Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

cykrista

cykrista

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Kohász-kék!

Én csak annyit tennék hozzá ehhez a túrához, hogy aki jelentkezett és visszamondja az idõjárás miatt, az inkább válasszon más sportágat pl. sakk vagy teke!!! A kerékpározásban az a szép, hogy az ember eljut oda ahová megtervezte, még ha az ég a földdel egybe ér is!!! Pl. a szombati Giro szakaszon volt egy-két "meleg" helyzet a sárban, pedig -az- országúti verseny! A természettõl sosem szabad megijedni, mert ha õ "ural" minket akkor el kell gondolkodni az ember felsõbbrendû viselkedésén! Vagy ilyesmi?!!! Lehet sokat voltam zárt térben???

Háj
Beszari lúzernek is lennie kell a vilagon :)

De ha megszponzoralsz új láncal+fogsorral+fékbetétekkel akkor simán beválalom oda vissza a távot.
csok Khrista Varga

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Kohász-kék!

Én csak annyit tennék hozzá ehhez a túrához, hogy aki jelentkezett és visszamondja az idõjárás miatt, az inkább válasszon más sportágat pl. sakk vagy teke!!! A kerékpározásban az a szép, hogy az ember eljut oda ahová megtervezte, még ha az ég a földdel egybe ér is!!! Pl. a szombati Giro szakaszon volt egy-két "meleg" helyzet a sárban, pedig -az- országúti verseny! A természettõl sosem szabad megijedni, mert ha õ "ural" minket akkor el kell gondolkodni az ember felsõbbrendû viselkedésén! Vagy ilyesmi?!!! Lehet sokat voltam zárt térben???

Én meg úgy gondolom majd én eldöntöm...;) Persze ha esetleg megszponzorálod, mint a Giron menõknek is meg van szponzorálva, vagyis nem kell törõdni vele mi megy tönkre a bicón, én annak nagyon örülnék és nem kímélném a ,,vasat", sõt! :)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Kohász-kék!

Az idõjárás számomra nem befolyásoló tényezõ. Ha van kedv kerekezni nem érdekes ha elkap az esõ vagy ha fúj a szél. Azonban ha péntek-szombat körül óriási viharok lesznek mint amik mostanában vannak meggondolom, hogy leutazom-e. Nem azért mert félek vagy nem tudok esõben tekerni, de számomra a kerékpározás sport (talán kicsit életem része) élvezni szeretem és nem szenvedni rajta. Márpedig szerintem egy 100km/órás vihar nem ép élvezeti érték. Valamint sajnos nekem csak egy biciklim van, amit nem kímélek ha tekerni kell, de azért vigyázok rá amennyire tehetem és bizony 5-6 órát viharban sárban meg kitudja miben nem épp kedvez neki.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
...így bicajozásra nem sok idõ maradt, de az meg Romániában volt egy igen húzós hegyre...
Ennél a momentumnál álljunk meg egy pillanatra.
Szombaton egy nem túl egyszerû logisztikával a Salgótarjáni HKE "túra szakágának" tagjai sikeres mászást hajtottak végre a Romániában található Stana de Vale (Biharfüredi-hágó) BIG hegyen. Ez az emelkedõ egyébként a Bihar-hegység legmagasabb hágója (1209 m).
Úgy érzem, hogy az akció nagyon jó hatással volt az újabban bõvülõ szakágunknak. Már budapesti érdeklõdõ is van a klubtagságra.
A klubos busz pedig igazán jól teljesített.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Zsóci igazad van. Egyébként bízok az idõ javulásában, meg a lényeg, hogy melegszik az idõ. Sár azért lesz.
A SZilvásváradmaraton se lesz kutya, bár addig még van idõ, meg engem nem érint.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Kohász-kék!

Emtébé Saltarján móóóre!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Kohász-kék - legfrissebb helyzet:
Kéri István (gépkocsi vezetõ)
Domonkos György
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Melihercsik János
Szigeti Zoltán

Khrista Varga lemondta, így itt lett egy hely.

70-es résztáv:
Indulók:
Galcsik Róbert
Gordos Gábor
Verbovszki Nándor
Pataki János
Ferencz Gábor
Molnár Gábor
A leutazást Gordos Gábor oldja meg.
Nekik a rajt szigorúan 9.00-kor lesz Ózdon, a Spar áruház elõl.

A túrával kapcsolatban többen is érdeklõdtek - az idõközben elõálló rendkívüli idõjárás miatt - hegy meg lesz-e tartva.

- Az útvonal - tudomásom szerint - járható. A múlt évi "Mátrai csillagok éjszakája" túrán egyébként derékig ért némelyik patak és nem maradt el a túra.
- Az engedély mostanra szól.
- Mi rendezõk is erre az idõpontra készültünk és nagyon sokan mások is.
- Fokozatos javulást ígérnek a meterorológusok.

Tehát én nem halaszthatom el a túrát, legfeljebb - veszélyhelyzet esetén - teljesen elmarad. Akkor ezt kirakatom a TTT honlapjára és ide is beírom.

Amúgy a bringás útvonal terepes részének fele homokvidéken megy, patakok nélkül. Ott nem okoz gondot az esõ, még javít is a helyzeten.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
A hétvége igen húzós volt. Kb. 1100 km autóban (egy romániai út, meg egy budapesti), így bicajozásra nem sok idõ maradt, de az meg Romániában volt egy igen húzós hegyre. 14 km alatt 850m szint, helyenként 12 %-os emelkedõ kockaövön (megjegyzem, igen jó minõségû volt). Sajnos az esõ éppen akkor kezdett esni, amikor bicajoztunk, de még nem ez a hétvégi ocsmány front volt, hanem egy kisebb helyi esõ. Lefelé meg elment a hátsó fékem, úgyhogy érdekes volt a lejtmenet. A helyszín Nagyváradtól úgy 70 km. Az SHKE különítménynek ez volt az elsõ román BIG csúcs. Nagyvárad szép város, de nekünk vársonézésre nem maradt idõnk, az a kísérõkre hárult. A Kohászkékre remélem jobb idõ lesz, ha már a sár nem is szûnik meg addig.
Nagyvárad után az út kriminális volt, a "régi" ceredi út a nyomába sem ér, kátyú kátyú hátán. Viszont ahol bicajoztunk, az egy kisforgalmú út volt és egész jó minõségû.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Salz. maraton jelenleg álltalam ismert nevek :
Takács Gábor
Galcsik Robi
Domonkos György
Melihercsik János
Nevezése eddig csak Gyuribácsinak és Galcsik Robínak van.
A tarján kupán valaki szólt hogy Ök is jönnek de elnézést elfelejtettem ki volt .
Kérem hívjatok telefonon és még aki jönne hogy a szállást tudjam intézni.

Neveztem, B távra ma.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Salzkammerguttal kapcsolatban pár kérdésem lenne!

Úgy látom nem túl nagy az érdeklõdés, de én még nem voltam sosem és elmennék (persze jó lenne nem egyedül menni) eddig csak Domonkos Gyuri jelentkezett.
Az odin is meg a salzkammerguti weblapon is beregisztráltam magam, meg rendelek cuccokat is emlékül a versenyrõl (pólót meg zoknit stb).
Olvastam a kiírást és ott maximalizálták a távonkénti indulók számát. Gondolom azok elõbb utóbb betelnek.

Fizetni mikor és hogy fogunk hogy a nevezésünk elfogadott legyen?
Meg az érdekelne ami nem egyértelmû számomra, hogy a nevezési díjjal együtt kell elküldeni a cuccok árát?

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Szasztok!
Ha az Odin rendszeren keresztül jelentkeztem a Szilvásvárad maratonra, akkor hogy kell fizetnem, meg mint kell fizetnem? Mert nem találtam semmi ilyet az Odin rendszerben....

Szia!
Az ODIN a versenyek menü alatt találod a verseny részletes leírását és a fizetési lehetõségeket - arra fehér kis ikonra kell rákattintanod a verseny neve mellett-

Verseny neve: IX. Caprine Maraton Szilvásvárad

Verseny állapota: Aktív

Sportág: Mountain Bike

Idõpont: 2010-05-30 10:00

Verseny logó: IX. Caprine Maraton Szilvásvárad

Részletek a verseny honlapján: A szilv

Verseny eredmény honlapja: A szilv

Fizetési információk: Nevezés a Caprine Maratonra:
Postán: 3348 Szilvásvárad, Kerékpárkölcsönzõ
Bank:Szilvásváradi Sportegyesület 61600025-10000458-00000000

Információ: Nincs megadva

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szasztok!
Ha az Odin rendszeren keresztül jelentkeztem a Szilvásvárad maratonra, akkor hogy kell fizetnem, meg mint kell fizetnem? Mert nem találtam semmi ilyet az Odin rendszerben....

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Figyelj puák, a verda alapból jobbra húz, amin a "space" gomb megnyomásával lehet kompenzálni

199 az jó? :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Figyelj puák, a verda alapból jobbra húz, amin a "space" gomb megnyomásával lehet kompenzálni

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

"a Rimóci biciglis úton" azt meg mindig k-val irjak:-)

Eztet hoty teccik érteni? Útyhoty: rimóki bikiglis úton? Mer van amikó a "cét" "kának" elytik!
Emtébé Saltarján móóóre!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ja, ez ma csak ilyen. Sipost idezzem: ez nem "teremsport".
Taki! "a Rimóci biciglis úton" azt meg mindig k-val irjak:-)

Falun néha másképp van! :-)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Ja, ez ma csak ilyen. Sipost idezzem: ez nem "teremsport".
Taki! "a Rimóci biciglis úton" azt meg mindig k-val irjak:-)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Idén sokszor meg fogunk ázni, úgy látom, jobb lesz lélekben felkészülni.:mad:

Jó volna ha nem a próféta szólna belõled Gyuribá! Ma végre tudtam menni egyet, helyi BIG volt, Szécsény-Garáb-Bableves-Hollókõ-Rimóc-Szécsény. Garábról lefelé ki kellett nyitni a villát olyan vacak az út, a Rimóci biciglis úton egy 50 méteres szakaszon tízcentis folyós iszap...:( És mindenfelé csobog a víz lefelé a ,,hegyekbõl", nem mostanában lesz terepen bicajozás...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

View SWF File

Hogy kell ezt irányítani ? Rögtön a falnak vagy minek megyek... vagy ez a lényege ?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Idén sokszor meg fogunk ázni, úgy látom, jobb lesz lélekben felkészülni.:mad: