Mai nap jól is sikerülhetett volna de nem ez lett...Amikor indultam edzeni, tõlünk Salgóra ...sikon 50-es táblánál, 50-es tempónál, 1 barom teherautóval 70-el elõz, majd satufék, mert jönnek szembõl és az útszélén + parkoló autó. Fék ugye nálam luxus... csak lassit mivel nem szoktam sokat használni aztán járdán gyalogosok oda se mehettem fel... szerencsére volt fél méter az autó és a utszegély között ott elosontam és akkor már "csak" 1 parkoló személyautót láttam magamelõtt....szerencsére a barom látta h ott jövök és hagyott ott is vagy 1 m helyet, igy megúsztam...de azért eléggé beszartam
Volt 1 kis pihi a veloba aztán lenyugodtan mentem ki Salgóra...Kórháznál megelõzött 1 lengyel kamion ( anak pont jó volt a tempója) igy kihúzattam magam somosig olyan átlag 55:p
Igy h a bemelegítés kicsit combos lett... igy indultam neki Salgónak... részidõk 00:02:59.... 00:05:22...00:09:29 ugy néz ki már féltávig bírok versenytempót menni... a végét elkúrtam, talán pár mp-vel lehetett volna gyorsabb de ugy érzem még korai . Eresztvénynél igy 21 mpvel voltam az egyénimen belül... ami a végére 6 mp-re csökkent, de megdõlt :cool2: úgy néz ki könyöklõ ér valamit az elsõ szakaszon. (Jah... hátul küllõk száma 36) ÉS VÉGRE VOLT KISTÁNYÉR...KÖSSZ DESCA!!
Aztán befelé somosról is toltam 1 résztávot 5 km-en 00:05:52 lett 51.1-es átlag... amikor beértem a városba már szédültem:mad:, meg kicsit sürün vettem a levegõt:D Kórháztól már óvatosan mentem ... nem szoktam nagyon megijedni semmitõl de az elõzõ kis inciodens eléggé megrázó élmény volt:mad: Aztán még 1 óra kolbász minden felé... majd hazafelé még 1 résztáv az 6.3 km lett Kishartyántól a körforgalomig félúton 1 kis dombbal...00:09:22 lett átlag 40.3...utánna az új úton toltam még kb 2 kmt de már nem mértem...
Hát úgy néz ki alakul vmi... remélem ennél már csak jobb lessz a Pilisig:) Ha + nem akkor indulok crossmotorral aztán azt tegyék le a hegyen
Dehát én 52- est adtam az nálad a kistányér ? Vagy a balos campa váltókarjavításra gondolsz , évek meg a rutin ne nyírazsd ki magad mert akkor nem kapom meg a pizzámat , én még lábadozok egy darabig üdv Des-ca