A faszt, Tomikával jöttünk Salgóról is 85öt, mikor még olyan kátyus volt, hogy ha belenéztél, egy kis ferdeszemû rohadék pislogott vissza, rizzsel a kezében, meg olyan kalapban, mint Rayden-nek volt a Mortal Kombat-ban - tudjátok.
Na mind1, tudok jobbat. Van egy remekbe szabású film, Rendõrakadémia2 - na nem is ezen van a lényeg. Van benne egy enyhén pszihopata rendõr, aki mindig ordít - Pityu tuti vágja, melyik az. Szóval, régen, a Safranekkel genszterelõs idõszakban felvettem ezt a szokást, és a szomszéd gyerek fejébe (kis tróger volt még) mindig beleordítottam, de úgy hogy majdnem lerepült a feje. A terápiának meglett a hatása, rövid idõn belül rémálmia lettek. Ez volt a legjobb - az ufók bejöttek este az albakon, és levágták az annya fejét... Aztán szegény kis hernyó pszichológushoz került, bár némi jellegû feljõdésre csak akkor került sor, mikor leszokott a fûrõl
T!
Sztem a daganat a bokadrol rahuzodott az agyadra:-)
Rendorakademia jo anyag, azt hiszem Zed-nek hivjak a sracot...
De emlekszel amikor odakint megneztuk az Urgolyhokat igen-igen szep allapotban? Na az volt fasza!
Nekem Salgo mtbvel 86,7 km/o, terepen kobanya meg pecsko 70,0 km/o.
De a max kekesrol volt 91 meg talan Desca-val, terepen meg telleg Zalaegerszegen volt egy brutal lefele 73as tempo:-)
Sztem Szepe viszi a primet salgo varbol tatarakor tetejeig. Ha jol emlekszem 70es tempot ment! Ja es '95-96ban. Fasza