Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
[B]Csak erõs idegzetûeknek[B]

http://files.poenvid...envideo.hu).mpe

Pedig azt hittem, hogy ivásba jó vagyok, na de ez...
Emtébé Saltarján móóóre!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Gabi!

Már akartam írni, hogy ha a busszal leérünk és 7.30-kor elrajtolnak akik velem mennek, én attól még csak 9-kor tudok elindulni Miskolcról nem? Merthogy addig lehet indulni a 130 kilométeren, vagyis akiknek a cuccait tarjánba kell hozni, addig érkezhetnek oda. Vagy a nagy része úgyis elindul reggel 7-kor és a maradékot hazahozod majd te saját autóval?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Kohász-kék helyzet:
(A jelentkezések, szervezések miatt folyamatosan változik, így érdemes követni.)

Kéri István (gépkocsi vezetõ)
Domonkos György
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Khrista Varga
Melihercsik János
Ferencz Gábor

A busz ezzel ismét tele van. Janibá és Frici is beférnek.

Tervezett logisztika:
5.00 Találkozó
5.15 Indulás Salgótarjánból
7.15 Érkezés Miskolcra, az Ógyár-térre
miskolc
7.30 A túra rajtja.
A busz három helyen tudja bevárni a bringásokat: Mályinka, Ózd vagy Járdánháza és Váraszó.

Többek kérésére lehetõség nyílott a 70-es résztáv teljesítésére is.
Indulók:
Galcsik Róbert
Gordos Gábor
Verbovszki Nándor
Pataki János
A leutazást önállóan oldják meg.
Nekik a rajt szigorúan 9.00-kor lesz Ózdon, a Spar áruház elõl.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Akkor mégsem neki integettél. Mi nem Csontival bicajoztunk.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
[quote name='kohasz']Kohász-kék helyzet:

Tibi, nem neki integettél? ;-)

Kohász!
Meglehet, hogy a Te ismerõsöd volt a srác. Mint mondtam Csontit megismertem, pedig õ nem is klubbos mezben volt. Mögötte ment a srác, akin volt az SHKE mez. Nekik integettem. Most már nagyon is biztos. Igaz nem volt sok értelme:) Valaki más is mondta már Csontinak, hogy intet neki, õ meg csak hallgatta a fülesben a zenét bringa közben. A másik srác meg úgysem ismer engem, tehát legfeljebb azt gondolta, hogy mit integet ez a hülye rendõr:)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Kohász-kék helyzet:

Domonkos György
Galcsik Róbert
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Khrista Varga
Itt még egy hely van.

Melihercsik János felajánlása alapján lesz egy gépkocsi fuvar is:
Melihercsik János
Ferencz Gábor
Elvileg itt is van még egy hely.

Élmények:
Én hosszú idõ után végre kimentem a Mátrába országútizni. Egy BIG tag miskolci sráccal volt találkám Mátraházán.
Szombaton hétkor indultam és nem bántam meg, hogy jó melegen öltöztem. 10 fok volt reggel, de 15-nél feljebb nem nagyon ment késõbb sem. A Mátrában meg fõleg hideg volt.
Odafelé kipróbáltam a parádsasvári erdészeti utat. 2005-óta nem bicajoztam arra. A minõsége sokat romlott, de élveztem a csendet és a jó levegõt. Sokszor nekem többet ér ez, mint a jó út, sok autóval.
Aztán benéztem még Bodonyba, már régóta érdekelt, hogy milyen is az az út.
Tetszett!
A találkára kicsit hamarabb értem fel, így elindultam Gyöngyös felé, de már jött is a srác szembõl.
Innen Kékestetõ, Galyatetõ, Szentkút volt a közös út. Mennyire rossz a galyai út állapota?! Szegény srác annyira fázott, hogy odaadtam neki az egyik SHKE felsõmet.
Tibi, nem neki integettél? ;-)
Hazafelé aztán menekültem a fellegek elõl, de nem áztam el egyáltalán. A srác viszont kétszer is.
Neki 191, nekem 145 km volt az út.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Szerencsére:)

És úgy néz ki, hogy nem sokára meglesz minden papírom, ami kell a biztosítónak.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Jelentem, a busz megtelt.
Domonkos György
Galcsik Róbert
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Melihercsik János
Khrista Varga
Természetesen van még lehetõség jönni, mert az Egyesület segít minden indulni vágyónak a lejutásban.
A busz indulása és egyéb tudnivalók hamarosan.

