Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser bringák

- - - - -

• Please log in to reply
1576 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Igazán szégyellem, de a képmegosztásról itt olvastam valamit, de most meg már nem találom sehogy...
Ha valaki tudna irányt mutatni...:blowup:

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
http://kepfeltoltes.hu/view/080310/267_6701_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080310/267_6702_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem t'on, jó lesz-e ez így ?!?
Adios

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Hát sztem rossz hírem van számodra lámpaügyben.Egyszerûen nem lehet kapni.Illetve én nem találtam az elmúlt egy évben sehol.Ami kapható pár bringaboltban az ilyen egyszerû régi stílusú lámpa mûanyag krómszerû bevonattal.
Az én bringámon egy torpedo headlight van de azt külföldrõl kapta egy haverom... szóval sztem nem fogsz találni.De ne add fel...! Talán tudsz rendelni Németországból vagy ha Bécsben jársz akkor a citybiker.
www.citybiker.at

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Megjött a sárvédõ.Nagyon fasza csak három "sárvédõpálca"helyett csak kettõt küldtek az amatõrök.Kár érte..de sebaj mert szóltunk,hogy hiányos.Rakok fel képet róla illetve myk74-nek küldök egy e-mailt a sárvédõröl.
Karesz!Ha megjönnek az Electrák küldök fotót róluk.Egyébként ideje lenne már,hogy megérkezzenek.
Természetesen tudom,hogy neked nem kell komplett bringa emlékszem,hogy írtad meg gondoltam is.Ebbõl a szempontból rokonlelkek vagyunk sztem.Én is úgy vagyok vele,hogy inkább tartson hosszabb ideig az elkészítése/összerakása de legyen olcsóbb és úgymond exkluzívabb/egyedibb.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Oké, elhiszem én, amit "odaát" írtál, nem is az a gond, hanem egy magamfajta "csóró buherátornak" ritkán kell komplett gép, inkább összeszedegetem, éshát mint írtad is, nem hoznak alkatrészt.
Ez a gondom.
Amiket említettél, sárvédõk és bringák, azok mifélék ?
Minden érdekelne, ha lehet, képet dobjál, yó?
Adios
:circle:

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Hali !
A pedált én is lecseréltem, ezerpászáz forintér' vettem alu blokkpedált, olyan, mint a BMX-eken van.
Ha gondolod, lökök róla fotót !
Adios
Karesz

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Helló Myk !
Szép a zúj bringa !:cheers:
Adios

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Még egy-két fontos kérdésem lenne! Szép krómozott lámpát álmodtam meg de azt sem találok sehol.....Valaki irta hogy nem ajánlották a gepida classicot neki.Miért?Valami nagy hibája van?Csak el fog bírni(113kg)!Továbbá tervezem egy agyváltó beszerzését ha jól gondolom egy nexus 3 -as bõven elég lesz nekem.Elsõ féket nem lehet rátenni a villa miatt, azt mondta egy boltos pali!Görgõs féket azt lehet, gondolom én.Bocs a sok kérdésért de kezdõ vagyok nagyon.Utóljára kb 20 éve egy Mecsek 3seb agyváltóssal kerékpároztam(küzdöttem).Most nagyon jól esik tekerni egy kicsit!!!!!!!! :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Üdv Mindenkinek!
VEGACS tanácsára regisztráltam magam itt!Úgy látom jó kis hely lesz ez a cruiser bringások számára.Már kaptam egy infót hogy honnan tudok krómozott sárvédõt szerezni ,(VEGACS-tól) de azért ha valaki tud még jó fajtát(Gepida Nedao Classicra) kérem ne tartsa magában :).Pedált milyet érdemes venni?Mert ami gyárilag van a bicón elég gyengécske úgy mint a markolat!

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Úgy néz ki ide kell menekülni...
Tán itt nem zavaró annyira a jelenléte cruiser bringásnak.
Már az is abszurd,hogy menekülni kell...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sziasztok!

Nem rég kezdtem neki egy chopper bico építésének Schwinn cruiser váz az alap, a hátsó kerék egy Eagle chopper hátsó kereke. A problémám, hogy nagyon nehezen találok alkatrészeket (igyekszem otthon lomolni meg fabrikálni is, de macerás)!
Tudnátok ajánlani egy jó boltot ahol találhatnék hasonló stílusú alkatrészeket?Ha igen írjátok már meg nekem a balavi@freemail.hu címre!

