Lehet a 2006-os Szilvásmarcit elfelejteni ! :cool2: A sár lemosást a hegyre értettem, mármint arról mossa le az felhõszakadás!
Hajjajj! A 2006-os SzilvásMarci!!! Tegnap megtaláltam a képeket! Akkor még Speci színekben nyomultam. Szegény Goda Peti, isten nyugosztalja, intézte a nevezéseket. Elõzõ nap felhívott, hogy minden ok a nevezéssel! Másnap a rajtnál szembesültem vele, hogy nem középtávra nevezett, hanem hosszú távra. Na, mondom, mindegy, nincsenek véletlenek, már amúgy is kacsingattam a hosszú táv felé, hát itt a soha vissza nem térõ alkalom! Beraktam még két csokit pluszba, oszt uzsgyi!
A katona síroktól lefelé már nem volt fékem! A célba néztem meg, hogy a fékbetétet teljesen elkoptattam, és a mûgyantát tartó fém részen fékeztem, és már abból is csak pár milliméter volt hátra! Máté már nem gazdálkodott ilyen jól a fékkel! Õ szó szerint a dugattyúkon fékezett!
:) A Shimano szerelõje azt mondta, hogy ilyet még nem látott!
Ja, meg annyi sár ment a szemembe, hogy másnap el kellett mennem dokihoz, mert olyan kötõhártya gyulladásom lett, hogy egy percig nem bírtam nyitva tartani a szemem anélkül, hogy ne folyt volna belõle 6 liter könny!