Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

A faszt, Tomikával jöttünk Salgóról is 85öt, mikor még olyan kátyus volt, hogy ha belenéztél, egy kis ferdeszemû rohadék pislogott vissza, rizzsel a kezében, meg olyan kalapban, mint Rayden-nek volt a Mortal Kombat-ban - tudjátok.
Na mind1, tudok jobbat. Van egy remekbe szabású film, Rendõrakadémia2 - na nem is ezen van a lényeg. Van benne egy enyhén pszihopata rendõr, aki mindig ordít - Pityu tuti vágja, melyik az. Szóval, régen, a Safranekkel genszterelõs idõszakban felvettem ezt a szokást, és a szomszéd gyerek fejébe (kis tróger volt még) mindig beleordítottam, de úgy hogy majdnem lerepült a feje. A terápiának meglett a hatása, rövid idõn belül rémálmia lettek. Ez volt a legjobb - az ufók bejöttek este az albakon, és levágták az annya fejét... Aztán szegény kis hernyó pszichológushoz került, bár némi jellegû feljõdésre csak akkor került sor, mikor leszokott a fûrõl

T!
Sztem a daganat a bokadrol rahuzodott az agyadra:-)
Rendorakademia jo anyag, azt hiszem Zed-nek hivjak a sracot...
De emlekszel amikor odakint megneztuk az Urgolyhokat igen-igen szep allapotban? Na az volt fasza!

Nekem Salgo mtbvel 86,7 km/o, terepen kobanya meg pecsko 70,0 km/o.
De a max kekesrol volt 91 meg talan Desca-val, terepen meg telleg Zalaegerszegen volt egy brutal lefele 73as tempo:-)

Sztem Szepe viszi a primet salgo varbol tatarakor tetejeig. Ha jol emlekszem 70es tempot ment! Ja es '95-96ban. Fasza

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Ha már max sebeknél vagyunk:
Salgóról outival 83, montival 83, 21-esen kamion mögött outival 83, montival 83.
Mekkéne má dönteni!;):P:D

Tudok jobbat ezt döntsd +... Tegnap a Tarján körön... kazár után fölfelé mentem majdnem 14-el:cool2:

21-esen majd mutasd + melyik kamionra kell ráállni... mert akár hányszor kamionoztam mindig 77-78 volt és nem gyorsult tovább:(

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Ha már max sebeknél vagyunk:
Salgóról outival 83, montival 83, 21-esen kamion mögött outival 83, montival 83.
Mekkéne má dönteni!;):P:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
89 Kékesrõl lefelé, a Mátraházához közelebbi (hosszabb) egyenesben. Annak egy nyújtott, íves balos a vége, ami után jön a jobbos hajtû... Max pulzus közelbe kerültem - pedig lefelé mentem! :) Terepen meg asszem 68 (vagy 70, nemtudom már pontosan), egyszer régen talán Zalaegerszegen.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
A faszt, Tomikával jöttünk Salgóról is 85öt, mikor még olyan kátyus volt, hogy ha belenéztél, egy kis ferdeszemû rohadék pislogott vissza, rizzsel a kezében, meg olyan kalapban, mint Rayden-nek volt a Mortal Kombat-ban - tudjátok.
Na mind1, tudok jobbat. Van egy remekbe szabású film, Rendõrakadémia2 - na nem is ezen van a lényeg. Van benne egy enyhén pszihopata rendõr, aki mindig ordít - Pityu tuti vágja, melyik az. Szóval, régen, a Safranekkel genszterelõs idõszakban felvettem ezt a szokást, és a szomszéd gyerek fejébe (kis tróger volt még) mindig beleordítottam, de úgy hogy majdnem lerepült a feje. A terápiának meglett a hatása, rövid idõn belül rémálmia lettek. Ez volt a legjobb - az ufók bejöttek este az albakon, és levágták az annya fejét... Aztán szegény kis hernyó pszichológushoz került, bár némi jellegû feljõdésre csak akkor került sor, mikor leszokott a fûrõl

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

egyéni csúcs Salzburg mellett, 84 km/h körül.

Az már tempo! Nekem 87-88 körül volt a max...de a legviccesebb az volt amikor 08-ban jöttem haza Királyhegyrõl és az egyik lejtõn 81 el száguldottam egy nem kis kanyar felé úgy h közben húztam mindkét féket :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Na itt vagyok megint, mint egy tényleg "öreg", bár én nem érzem magam annak, 3 napig nem voltam internet közelben. Kohásszal voltunk továbbképzésen, feszített volt a program, de becsempésztünk egy kis bicajos edzést is a Balaton parton. Nagy emelkedõk nem voltak, de Balatonkenese felé (Siófoktól) volt egy-két kis hupli. Aztán még este vagy reggel egy kis wellness is összejött, így a felkészülés a Tarján Kupára jól sikerült, az alkohol mennyiség is elhanyagolható volt a sportszerû életmód jegyében. Viszont sok "zöldet" ettem (meg sajnos édességet, olyan jó desszertek voltak). Lejtõzés kérdéséhez: a kazári lejtõn nekem kb. 60 a max. a kanyarok miatt. Szerintem is felfelé lehet nyerni, ha Mizserfától megnyomod a kazári hegy tetejéig.
Az évek számának növekedésével az ember óvatosabb, bár nekem két éve sikerült az egyéni csúcs Salzburg mellett, 84 km/h körül.
Hívnak a hegyek! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Hát úgy vagyok öreg, hogy fiatalabb koromban nem volt nagy félelemérzetem, ütöttem el bringával 3 embert is, estem nagyokat, de nem különösebben zavart. Most már néha gondolkodom is, aztán meghúzom a féket. Lehet buzi vagyok ?

