Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Fõleg, hogy ha jól tudom 9-kor már rajt lesz.
Lehet én is csatlakozok. Merre mentek/jöttök?

Hali!
Pétervására felé ( azaz a ballai elágazó jó közös pontnak), onnan Egerbakta, Eger, Ftárkány.
Gyere Te is!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Fõleg, hogy ha jól tudom 9-kor már rajt lesz.
Lehet én is csatlakozok. Merre mentek/jöttök?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Igen. Ez már sokkal jobban hangzik :)

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Írj idõt, hogy Neked mikor jó az indulás! Nem feltétlenül akarok odaérni a rajtra.
9 órás indulásra már elrendezed a lányokat?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Hú, az elég korán van. A lányokat el kéne passzolni valahová elõtte. Mindenképp oda akarsz érni a rajtra?

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Rena és Cerbóna!
Vasárnap olyan 8 körül indulok itthonról, és a nádújfalusi keresztezõdésben találkozhatnánk. De még holnap délután pontosítsunk.
Nektek vélemény az indulás idõpontról?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

Én csatlakoznék, ha lehet. Mikor, hol?

Felejtsd el... Magyar nagydíj :)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Sziasztok!
Ma már nagyon bringázhatnékom volt ( van ). Siettem haza, hogy idõben elindulhassak a Mátra felé, merthogy 16.00-17.00 között egy kicsit kisütött a nap. Mire megkajáltam ( mértékkel), beöltöztem....stb, már megint szemerkél az esõ. Igaz, hogy a bringának már nem tudna ártani, mert még a szombati esõfoszlány ( és az elõzõ két hét száraz porának ) nyomai keményen rajta vannak, de az én lelkivilágomban komoly kárt tud tenni a "megázóstekerés". Így maradtam. Inkább tisztára mosom a gépet. Vasárnapra az elõrejelzések szerint szép idõ lesz. Tervezem, hogy letekerek Felsõtárkányba, a Maratonistákat megnézni. Várok csatlakozókat!

Én csatlakoznék, ha lehet. Mikor, hol?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
a pálya

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Lehet valamit tudni a pályáról?
Megegyezik a tavalyival vagy új pálya lesz?
Hétvégén jó lenne tekerni rajta.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Sziasztok!
Ma már nagyon bringázhatnékom volt ( van ). Siettem haza, hogy idõben elindulhassak a Mátra felé, merthogy 16.00-17.00 között egy kicsit kisütött a nap. Mire megkajáltam ( mértékkel), beöltöztem....stb, már megint szemerkél az esõ. Igaz, hogy a bringának már nem tudna ártani, mert még a szombati esõfoszlány ( és az elõzõ két hét száraz porának ) nyomai keményen rajta vannak, de az én lelkivilágomban komoly kárt tud tenni a "megázóstekerés". Így maradtam. Inkább tisztára mosom a gépet. Vasárnapra az elõrejelzések szerint szép idõ lesz. Tervezem, hogy letekerek Felsõtárkányba, a Maratonistákat megnézni. Várok csatlakozókat!

Lehet h. megyek... De lemehetnénk Lillafüredig abban van 31.5 km emelkedõ Felsõtárkánytól... de nagyon gyors:p

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Melyik holnap?
De amugy igen, gyere!

Úgy gondoltam, hogy "maholnap" megyek, de keresztbe tett nekem is az esõ. Így már szerintem csak a jövõ hét marad, mivel holnaptól dolgozok szombatig folyamatosan nappal. Tényleg jövõ hét: hétközben kell valamit segíteni? Bálna?

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Melyik holnap?
De amugy igen, gyere!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Pityu!
Holnap melózol? Felmennék bótba...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Maguk bányászok?
YouTube - Digital Underground & 2Pac - Same Song
Bálna?

Od@b@sz... :D

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Maguk bányászok?
YouTube - Digital Underground & 2Pac - Same Song
Bálna?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ma 5 hónap kihagyás után feszültséáglevezetés képpen rávettem magam 1 kis futásra...és megbizonyosodtam róla h a Kutyák mind sérültek futok aszfalton somosról Salgó felé ... h felmérjem a pályát:D nézegettem melyik kanyar hol lenne a leggyorsabb.
Még lenn a meredek aljában utsó háznál , ahogy közeledek nagy kutya átugrik a keritésen és megpróbált megfélemliteni :D... Na mondom majd én megnevelem... adtam neki olyan sallert h még a kezem is megfájdult :D...erre még idegesebb lett és harapdálni próbálta a végtagjaimat... még vissza nem kergettem keritésen belõlre:D
olyan gyorsan rohant vissza + ugrott át a keritésen h csak ugy porzott az út :cool2::D

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
lehet vannak bolondabbak mint a bringások:
YouTube - El Camino del Rey 2010 HD: Balance

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Gratula a zalakarosi xco résztvevõinek, szép eredmények születtek.
Várjuk a beszámolót, milyen volt a pálya, stb.