Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Jófféle!

YouTube - A szajr

YouTube - A biznisz / Petijegy.hu / Sziget 2010

Sanya olyan mint a Vukban a vadász, a feje sose látszik:)
Emtébé Saltarján móóóre!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Ez újdonság számomra, én Sprite vagy 7Up-al szoktam keverni, igen jól tud esni bicó után...:)

En meg Becherovka-val:-)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Taki, integethet es villoghat Neked az ember... A mentõállomásnál találkoztunk.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Gyuri bá !
Tervezzük igaz már többen visszamondták. Szállást még nem foglaltunk mert csak azokkal foglalkozunk akik neveztek is .
A hét vége felé végig kérdezek mindenkit de esetlg itt is jelezhetnének ujólag akit érdekel. Várhatóan május elején már fönt lessz a magyar nevezési lehetõség akkor nevznénk,. Természetesen ez csak akkor igaz ha van kellõ számú jelentkezõ!

mjanos!
Engem érdekel Salzkammergut. Rajtam kívül még egy fõ(feleség), egyénileg mi letudunk utazni ha muszáj, de szívesen csatlakozunk is illetve hozzánk is csatlakozhatnak. Majd alakul valahogy. Szállás ügyben majd akkor május közepén lehet érdeklõdni? Valamint kéne egy kis segítség nevezésben, hol lehet magyaroknak nevezni? Az ODIN kell nevezni? Mert látom ott páran már feliratkoztak.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Gyuri bá! Boldog névnapot ( így utólag )!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Hétvége röviden. Pénteken 2 Tarján Kupa kör. Ma reggel K.terenye Lidl , de az akciós kávé már elfogyott, bemelegítésnek jó volt. Utána terep a környéken 3 és fél óra 53 km.
Hívnak a hegyek! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

,, vettem gyömbért és sört,
úgyh azt nyomom" :)

Ez újdonság számomra, én Sprite vagy 7Up-al szoktam keverni, igen jól tud esni bicó után...:)

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Igen haza, hüdejóvót. Hónap meg valami Nagykõ, talán 10-kó!!! Ja, Bárna...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Huszár és Big Peti! Hazaértetek épségben?
Jó vót ez a mai csapatás! Jaaa, meg lementem a pennybe, és vettem gyömbért és sört,
úgyh azt nyomom :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
LAST MINUTE AKCIÓ!

Akinek hirtelen kedve támadt egy holnapi idõfutamhoz, azt jelezzen nekem!
Amatõr Kupa 4. forduló - Pét.
Indulás Salgótarjánból 6.30, hazaérés szerintem úgy 16 óra körül.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Javul :) bár még közel nem olyan mint volt. Terhelésre már nem zsibbad, a mérete is közelít a másikhoz, hirtelen mozdulatokat csinálni meg spd-bõl kioldani azért még nem szeret

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Na már éppen hiányoltam, hogy sehol nincs a Tarján kupa beharangozója, amikor ma látom a Salgótarjáni HKE ezévi részletes programját a honlapon.
Leadtam a nevezésemet a Salzkammergutra, szerencsére megkaptam a szabadkártyás indulást. Közös utazás és szállás érdekel.
Szegény kiscsávónak nem lett baja?

Nem tudom mi lett vele Szabi volt szemtanúja az esetnek.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
T! Amúgy hogy van a bokád? Ezek szerint indulsz a Tarján Kupán?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Idáig nem voltam túl szerencsés a Tarján-kupákkal, az idei is rudibiztos vágóhíd-szindrómás...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Na már éppen hiányoltam, hogy sehol nincs a Tarján kupa beharangozója, amikor ma látom a Salgótarjáni HKE ezévi részletes programját a honlapon.
Leadtam a nevezésemet a Salzkammergutra, szerencsére megkaptam a szabadkártyás indulást. Közös utazás és szállás érdekel.
Szegény kiscsávónak nem lett baja?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Egy nagyon jó kép a hétvégi versenyrõl.
201004181231_ebike_kupa__DSC4170.jpg

Transzporter itt: http://www.bringaban...Kupa/index.html a kilencedik kép szerintem amirõl meséltél.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Gyuri bá !
Tervezzük igaz már többen visszamondták. Szállást még nem foglaltunk mert csak azokkal foglalkozunk akik neveztek is .
A hét vége felé végig kérdezek mindenkit de esetlg itt is jelezhetnének ujólag akit érdekel. Várhatóan május elején már fönt lessz a magyar nevezési lehetõség akkor nevznénk,. Természetesen ez csak akkor igaz ha van kellõ számú jelentkezõ!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Egy kérdésem lenne. Lesz-e idén SHKE különítmény a Salzkammergut trophyn? Hogy áll a szállás foglalás, mert érdekelne, illetve lesz-e szervezett kiutazás? Beváltom a tavalyi nyeremény nevezésemet.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Gyuribá jelezte, hogy kérdés intézõdött felém.

Nos, akkor íme a válasz.
Nem nagyon szeretik a bringás indulást, de lehetséges, ha 100%-ban betartod azt, hogy mindenhol a gyalogosoknak van elsõbbsége.
Ez - ha nem indulsz el a legelején - akkor komoly gondot is jelenthet, mert több ezer induló szokott lenni.
Elõtte mindenképpen hívd fel Molnár Tomit (20/3411-518).

Én egyébként indultam már bringával a túrákon.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
állampolgárságváltással megoldható