Megpróbálnám én is a távot. (max buszozok, ha nem megy)
Rákos Tomi lemondta, nem tud jönni.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Én ugyan nem áztam el, a három defekt megvolt, igaz, nem országúton, hanem erdõben.

Gyuibá! Joe's No Flats defekt lötyi és nincs defekt, megéri az árát!:)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Tegnap szolgálatban voltam és találkoztam SHKE-s bringásokkal rendesen. Elõször Mátraderecske elõtt úgy fél 12 óra felé jött az egyik ember - talán ZSÓCI volt? - de nem voltam biztos a dolgomban. Ezért nagyon nem is mertem integetni a csíkos autóból. Aztán délután valamikor Recsken láttam Csontit is - õt azért már megismertem - meg volt még vele valaki, akit viszont meg nem ismertem. Integettem nekik, mint a fene a rendõrautóból, de semmi válasz. Azért nem haragszok:)

Egyébként mentem én is pénteken pár km-t délután. Csupán kétszer áztam meg. Nem gyõztem fel, meg levenni az esõkabátomat. Defektem nekem szerencsére nem volt. Úgy látszik azt gyûjtögeti más szorgalmasan(Gyuri Bá, Csonti)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Most kaptam egy képet magamról. Kb 5 perccel a baleset után.

KÉP

Azert mar most jobban festesz!

YouTube - Vader Dances to Hammer You Can't Touch This Dance: Star Wars weekends 2009 Disney!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Én ugyan nem áztam el, a három defekt megvolt, igaz, nem országúton, hanem erdõben.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Én mostanában inkább nagyon nem szoktam tiszta lenni+ a mez se sokáig száraz rajtam :(
Szerencsére amikor kisüt 15perc és megszárad minden de már kezd nagyon elegem lenni a tavaszból...A héten kb 15x áztam el + 3 defektet is kaptam :(

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Maradt a környék végül. SBTC pálya, köves 1-2, Medvesen egy kis cikk-cakk, Eresztvény-bringás út le-fel, majd aszfalton haza. Nagyon nem lettem szutykos, de kis bicajmosás kellett.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Most kaptam egy képet magamról. Kb 5 perccel a baleset után.

KÉP

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Jelentem, a busz megtelt.
Domonkos György
Galcsik Róbert
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Melihercsik János
Khrista Varga
Természetesen van még lehetõség jönni, mert az Egyesület segít minden indulni vágyónak a lejutásban.
A busz indulása és egyéb tudnivalók hamarosan.

Mint írtam ha valaki jönni akar még akkor én a saját depómat megoldom esetleg még további 2 fõt eltudok vinni.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Vasárnap 10-kor megyünk egy 80-ast. Akinek van kedve, csatlakozhat

Megyek ha rendbe tudom rakni a gépet addigra... csupa mocsok + defektes+ még a kulacstartó is lelazult a Jó uton lefelé Mátraalmásnak :(

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Ha nem esik, meg nagy sár sem lesz, akkor terepre mennék. A helyszín még nem dõlt el, lehet, hogy Mátra vagy Karancsberényi kör.

Csak ne a Mátra!! ma is pillanatok alatt lett olyan pity puty égszakadás menydörgés...45percen keresztül áztam nem gyengén na meg volt vagy 10 fok vagy annyi se :(

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ha nem esik, meg nagy sár sem lesz, akkor terepre mennék. A helyszín még nem dõlt el, lehet, hogy Mátra vagy Karancsberényi kör.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Vasárnap 10-kor megyünk egy 80-ast. Akinek van kedve, csatlakozhat