Elõre is Köszi a Segítséget:
Muad-Dib :witaj:

Helló !
Kicsit bõvebben, ha vázolnád az elképzelésedet, yobban tudnánk segíteni, pölö képek, stb, vagy bármi...

adios

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Nem t'om, mikor raktad be a zúj logót, de a kész bringáról illene már egy nagy képet löknöd !!!
:)
Adios

MUAD-DIB

MUAD-DIB

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Nem rég kezdtem neki egy chopper bico építésének Schwinn cruiser váz az alap, a hátsó kerék egy Eagle chopper hátsó kereke. A problémám, hogy nagyon nehezen találok alkatrészeket (igyekszem otthon lomolni meg fabrikálni is, de macerás)!
Tudnátok ajánlani egy jó boltot ahol találhatnék hasonló stílusú alkatrészeket?Ha igen írjátok már meg nekem a balavi@freemail.hu címre!

Elõre is Köszi a Segítséget:
Muad-Dib :witaj:

bogaras

bogaras

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Tényleg szépek az Electra bicók. Ahol lakom van egy bringaguru, õ tudott volna hozni nekem - persze ezt azután közölte, miután megvettem a sajátomat (ami nem Electra). :) Mind1, ez van.
Viszont ha cruiser/lowrider alkatrészeket lehetne itthon kapni annak is nagyon örülne az emberfia. Én kérdeztem anno néhány usa cégtõl, hogy küldenek e Mo.-ra postán, de határozott nem volt a válasz. E-bay-en sem találtam semmi különöset. :(

Kihalófélben lévõ faj vagyok, ugyanis az egész világon egy van belõlem.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Halihó !
Ez jó hír, örülök neki, de mint már írtam ,én természetesen nem vennék ilyen bringát, nekem ez túl gyári...
A Gepida NedaoClassicomat is fontolgatom, hogy áruba bocsátom, mert bár nagyon klassz, meg minden, de valahogy én vonzódok az egyénihez...
Viszont pl.: egy Duck-tail-es sárvédõ, vagy egy Moon-kormány, az más !!!
Köszi az infót, esetleg a katalógus vagy link fellelhetõsége is érdekelne...
Adios

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Karesz!Mai hír az Electra házatájáról!A Gepida fogja forgalmazni.Ma volt egy bemutatójuk Siófokon.Kaptam katalógust.Meg árakat is.75-tõl kezdõdnek az árak.Annyiért egy kontrás acélvázas sárvédõ nélküli cruisert kap az ember.Ugyanez aluvázasban 95 ezer.Ezután pedig mennek az árak szépen felfelé...felfelé...
Csá

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Nna akkor valaki belefoghat! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
hello

Némi hivatalos infó az Elektra Bikes forgalmazását már meg szüntete a Gepida magyarországon nem is jön több cuc nekik

Bocs a rossz hírért
Setike kicsi tigger (Mérgesmókus l.)
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Karesz!Azért nem találsz szálat a Gepidán keresztül az Electrához mert õ nem a hivatalos forgalmazó hanem "csak" meghozza tõlük azt' kész.Hollandiából.
Nálunk a boltban legalábbis így van.A fõnökség most gondolkodik,hogy rendel még egy-két kerékpárt tõlük a meglévõ Rosie-hoz.Az a gáz,hogy rohadt drága.Még nagyker áron is!!!
Alkatrészt meg egyszerûen nem hoznak.Nem éri meg,nincsen rá igény etc...etc...
Ha Electra alkatrész kell akkor www.beachcruiser.de vagy www.holybikes.de.
Csá

Ahha, fasza.... :-(
Nem szoktam iyesmit írni, bocsi, de ez már nagyon kikívánkozott belõlem.
Köszi

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Karesz!Azért nem találsz szálat a Gepidán keresztül az Electrához mert õ nem a hivatalos forgalmazó hanem "csak" meghozza tõlük azt' kész.Hollandiából.
Nálunk a boltban legalábbis így van.A fõnökség most gondolkodik,hogy rendel még egy-két kerékpárt tõlük a meglévõ Rosie-hoz.Az a gáz,hogy rohadt drága.Még nagyker áron is!!!
Alkatrészt meg egyszerûen nem hoznak.Nem éri meg,nincsen rá igény etc...etc...
Ha Electra alkatrész kell akkor www.beachcruiser.de vagy www.holybikes.de.
Csá