órája õket hallgatom!

Ma lett volna lehetõségem expozni. Gondolkodtam menjek vagy inkább tekerjek egyet. A bringázás mellett döntöttem. Így utólag kiderült jól. Nagy szpás lett volna elutazni egy bombariadóért.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
És egy testhez álló:
Kraftwerk: Tour de France
Hívnak a hegyek! :D

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
" Remélem mindenki épségben hazaért ? " Jók lehetnek ezek a " közös tekerések " gratula dögrovás gyõzött !

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Kategorikusan nem ilyen rossz a helyzet, hidd el. A hideg levegõ nagyon sok rosszat tud tenni a szervezetednek, ha picit melebb az idõ, 160km jóval könnyebb, mint Törcsifagyasztó hidegben 106

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Remélem mindenki épségben hazaért. Nádújfalu után a V. ZS. + Adlac páros sikeresen szétzilálta a maradék 5 fõs mezõnyt. Én igyekeztem, de lemaradtam, aztán egyszer csak hátranézve észrevettem, hogy tõlem meg Bálnáék maradtak le. Így aztán Vizslás-újlaktól átmentem Vizslás és Kazár felé, beugrottam anyámhoz nõnapi köszöntésre. A forma már alakulgat.

Nekem nagyon hasznos volt a mai tekerés. felmértem, hogy hol tartok állóképességben és erõnlétben. Az eredmény nagyon megnyugtató: VAN HOVÁ FEJLÕDNÖM!!! Én balkanyart vettem a nádújfalusi keresztezõdében Cerbona, Fakukac és Grandmaster társágában. Az elsõ emelkedõn sikerült is szépen leakadnom ( ezt én úgy dolgozom fel, hogy õk hárman nem bírták az én tempómat ). Ám összeszedték magukat és bevártak ( Nógrád/Heves megye tábla elõtt ). / Ja: Gin! Te hol voltál? számítottam a csatlakozásodra! / Itt közöltem velük a jó hírt, hogy menjenek nyugodtan a saját tempójukban, én Pétervásárától visszafordulok. Úgyhogy az Ivád elõtti laposon ismét leakadtam. Mikor túljutottam az emelkedõn még láttam a hátukat a MOL kút magasságában ( tényleg, lehet, Ti repültetek?). Én Pétervásáráról vissza is fordultam. Találkoztam szembõl egy elszánt, magányos keróssal, szintén MTB-vel volt. Rajta kívül még öt szarvas is elém ugrott az Alamo tanya bejárata környékén. Az 52. kilométerig ( Nemti elõttig ) nagyon jó erõben, jól éreztem magam ( magamhoz képest ). No, ott eléheztem, vagy mi, és kiment az erõ a lábamból (9 órakor reggeliztem akkor pedig, olyan 13 óra lehetett ). Néha-néha még erõre kaptam ( ebben az is nagyon motivált, hogy tesómnak ígéretet tettem egy kis segítségre, és ezt 13 órára beszéltük meg ). A maconkai "templom-parton" már alig tudtam kitekerni, de azt is MEGETTEM. Mikor leszálltam a bringáról alig volt erõm a lépésre is. Konyhába be, banán, még egy banán, tej, actimel, méz, fahéj és tumixgép. Egy liter mixet gyorsan beszívtam, mire kedvesem felkapta a fejét: és az ebéd?? Az a mix az életemet mentette meg akkor.
Egyébként nekem így 60km, 25-ös átlag, és egy fél halál lett.
Szóval, van hová fejlõdnöm.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Nádújfalu után a V. ZS. + Adlac páros sikeresen szétzilálta a maradék 5 fõs mezõnyt.

Mondom Zsolti, leszakadtak, aszongya, Én megyek saját tempót, jóvan akkor mondom, megyek utánad. Már múlt héten is tapasztaltam, meg most is, hogy Vézsoltibácsi halad, kellett kapaszkodnom.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Bár ma ez se segített volna :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kicsit késõbbrõl, talán már az ifjabbaknak is ismerõs:

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ez se volt rossz anno:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Meg egy másik:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Egy darab a new wawe korszakból:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Remélem mindenki épségben hazaért. Nádújfalu után a V. ZS. + Adlac páros sikeresen szétzilálta a maradék 5 fõs mezõnyt. Én igyekeztem, de lemaradtam, aztán egyszer csak hátranézve észrevettem, hogy tõlem meg Bálnáék maradtak le. Így aztán Vizslás-újlaktól átmentem Vizslás és Kazár felé, beugrottam anyámhoz nõnapi köszöntésre. A forma már alakulgat.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Feltöltött kép
Akkor már linkelek egyet a királyról is...

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Ez kurva jó szám, jó a szövege, odabasz a feka reppereknek!
Legnagyobb a kövér srác:D:D

Nalam most ez az utos:-)
http://www.youtube.c...f/0/Edb62eQ-H8U

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Hát, sajnos maradt a hideg, majd be kell öltözni, megyek én is a lemaradásig. Még kis hó is esett, de szél nincs nagy.

Itt még most is esik a hó! Ettõl függetlenül : megyek!