Hát ha az egyik én lettem volna az elütött három közül, akkor onnantól számítva lett volna félelem érzeted!:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
F@szt, csak továbbfejlõdtél. Velem is ez a helyzet, csak én folyton szerelmes vagyok - legtöbbször saját magamba

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Hát úgy vagyok öreg, hogy fiatalabb koromban nem volt nagy félelemérzetem, ütöttem el bringával 3 embert is, estem nagyokat, de nem különösebben zavart. Most már néha gondolkodom is, aztán meghúzom a féket. Lehet buzi vagyok ?

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
szegény Öreg !!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ez is igaz... Régen Én is igy gondoltam. De még nagyon tavasz van nem megy a fölfelé :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Jaja, én úgy szoktam mondani, hogy lefelé csak elveszíteni lehet, kivétel a DH, de azt most hagyjuk ! Megnyerni úgy tudod, ha Kazár után robbantasz, oszt lenyomsz mindenkit izomból, de lefelé még akkor is elcseszheted...
Amúgy én 64-et megyek ott lefelé, de az már necces nekem, öreg vagyok.

ÁÁÁ nem vagyok formában... ma voltam Rónán 9:20 :D csak 01:46-al gyengébb mint tavaly csúcsformában. Szal Tarján kupától nem sokat várok... de ma Cerednek a lejtõben egész gyors voltam:D Az a baj...márciusban csak lébecoltam, nem edzettem rendesen :mad: Majd most már lehet ha nem lesznek versenyek...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

A versenyt fölfelé lehet megnyerni, lefelé csak elbaszni
De ez csak az én véleményem

Jaja, én úgy szoktam mondani, hogy lefelé csak elveszíteni lehet, kivétel a DH, de azt most hagyjuk ! Megnyerni úgy tudod, ha Kazár után robbantasz, oszt lenyomsz mindenkit izomból, de lefelé még akkor is elcseszheted...
Amúgy én 64-et megyek ott lefelé, de az már necces nekem, öreg vagyok.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
A versenyt fölfelé lehet megnyerni, lefelé csak elbaszni
De ez csak az én véleményem

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Desca vagy Pista vagy Peti... Tarján kupán mit mentek a lejtõbe mezõnnyel?...mert ma 75nél má igen csak kapaszkodtam a fékkarba...nem megy az nekem, mezõnybe sztem még ugy se :(

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Ha már szóba jöttek a szervezések.
Szeretném kérni, hogy aki tervezi indulását a Kohász-kék teljesítménytúrán (05.22.), az minél hamarabb jelentkezzen nálam.
A busz mindenképpen megy és visszafelé kiséri is a Salgótarjáni HKE különítményét. Ha azonban a busz kapacitásánál többen indulnának, akkor azt is megoldjuk. Tehát gyertek, induljatok minél többen.
Hajrá Salgótarjáni HKE!

Egyébként szervezés tekintetében jól alakultak a felajánlások. Köszönöm mindenkinek, aki segít a rendezésben. Ha nem jön közbe semmi sem, akkor most már minden poszt be van töltve, így a többieknek marad az indulás joga. ;-)

Ha már benéztem ide, akkor egy kis "hol jártam" beírás. Szigorúan csak a bringázásról írok, ami csak kis, de izgalmas része életemnek.
Aztán nme fárasztom itt a társaságot.
Múlt hétfõ: Tekergés Verõce, Vác térségében
Kedd - péntek: munkábajárás bringával
Szombat: délelõtt három kör Tarján-kupa, aztán egy kis családi program majd délután két újabb kör a Tarján-kupán.
Vasárnap a családé
Ma: Göd - Zerge boltja (Bp. - Szentendrei út) - Göd
Holnaptól továbbképzés Siófokon. Természetesen viszem a bicajt. ;-)

Szép hetet mindenkinek!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Akit érdekel a Salz. maraton az a Salz. honlap magyar oldalán leírt módon nevezzen . Lehet az ODIN rendszer is ! A nevezést legkésõbb 05.05ig kéll megtenni hogy a szállást és az egyesületi támogatást lehessen intézni. Aki nevezett illetve akar nevezni az hívjon telefonon vagy küldjön sms-t hogy lehessen a szervezés egyéb dolgait ( utazás kerékpárok szállítása szállás ) tervezni .Aki 05.05 ig nem jelez azzal nem tudunk foglalkozni az intézi magának !

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Köszi a köszöntést, csak így csendesen ünnepeltem, egy kis bicajozással. A végén egy pilsner urquell-lel.
Hívnak a hegyek! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

En meg Becherovka-val:-)

Ahááá! Így már jobban érthetõek a hajnali linkelgetõs agymenések! :D

Taki, integethet es villoghat Neked az ember... A mentõállomásnál találkoztunk.

Érzékeltem, szerintem még bólintottam is, de lövésem nem volt ki az, qvra el voltam éhezve, már csak haza akartam jutni... :(