Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Posted 2008. November 22. - 16:13
HajszálCSÖvesség
You can never have "enough" bikes.
Posted 2008. November 22. - 15:56
Sikerült hozzájutnom "jutányos" áron egy fullos-rugós fotõlyhöz !

CRO-MO nyeregCSÕ
Posted 2008. November 22. - 13:12
De qrva jól néz ki. És a városban biztos nincs ilyen másnak.
Posted 2008. November 22. - 12:50
Végül megvetted?
Hull a hó hull a hó
hóban kerózni volna jó...
Posted 2008. November 22. - 11:05
A gazdát megsütötte a nap.(sokér aggya!)70.000,- ft-ra tartja a gazdája. Állítólag csak 50db készült belõle 2008-ban. Nem tudom, miért. Nyeremény bicikli lehet?
Amúgy limitált 250 db.
Posted 2008. November 22. - 11:03
Szia/sztok.Sziasztok!
Egy Unicum cruisert ajánlottak fel megvételre, érdekelne a véleményetek, érdemes-e megvenni? személyszerint nekem nagyon tetszik, mindenképpen cruiser kerót vásárolnék. Azt hiszem simano agyváltós. Neten nem sokat látni belõle. Mi a véleményetek?
Hali!
Ha jó áron van, vedd +.
Nekem van, kis átalakítással nagy élmény. 12 cm-rel hosszabb a tengelytáv-ja, mint egy Schwinnek. Az aluváznak köszönhetõen súlya kisebb, és merevebb is a gép.
Agyváltója 3 seb. SRAM SPECTRO.
lég/CSÕ/kanül.
Posted 2008. November 22. - 11:01
Posted 2008. November 21. - 21:50
Király!!! NAGYON vártam már! Nem csalódtam kurva jó!(bocs nem bírtam ki
Váltókar az ülés alá. FASZA!!! 7000 volt tokkal vonóval és a gumi fehér maradt !!!
Posted 2008. November 21. - 21:33
Nekem tetszik. Mi az ára?Sziasztok!
Egy Unicum cruisert ajánlottak fel megvételre, érdekelne a véleményetek, érdemes-e megvenni? személyszerint nekem nagyon tetszik, mindenképpen cruiser kerót vásárolnék. Azt hiszem simano agyváltós. Neten nem sokat látni belõle. Mi a véleményetek?
Hali!
Posted 2008. November 21. - 20:42
Hali!
Posted 2008. November 20. - 20:10
A talira remélem meghívtok azér'...
téligumi már felkerült(a kocsira)uhhogy mehet a móka!
Múltkor beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra, rohadt drága volt dehát egyszer élünk...
Posted 2008. November 20. - 19:00
Ahha!!!
A fenevad személyesen!
Mint valamiféle szörnyalak?
Bár tudok visszafelé olvasni de a Dave,mint név kézenfekvõbbnek tûnt.
csõ
:offtopic:Mivel visszafelé van, ezért pot az ellentetje a fenevadnak, de mivel mégis csak abból van képezve, adott helyzetekben mégiscsak az is egy kicsit... :offtopic:
Csõcsere
davenef
Posted 2008. November 20. - 18:29
A fenevad személyesen!
Mint valamiféle szörnyalak?
Bár tudok visszafelé olvasni de a Dave,mint név kézenfekvõbbnek tûnt.
csõ
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#
Posted 2008. November 20. - 15:54
Speciel engem a hideg zavar a legkevésbé, a borult, komor, ködös, nyirkos, netalántán latyakos, csapadékos idõ annál inkább !!!
:argue: Az nem jó !
Helyszín javaslatom: Hajdúszoboszló.
Vállalnám a szállás, szabad programok, megfelelõ helyszínek stb. felhajtását.
Azonkívül indokom még: Fürdõzés medencében, folyó(csatorna) vízben, sík,- városi és akár természetbe irányuló túrák, sok szép lyány,:lick: sok-sok vendéglátó egység...:beer:
Valamint szívesen biztosítanék akár több próbakört is gépparkom bármelyik alkotóelemével... :oczko:
Mindazonáltal egész biztos ott leszek a találkozón, helytõl és idõtõl függetlenül !
CSÕcsi
Posted 2008. November 20. - 15:22
Hali.
Azért nyugtass meg, hogy hála a dobféknek visszafelé sem ütötted el.
