Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
http://1.bp.blogspot...e 5.5 crash.JPG

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
YouTube - Nyugodjál le! Mucsi Zoltán Reklám

Nyugodjál meg!:D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Sérült vagy!!!

Sérült az aki el se indult!!! hehe
Holott lehet még haladna is ha kicsit készülne!!!
Rólam még nem mondták h "Régen õ volt az etalon" .
Faritrek haverod hiányolt...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

sérült vagy!!!

Hehe :)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Ma az ujjonan elindult Cyclocross kupasorozat elsõ állomásán voltunk, Kazincbarcikán.

Mivel a mainap 0-áztam…már ami a szerzett pontjaimat illeti… igy akkor leszek értékelhetõ, ha következõ futamokat mind befejezem.....

Sérült vagy!!!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Jó utat, és jó síelést!
Figyelj a bemelegítésre ott is. Én már volt, hogy "beszoptam" a szezon elsõ siklását. Azt hittem, hogy tök laza vagyok a lécen. Élveztem a száguldást ( még nincs tömeg a pályán, így nem akadályoz senki) többet vállaltam, mint amit lehetett volna. Aztán lett egy repülõs zakó. Úgy megrántottam a derekam, hogy onnantól már csak büszkeségbõl síeltem tovább. Mondanom sem kell: nem élveztem. Erre mondják: csak ésszel! Mindig tanul az ember!

Meg volt, szuper volt senkinek nem lett baja, ma délután már menni is tudtam annyira csökkent az izom láz! :)

Kaprun: Kaprun fotk - Selk fotalbum

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ma az ujjonan elindult Cyclocross kupasorozat elsõ állomásán voltunk, Kazincbarcikán.

Mivel a mainap 0-áztam…már ami a szerzett pontjaimat illeti… igy akkor leszek értékelhetõ, ha következõ futamokat mind befejezem.

A Mai verseny pályáját nekem találták ki, de errõl már tavaly is megbizonyosodtam… nagyon tetszik a pálya vonalvezetése…a dagik is haladnak xD De lehet h. ez minden CX-re igaz mert nagy szintkülönbségek nincsennek a pályákban.

A pálya 3.5 km hosszú, 1 rövid nem túl meredek emelkedõ, egy lépcsõsor, 1 szimpla és egy dupla akadály volt, valamint a horgászoknak köszönhetõen…1 rázatós hid a tó felett, és 1 rövid nagyon saras felfelé is nehezitette a dolgunkat.

A versenyrenfezés profi volt… egyetlen negativum ami megmaradt bennem h. Az Elite kategória mögöt a Masterek indultak és csak utánna szólitották az Amatõr felnõtteket.

Mondjuk a mai nap nem azon múllott de ha a technika nem szól közbe, akkor sokat jelent ha hasonló erõsségû emberekkel lehet menni , vagy erõsebbekkel. Ahogy fentebb emlitettem Én az Amatõrök táborát erõsítettem v gyengítettem volna … mivel ugy gondolom zero technikai tudással ott a helyem, ha meg javul a technikám, akkor januárban az OBn Elite U23. Na de ne szaladjunk annyira elõre. Elõtte vár még rám négy forduló.

2010.11.14-Ózd,

2010.11.28-Kerekegyháza,

2010.12.04-Balassagyarmat,

2011.01.02-Salgótarján,

Mai nap a rajtom nem valami jól sikerült. elsõ 50 m-ben csak hátrafelé csúsztam. Aztán ahogy letértünk az aszfaltról kezdtem a felzárkózást… a dombon eléggé bezártak, ráadásul számomra elég lassu tempóban … igy kimentem a füre a fák közé és szlalomoztam az emberek között …aztán a hosszu sikon próbáltam felmenni az Elite mezõnyre de nagyopn sok Amatõr és Master versenyzõ volt köztünk és széthúzódott a sor...elsõ kör felénél egész jó helyen álltam valahol Tomicsek elõtt, 1-3 hely közüll valamelyik pozícióban, amikor kaptam az elsõ defektem és felnin mentem a technikai zónáig ott már az utolsó versenyzõ is megelõzött ....nem sokon múllott h bevágjam az árokba a kerót mivel tavaly is ez történ …aztán kerékcsere és 2 perc hátrányban az utolsótól!!! indultam a mezõny után ez egy olyan pályán ahol az Elite kb 8-9 percet tölt a pályán 1 körön…az nem kevésnek mondható …Aztán elkezdtem a felzárkózást a 2. körben utolértam asszem 3 embert, majd a 3. elsõ felén is 2-õt és éppen felértem egy 4 fõs bolyra mikor 2. defektemet kaptam… késõbb kiderült ott nem én voltam megint a balfasz aki felüti a kereket, hanem elõzõ futamban azzal a kerékkel defektet kaptak és gyorsjavitás volt. Na az én versenyem odáig tartott. Nagyon sajnálom eddig látottak alapján kedvenc pályám

Aztán feszültséglevezetésképpen hazatekertem Kazincbarcikáról. A meteorológusokat meg fel kellene akasztani az összeset:@ 90 km-bõl 80km-en keresztül áztam :-( holott az esõt holnapra mondták :@ Ceredig 70 km -ig egész jól haladt a cyclo 33.2 es átlag, terepgumival + serdülõ áttétellel, mert ugye ez most terepgép… legnehezebb áttételem 42-12 ... A dombon felfelé 12-15 el mentem nagyon meghaltam az esõben való kerózásban . Lefelé meg megfagytam

Na ez volt idei elsõ CX-em…Tanulsága ahány körös a verseny annyi pótkereket kell vinni :S:@
Minden elismerésem azoknak akik tudnak rendesen kerékpározni !!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Látom, sok Shke versenyzõ is indult, derék eredményekkel. Nekem vasárnapra kis helyi XC jutott a szokásos hegyeken (Salgó, Medves, Pécskõ, Somlyó).
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
A nevezõi számot meg az induló halacskák méretét tekintve - abszolút megérte a sorozattal foglalkozni :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
eredménylista a sorozat oldalán fent

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Feltöltött kép

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nekem errõl a Szolnok GP jut az eszembe, ami a kiírás szerinte egy tök nyílt dolog lett volna - gondoltam is a másnapi Betonexpress GP pro csapatai otthon maradnak, mi meg majd náhány lidérccel nyomunk pár kört. Na hát nem így lett, a összes UCI kategóriás csapat megjelent. Hasonló volt viszont a rendezés - a tervek szerint a versenyt Szolnok belvárosában rendezték volna - ami úgy jó gondolat volt, figyelembe vége a nagymennyiségû puncival rendelkezõ életforma számát. Komolyan, Szolnok tele van nõkkel, esténként fürtökben kolbászolnak. És nem is csúnyák. Vacsi után visszamentünk csak a miheztartás végett, de ez egy másik sztori. Na min1. Szóval nem ott rendezték a versenyt, hanem a város szélén egy bevásárlóközpont MELLETT. Bekötõút oda-vissza, 2 száznyolcvanas kanyar. A felsõ profi volt, az alsó fordító viszont - két járdaszegély 4 patkáján csörtetett át a mezõny úgy, hogy 60as tempóról vettünk olyan féktávot, néha aszittem leszakad a féktest - ezt egy órán keresztül. Vagyis... a verseny annyira lámpafényes lett, hogy félbe kellett szakítani. Az utolsó körökben totális káosz, volt aki ment még kettõt, volt aki elment levezetni. Volt aki satufékkel megállt, és földhöz b@szta a karbon Colnit a rajt-cél vonalon, szóval rendezés tekintetében azért lehet szarba nyúlni "profi" versenyen is. Nade nem ez a lényeg .Hanem az, hogy ez egy olyan kritérium volt, ami úgy kezdett, hogy a rajtból kezdett lósz kitartott 34percig, és minden kanyarból kifelé a mezõny végén találtam magam. Szarul esett... tudom mit éreztél :)

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
egy kis nyáridézés:YouTube - Huge Bike Jump into a Pond 35 feet in the air

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
"...még az utolsó menetet is élvezni fogod. "

FOGOD?
Comment: ez az idézet egy 220E Ft-os Doubledeck technológiával készült WorldCup síléc leírásából van tallózva.
Mik vannak?

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
GIN30.
Ezek alapján ez az eddigi egyetlen olyan tekerés, amikor nem érzem ezt: Basszus, de kár, hogy nem voltam ott! Mindig, mikor nem tudok elmenni valahová, sajnálom, hogy kimaradtam. Most így: NEM.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Cerbona, GIN30!
Valamit áruljatok már el a szezonzáró futamról???
Tibi, neked: gratula, Csonti: veled ( vagy a cangával) mi volt?
Tibi: látom volt egy nagy boj, ami beért egybe, Te pedig egy hajszállal utánuk , vagy mi???
Jó volt?

