És még egy kis hóval megspékelve!!!! Elég lenne már a télbõl. Még a végén sportágat kell váltani (sí, korcsolya, stb.)
Én nagyon-nagyon szeretek síelni, ez már nekem sem hiányzik, elég volna a sípályán a hó.
És még egy kis hóval megspékelve!!!! Elég lenne már a télbõl. Még a végén sportágat kell váltani (sí, korcsolya, stb.)
Az a baj még mindig fúj a szél + hideg van... bár ma voltak egész türhetõ percek is ... de nagyrész szél van
Igy megy tovább agyérgörcsöt fogok kapni...
Arcüreggyulladást elõbb...
Akkor nem tom ki lehetett... De valaki még Vácon is Piros BMV-bõl, nem is ismerek senkit akinek az lenne.
Ma is Te voltál? amikor megyek én nem látok nem hallok :-)
Hát hoty oly mmmm :@
Hova tette ez be a válaszom
Be van baszva a fórum ...
dicsakpalacsinta. Mindíg csak palacsinta?? Nekem szalonna, meg kóbász kõ, meg jó kenyér. Mit tesztek ti a palacsintába Csontossal??? :D
Pudingot v nutellát
jajjj, majd el felejtem. Ha szerdán elfogadható idõ lesz, akkor nem jön valaki Eger felé??? Ne jöjjek már egyedül. MTB-vel jövök szóval részemrõl nem lesz sietõs a dolog.
Szombaton láttalak Szécsényben a benzinkútnál tekertél hetyke kis sherpás sapiban, zöld Agricolés cuccban, villantottam is az indexel mikor megelõztelek.
Te T! Komolyan szükségem van nekem erre a fészbúk izére? Még ivivem sincs, ilyentet sem szándékoztam csinázni, de ha nagyon erõsködsz, megoldhatjuk
dicsakpalacsinta. Mindíg csak palacsinta?? Nekem szalonna, meg kóbász kõ, meg jó kenyér. Mit tesztek ti a palacsintába Csontossal??? :D
jajjj, majd el felejtem. Ha szerdán elfogadható idõ lesz, akkor nem jön valaki Eger felé??? Ne jöjjek már egyedül. MTB-vel jövök szóval részemrõl nem lesz sietõs a dolog.
Szombaton láttalak Szécsényben a benzinkútnál tekertél hetyke kis sherpás sapiban, zöld Agricolés cuccban, villantottam is az indexel mikor megelõztelek. Kimentem utána én is egy 50-est tekerni +3 fok volt amikor elindultam és 0 fok mikor haza értem, nem annyira élveztem a múlt hétvégi +9 után... Így vasárnapra már az idõjárásnak megfelelõ sportot választottam, kimentünk Táléra síelni, betyárosan jó volt, beton keményre kifagyott pálya, korcsolyával is lehetett volna menni, (-9 fok reggel) és egész nap mínuszok, ,,porzott" a hó, én a héten inkább ezt erõltetem! :-)