Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Írta 2008. március 10. - 21:47
Ha valaki tudna irányt mutatni...:blowup:
You can never have "enough" bikes.
Írta 2008. március 10. - 21:41
http://kepfeltoltes.hu/view/080310/267_6702_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem t'on, jó lesz-e ez így ?!?
Adios
Írta 2008. március 10. - 20:20
Az én bringámon egy torpedo headlight van de azt külföldrõl kapta egy haverom... szóval sztem nem fogsz találni.De ne add fel...! Talán tudsz rendelni Németországból vagy ha Bécsben jársz akkor a citybiker.
www.citybiker.at
Írta 2008. március 10. - 20:05
Karesz!Ha megjönnek az Electrák küldök fotót róluk.Egyébként ideje lenne már,hogy megérkezzenek.
Természetesen tudom,hogy neked nem kell komplett bringa emlékszem,hogy írtad meg gondoltam is.Ebbõl a szempontból rokonlelkek vagyunk sztem.Én is úgy vagyok vele,hogy inkább tartson hosszabb ideig az elkészítése/összerakása de legyen olcsóbb és úgymond exkluzívabb/egyedibb.
Írta 2008. március 10. - 15:36
Ez a gondom.
Amiket említettél, sárvédõk és bringák, azok mifélék ?
Minden érdekelne, ha lehet, képet dobjál, yó?
Adios
:circle:
Írta 2008. március 10. - 09:17
A pedált én is lecseréltem, ezerpászáz forintér' vettem alu blokkpedált, olyan, mint a BMX-eken van.
Ha gondolod, lökök róla fotót !
Adios
Karesz
Írta 2008. március 10. - 09:08
Szép a zúj bringa !:cheers:
Adios
Írta 2008. március 10. - 00:45
Írta 2008. március 09. - 21:48
VEGACS tanácsára regisztráltam magam itt!Úgy látom jó kis hely lesz ez a cruiser bringások számára.Már kaptam egy infót hogy honnan tudok krómozott sárvédõt szerezni ,(VEGACS-tól) de azért ha valaki tud még jó fajtát(Gepida Nedao Classicra) kérem ne tartsa magában
Írta 2008. március 09. - 17:39
Tán itt nem zavaró annyira a jelenléte cruiser bringásnak.
Már az is abszurd,hogy menekülni kell...
Írta 2008. február 28. - 21:29
Helló !Sziasztok!
Nem rég kezdtem neki egy chopper bico építésének Schwinn cruiser váz az alap, a hátsó kerék egy Eagle chopper hátsó kereke. A problémám, hogy nagyon nehezen találok alkatrészeket (igyekszem otthon lomolni meg fabrikálni is, de macerás)!
Tudnátok ajánlani egy jó boltot ahol találhatnék hasonló stílusú alkatrészeket?Ha igen írjátok már meg nekem a balavi@freemail.hu címre!
Elõre is Köszi a Segítséget:
Muad-Dib :witaj:
Kicsit bõvebben, ha vázolnád az elképzelésedet, yobban tudnánk segíteni, pölö képek, stb, vagy bármi...
adios
Írta 2008. február 28. - 20:57
Adios
Írta 2008. február 28. - 17:45
Nem rég kezdtem neki egy chopper bico építésének Schwinn cruiser váz az alap, a hátsó kerék egy Eagle chopper hátsó kereke. A problémám, hogy nagyon nehezen találok alkatrészeket (igyekszem otthon lomolni meg fabrikálni is, de macerás)!
Tudnátok ajánlani egy jó boltot ahol találhatnék hasonló stílusú alkatrészeket?Ha igen írjátok már meg nekem a balavi@freemail.hu címre!
Elõre is Köszi a Segítséget:
Muad-Dib :witaj:
Írta 2008. február 25. - 10:16
Viszont ha cruiser/lowrider alkatrészeket lehetne itthon kapni annak is nagyon örülne az emberfia. Én kérdeztem anno néhány usa cégtõl, hogy küldenek e Mo.-ra postán, de határozott nem volt a válasz. E-bay-en sem találtam semmi különöset.
Kihalófélben lévõ faj vagyok, ugyanis az egész világon egy van belõlem.
Írta 2008. február 18. - 21:31
Ez jó hír, örülök neki, de mint már írtam ,én természetesen nem vennék ilyen bringát, nekem ez túl gyári...
A Gepida NedaoClassicomat is fontolgatom, hogy áruba bocsátom, mert bár nagyon klassz, meg minden, de valahogy én vonzódok az egyénihez...
Viszont pl.: egy Duck-tail-es sárvédõ, vagy egy Moon-kormány, az más !!!
Köszi az infót, esetleg a katalógus vagy link fellelhetõsége is érdekelne...
Adios
Írta 2008. február 18. - 20:36
Csá
Írta 2008. február 17. - 11:50
Írta 2008. február 17. - 11:18
Némi hivatalos infó az Elektra Bikes forgalmazását már meg szüntete a Gepida magyarországon nem is jön több cuc nekik
Bocs a rossz hírért
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park
Írta 2008. február 15. - 22:35
Ahha, fasza.... :-(Karesz!Azért nem találsz szálat a Gepidán keresztül az Electrához mert õ nem a hivatalos forgalmazó hanem "csak" meghozza tõlük azt' kész.Hollandiából.
Nálunk a boltban legalábbis így van.A fõnökség most gondolkodik,hogy rendel még egy-két kerékpárt tõlük a meglévõ Rosie-hoz.Az a gáz,hogy rohadt drága.Még nagyker áron is!!!
Alkatrészt meg egyszerûen nem hoznak.Nem éri meg,nincsen rá igény etc...etc...
Ha Electra alkatrész kell akkor www.beachcruiser.de vagy www.holybikes.de.
Csá
Nem szoktam iyesmit írni, bocsi, de ez már nagyon kikívánkozott belõlem.
Köszi
Írta 2008. február 15. - 20:28
Nálunk a boltban legalábbis így van.A fõnökség most gondolkodik,hogy rendel még egy-két kerékpárt tõlük a meglévõ Rosie-hoz.Az a gáz,hogy rohadt drága.Még nagyker áron is!!!
Alkatrészt meg egyszerûen nem hoznak.Nem éri meg,nincsen rá igény etc...etc...
Ha Electra alkatrész kell akkor www.beachcruiser.de vagy www.holybikes.de.
Csá

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére