Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser bringák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1576 hozzászólás a témában

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Törzsvendéged leszek ha nyitsz saját szereldét!
KEEP CRUISIN'

Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Jaja... urri bicajt!
Mostanában ráálltam arra,hogy alkatrészeket gyûjtögetek.Van már pár.Nemrég még egy 7-sebességes Torpedot is ügyeztem...
Egy gondom van csak.... nincsen egy rohadt (mû)hely ahol meg tudnám csinálni a dolgaimat.Csak a munkahelyemen.Ott meg nem veszik jónéven ha nem az ügyfelek kerói vannak az állványban.
Kell egy hely...

üdv

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Egyébként amiket mutattál Sturmey cuccokat,azokból nagyon úri bicajt lehetne faragni!
De kár, hogy nincs erre több idõm...:(

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Mindenképpen a vázon lesz, mert az apehanger kormányon sztem hülyén állna a bovden.De köcce a dícséretet!
GT dyno és a gumiban is gt logo-k vannak!Megõrültem volna ha nem vehetem meg:)

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás

Nos ennek jót tenne egy "agymûtét"
A másikban van egy nexus 3-as, de az sincs beállítva, mert 1-bõl saját magát rakja 2-be.Mit csináljak vele, teljesen ki van engedve a bovdenfeszítõje és kettesben a két sárga jelzõcsík között van a kis pöcke.
Láma vagyok hozzá asszem, pedig de lennék szakértõ bazz help!

Vagy ötvenet-százat beállítottam már de ilyen problémával még nem találkoztam... hmmm.

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Nos ennek jót tenne egy "agymûtét"
A másikban van egy nexus 3-as, de az sincs beállítva, mert 1-bõl saját magát rakja 2-be.Mit csináljak vele, teljesen ki van engedve a bovdenfeszítõje és kettesben a két sárga jelzõcsík között van a kis pöcke.
Láma vagyok hozzá asszem, pedig de lennék szakértõ bazz help!

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Legszívesebben egy nagyot káromkodnék!
Ez naggyon szép!
A váltókar a felsõcsövön lesz?(említetted,hogy görgõs lesz a bovden megvezetése).
Vagy a kormányon?

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu , hát hogy kell képet idetûzni?

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás

Íme a [url=http://kepfeltoltes.hu/view/080429/K_p_034_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]megfûzendõ bringa...

Oké... oké.Megvan.

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Íme a [url=http://kepfeltoltes.hu/view/080429/K_p_034_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]megfûzendõ bringa...

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Vegacs!
Mondanak sokmindent, a polgármester szeretné bezárni a 'bótokat' ill. kipaterolná õket a volt laktanyába, de tezsvéreinknek ez nem teccik így megy minden tovább... :)

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Ateesh!
Attól függ milyen váltót akarsz.
Én most vettem egy sachs agyváltót 3500ft-ért és 3000-ért befûzik.
A többit meg te is fel tudod szerelni.Sztem.
Persze a határ a csillagos ég, de ki hgy van elengedve...

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás

Örvendek Úraim, hogy ilyen kedélyesen üdvözöltetek!

Az egyetlen gondom, hogy szivesen tennék fel nagyobb képet, de nem nagyon vágom, hogy hogyan kell. A Ti nagyobb képeiteket sem látom valamiért az itthoni gépemen, másik gépen viszont láttam, hogy nem csak csatoltként vannak fent. Úgy néz ki hogy nem csak a bringához nem értek hanem a számitógéphez sem??? :(
Tud valaki arról infót, hogyha egy sima kontrás bringát vennék, akkor annak a váltóssá varázslása mennibe fájna kb??? Köszi a választ!

Attól függ.Ha cruiserrõl van szó akkor az agyváltót javaslom nem a láncváltót.Használt agyváltót befûzetni sztem jobban megéri mert nagyon sokáig elmennek.10-20 vagy akár 30-40 évig is!Ezt meg lehet úszni 6-7ezer ft-ból sztem.Ha új agyváltót szeretnél akkor az ár a 15-20 ezer ft-ot is elérheti.(persze 3 sebességesrõl beszélünk)
Közép-Magyarország melyik részén leledzel?Ha nem vagyok indiszkrét...
Ha közel vagy sztem tudok segíteni... ha gondolod.
Üdv a fedélzeten!

Tomasso!Most Devecser"él"???Azt hallottam,hogy bezárt vagy mi a franc?
Mármint lehet házhoz menni vásárolni?

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Simán megéri!Az én fekete cruiseremben is az van!Teljesen korrekt!
Megvan hozzá a váltókar is?Mert ha nem akkor a Sram 3-as marokváltója elviszi simán.Ki kell mosni utána ahol kell zsír... ahol kell olaj.Sztem egy ilyen agyváltó az idõk végezetéig elmegy!
Hajrá.

Na akkor tényleg nekiugrom!Megvan az eredeti váltókar is meg a kis csiga is ami a középagy alatt vezeti a bovdent.
Hát a kerékfûzést rá kell bízzam egy szakira(3e ft)mert rövidebb küllõket fog fûzni.
A többit meg én szépen hozzákombinálom.
Srácok tegnap láttam a devecseri "plázában" két electrát hát az egyik tûzpiros, leopárdmintás ülés és kormánygrip, a másik- igazi csajos - gyöngyházrózsaszín váz, sárhányók és gyöngyfehér felnik!!!Állat volt a kettõ együtt!! Le se merem írni mennyit akartak érte... (95/db)
Köcce a bíztatást akkor leccgó agyváttó!

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás

Sziasztok!
Tegnap újítottam egy sachs torpedo 3-ast szerintetek megéri befûzni?
Megbízható ez be lehet állítani jól?Megvan mindene, csak addíg nem állok neki hátha van vkinek tapasztalata!
Köszi!CSá!
KEEP CRUISIN'

U.I.:Üdv a csapatban Ateesh!

Simán megéri!Az én fekete cruiseremben is az van!Teljesen korrekt!
Megvan hozzá a váltókar is?Mert ha nem akkor a Sram 3-as marokváltója elviszi simán.Ki kell mosni utána ahol kell zsír... ahol kell olaj.Sztem egy ilyen agyváltó az idõk végezetéig elmegy!
Hajrá.

Ateesh

Ateesh

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Isten hozott !
Persze, jó "helyre" kerültél, segítõkész itt mindenki !
De elõször is pár nagyobb képet dobhatnál fel a géprõl, mer' gondolom, nem csak engem érdekelne... :oczko:
Adios

Örvendek Úraim, hogy ilyen kedélyesen üdvözöltetek!

Az egyetlen gondom, hogy szivesen tennék fel nagyobb képet, de nem nagyon vágom, hogy hogyan kell. A Ti nagyobb képeiteket sem látom valamiért az itthoni gépemen, másik gépen viszont láttam, hogy nem csak csatoltként vannak fent. Úgy néz ki hogy nem csak a bringához nem értek hanem a számitógéphez sem??? :(
Tud valaki arról infót, hogyha egy sima kontrás bringát vennék, akkor annak a váltóssá varázslása mennibe fájna kb??? Köszi a választ!

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Sziasztok!
Tegnap újítottam egy sachs torpedo 3-ast szerintetek megéri befûzni?
Megbízható ez be lehet állítani jól?Megvan mindene, csak addíg nem állok neki hátha van vkinek tapasztalata!
Köszi!CSá!
KEEP CRUISIN'

U.I.:Üdv a csapatban Ateesh!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Isten hozott !
Persze, jó "helyre" kerültél, segítõkész itt mindenki !
De elõször is pár nagyobb képet dobhatnál fel a géprõl, mer' gondolom, nem csak engem érdekelne... :oczko:
Adios

You can never have "enough" bikes.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

(megnéztem közelrõl a Csepel cruiser varratait a vázon és nem gáz... télleg.mea culpa...tittyman.
De továbbra is fenntartom azt a véleményem,hogy egyes Csepel modellek hegesztése gáz)

Teljesen igazad van! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Szervusztok Szaktársak! :)

Én csak tegnap akadtam rá az oldalatokra, de élvezettel végig olvastam a teljes fórumot a legelsõ hozzászólástól a legutolsóig. Nagyon tetszik, hogy nem vagyok egyedül! Mindenki megnéz, ha éppen biciklivel közlekedek, de látom rajtuk, hogy nem értik, miért nem kocsival vagyok! :)
Rögtön kérnék segitséget, ha nem terhes ez a részetekre! Hogy tudnám nulla müszaki érzékkel jobbá, szebbé tenni a biciklimet, szeretném, ha adnátok tanácsot. Az pl tudom, hogy a lánckereket mindenféleképpen le kell cserélnem, hol tudok venni kicsi pénzért valami dögöset? Más! 3 sebességes agyváltóm van. Amikor 2-esben, vagy 3-asban kerekezek, akkor kicsit hangosabb hajtás közben, ez természetes, vagy csináljak vele valamit?
Köszönöm válaszaitokat, és remélem hogy tudtok és akartok segiteni egy kezdõ cruiseresnek! :)
Ateesh

Üdv a csapatban!
Jó helyre kerültél.Én is kezdõ vagyok a cruiserek terén és a srácok nagyon sok infóval és segítséggel láttak el engem is,akármilyen fárasztó kérdésekkel is bombáztam õket.:) Úgy hogy biztos segítenek neked majd mindenben!
Csõ