Neked van tipped a tavaszi tali helyszínére?
Megnyugtatlak, de ez nem a dobfékes bicajom, hanem a v-fékes "exneuzer"-em . Amúgy a "kép" megtévesztõ, bõ 1,5 m-re Nimród mellett megyek el és sokkal lassabban.
Nekem a téli tali kicsit fázósan hangzik, de ha azt látom, hogy sok a bátor jelentkezõ winterrider, lehet, hogy rá tudtok beszélni!
Tavaszi talihelyszín-tippjeim: vagy próbáljuk meg újra összehozni Szegeden, vagy tegyük meg a már-már kerékpáros alapzarándokútnak tekinthetõ Budapest-Szentendre-Budapest utat, több pihenõállomás beiktatásával, pl Római Part, Szentendre, Omszki-tó, stb.
Vegacs, megtisztelõ, hogy próbálod megfejteni a nick-em eredetét
davenef
Posted 2008. November 20. - 15:19
rakatni. A láncos bovdenházából tudnak rövidebbet csinálni. A nem láncos bovdenházából nem tudnak rövidebbet mivel rá van vulkanizálva a váltókar és az agy felõl is egy-egy gumi.
Úgy hogy budilehúzós Torpedo 3 agyam lesz.(láncos) Ez van.
Posted 2008. November 20. - 14:47
Nem megvenni akarom csak ilusztráció volt.
Csak azért kérdeztem mert ez a mechanika jobban tetszik mint a láncos.
Legalább kinéz valahogy. Ez olyan mint a springer és egy mtb teleszkóp.
Szóval jobban tetszik mint a láncos verzió?Nem csodálom.
Viszonylag sok fut belõle de persze a Sachs sokkal elterjedteb mint a Shimano(mármint a hetvenes-nyolcvanas évek német/osztrák/svájci kerékpárjaiban).Szerezz be sztem legalább három darabot és nem lesz gondod az alkatrészutánpótlással.Mert ez az az agyváltó amihez sztem esélytelen bármi alkatrészt vásárolni(persze...persze...tudom...az ebayon pl tuti van).Hacsak az újabb Shimano click-box-a nem kompatibilis vele.A belseje egyébként ugyanazon az elven mûködik mint a Sachs csak itt tolórúd van és nem lánc.
csõ
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#
Posted 2008. November 20. - 09:49
Hali.Üdv MCC!
Rég jelentkeztem. Bár ahogy elnéztem néhány szorgalmas régi szakit és újonc írását kivéve - akiket ezúton üdvözlök- kissé uborkaszezon van errefelé.
Jövõre egy jóbarátommal tervezünk készíteni egy kisfilmet a Xaft-ra, cruiser bringákról és boldog tulajdonosaikról, meg úgy egyáltalán errõl az életformáról, mert ez részemrõl annak is tekinthetõ. Kapóra jönne mindehhez egy tavaszi MCC cruiser-találkozó és úgy egyáltalán érdeklõdnék, volna-e kedvetek szerepelni - természetesen a bringáitokkal a középpontban - a kisfilmünkben?
Azért nyugtass meg, hogy hála a dobféknek visszafelé sem ütötted el.
Neked van tipped a tavaszi tali helyszínére?
Posted 2008. November 20. - 09:15
Nem megvenni akarom csak ilusztráció volt.Hali !
Asszem, ez Shimano agyváltó.
Errõl nem igen tudok mit mondani, egyet tudok, közel sincs annyira elterjedve, mint a Torpedo-Sachs-SRAM.
A mozgató mechanika meg szerintem részletkérdés...
Azér' csak az agy miatt kicsit drága lenne megvenni, nem?
TUBUlar Bells
Csak azért kérdeztem mert ez a mechanika jobban tetszik mint a láncos.
Legalább kinéz valahogy. Ez olyan mint a springer és egy mtb teleszkóp.
Posted 2008. November 19. - 20:32
Hali !Srácok!
Melyik a jobb agyváltó a láncos(vagy hogy hívják?) vagy ez.
http://aukcioshaz.ah..._105675201.html
Asszem, ez Shimano agyváltó.
Errõl nem igen tudok mit mondani, egyet tudok, közel sincs annyira elterjedve, mint a Torpedo-Sachs-SRAM.
A mozgató mechanika meg szerintem részletkérdés...
Azér' csak az agy miatt kicsit drága lenne megvenni, nem?
TUBUlar Bells

Sign In
Create Account

Back to top