Hali!
Nos igazándiból Csontinak kellene gratulálni, nekem meg nem:( Az eredmény, amit közöltek, nem igazán a valós helyzetet mutatja, mert a rendezés hagyott kívánnivalót maga után. A következõ volt:
amikor leértünk, a kocsival a pálya egy szakaszát bejártuk, mert úgy kellett menni az útvonaltervem szerint. Nem volt igazán túl jó minõségû az aszfalt, de mentünk már rosszabbon is. A pálya elég sík volt, mindössze egy kisebb pukli volt benne középen a cél elõtt. Azaz, a cél a pálya közepén volt és ide is meg oda is 5-5 km-t kellett menni. Ebbõl volt összesen 3 kör a két végén éles visszafordítóval. Már 60 km-en.
Az elsõ gyanús jel a rendezéssel kapcsolatban, hogy a 10 km-en indulók már régen fel voltak sorakozva a rajtnál, de mivel mindenkit név szerint szólítottak és volt, aki nem volt jelen (gondolom helyi kiscsávó) vártak rá jó darabot. 1x csak jött egy kocsi: gyerek kiszállt, bicikli le a kocsi tetéjérõl, oszt hagy menjen a gyerek. Így aztán a 10.00 rajt a kicsiknél és a legidõsebbeknél kapásból tolódott legalább 15-20 percet. Aki meg a 60-ason indult meg csak lesett. Na már most a pályán lévõket meg kellett várni, hogy visszaérjenek, mi csak azután mehettünk. Ezt a távot Sztruhár Józsi bácsi nagy fölénnyel nyerte, mint olvasható az eredménylistában. És ez legalább jól.
60-as távon rajt után mindjárt elment valami szintén helyi gyerek, de rá nem figyelt senki, mezõny együtt maradt, elõl fiatal KSI-s srácokkal többek között. Aztán elkezdték rángatni az elejét, de mivel sík volt és különben is, nem engedtek el senkit. Elsõ fordítóig semmi gondom nem volt, tök jól éreztem magam. Visszafelé a fordító után, mivel eléggé hátul maradtam, sprintelni kelett a mezõny végén, hogy le ne szakadjak, de ekkor még sikerült felérni. Így a rajt-cél vonalon együtt mentünk át kb. 40-el lazán, Bogi nem is tudott lefotózni, mert aszonta, hogy csak úgy suhantunk. Második fordítóig folytatódott a rángatás, hol csak 30-al mentünk, hol meg 50-el. Aztán elértük a 2. fordulót, ahol rutintalanul megint a végére maradtam a mezõnynek és ekkor már nem értem el a végét, ráadásul befújt némi szembeszél is. Aztán innen következett a legidegesítõbb része a versenynek, legalább is számomra. A mezõny ment elõttem kb. 30-al, amit én is tudtam még tekerni, de mivel a fordító után sprintelni kellett, nem értem fel. Aztán, amikor úgy gondoltam, hogy pihentem valamennyit és megpróbálok felúszni, akkor meg a mezõny is meglódult, így aztán végleg leszakadtam. Ezt követõen mentem, amit tudtam magamban, nagyon nem is voltam a mezõny után. Valamikor úgy 15 km-el a vége elõtti forduló után utól értek hárman, így aztán csatlakoztam hozzájuk, tudtam kicsit pihenni. Aztán ahogy jobban figyelem, ott van Huszár Laci is, aki pedig csak a 40-es távon indult és utánunk rajtoltak el. Így aztán kereken 5 kilométer távon voltak csak velünk, rajt elõtt sprinteltek egy román versenyzõvel és Laci gyõzött. Maradtunk aztán ketten és valahonnan odakeveredett még egy fiatalabb román srác ugyanabból a csapatól, mint a másik. Így mentünk volna végig már, ha az utolsó fordító elõtt kb. 4 km-el nem jön szembe velünk kocsival az ott posztoló rendezõ és nem kezd el villogni, meg dudálni, hogy forduljunk vissza. Na itt aztán teljesen elvették a kedvemet aznapra a versenyzéstõl!
Már csak kolbászolva mentem visszafelé, meg magamban szentségeltem. A célban az összes rendezõ összedugta a fejét és próbálták felállítani a HELYES sorrendet. De hogy? Mint az látható a Velo.hu-n is. Egy rakás sz.r. Az már nem is érdekelt, hogy ki lett az elsõ abszolut, meg korcsoportonként. Hármunkra már nem is figyeltek, amikor beértünk, illetve volt még egy szerencsétlen versenyzõ, aki méág csak akkor ment az uccsó 10 kilire, amikor már mi is beértünk. Hát neki nem mondta senki, hogy ne menjél Te barom, mert nem is értékelünk. Illetve látva az eredménylistát, lehet, hogy valahová a mezõny közepébe tették.
A végén a lényeg: Csonti simán a mezõnnyel érkezett meg, nem is tudom honnan szedték, hogy föladta a versenyt. Az én idõm pedig nem olyan jó, mint a listán: a kolbászolásnak köszönhetõen kb. 5 perc is lehetett a mezõny után, de igazából már ez sem érdekelt, mivel nem is mentem végig. Szóval így volt ez.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Holnap ha van még valakinek kedve a futóversenyen az egyesületi váltóban futni, szivesen látjuk, lett egy szabad hely.
Kösz !

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Van a várról kép a neten! http://www.vendegvar...kovar060321.jpg :-)

Na most már elég legyen! :) Még sosem voltam a várban, biztos mert jó messze van tõlem :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Hetek óta ez lesz az elsõ teljes hétvégém, ki ne találd! A somoskõi várat szeretnénk megnézni.

Van a várról kép a neten! http://www.vendegvar...kovar060321.jpg :-)

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Cerbona, GIN30!
Valamit áruljatok már el a szezonzáró futamról???
Tibi, neked: gratula, Csonti: veled ( vagy a cangával) mi volt?
Tibi: látom volt egy nagy boj, ami beért egybe, Te pedig egy hajszállal utánuk , vagy mi???
Jó volt?