KEEP CRUISIN'
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nos ennek jót tenne egy "agymûtét"
A másikban van egy nexus 3-as, de az sincs beállítva, mert 1-bõl saját magát rakja 2-be.Mit csináljak vele, teljesen ki van engedve a bovdenfeszítõje és kettesben a két sárga jelzõcsík között van a kis pöcke.
Láma vagyok hozzá asszem, pedig de lennék szakértõ bazz help!
Íme a [url=http://kepfeltoltes.hu/view/080429/K_p_034_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]megfûzendõ bringa...
Örvendek Úraim, hogy ilyen kedélyesen üdvözöltetek!
Az egyetlen gondom, hogy szivesen tennék fel nagyobb képet, de nem nagyon vágom, hogy hogyan kell. A Ti nagyobb képeiteket sem látom valamiért az itthoni gépemen, másik gépen viszont láttam, hogy nem csak csatoltként vannak fent. Úgy néz ki hogy nem csak a bringához nem értek hanem a számitógéphez sem???
Tud valaki arról infót, hogyha egy sima kontrás bringát vennék, akkor annak a váltóssá varázslása mennibe fájna kb??? Köszi a választ!
Na akkor tényleg nekiugrom!Megvan az eredeti váltókar is meg a kis csiga is ami a középagy alatt vezeti a bovdent.Simán megéri!Az én fekete cruiseremben is az van!Teljesen korrekt!
Megvan hozzá a váltókar is?Mert ha nem akkor a Sram 3-as marokváltója elviszi simán.Ki kell mosni utána ahol kell zsír... ahol kell olaj.Sztem egy ilyen agyváltó az idõk végezetéig elmegy!
Hajrá.
Sziasztok!
Tegnap újítottam egy sachs torpedo 3-ast szerintetek megéri befûzni?
Megbízható ez be lehet állítani jól?Megvan mindene, csak addíg nem állok neki hátha van vkinek tapasztalata!
Köszi!CSá!
KEEP CRUISIN'
U.I.:Üdv a csapatban Ateesh!
Isten hozott !
Persze, jó "helyre" kerültél, segítõkész itt mindenki !
De elõször is pár nagyobb képet dobhatnál fel a géprõl, mer' gondolom, nem csak engem érdekelne... :oczko:
Adios
You can never have "enough" bikes.
Teljesen igazad van!(megnéztem közelrõl a Csepel cruiser varratait a vázon és nem gáz... télleg.mea culpa...tittyman.
De továbbra is fenntartom azt a véleményem,hogy egyes Csepel modellek hegesztése gáz)
Üdv a csapatban!Szervusztok Szaktársak!
Én csak tegnap akadtam rá az oldalatokra, de élvezettel végig olvastam a teljes fórumot a legelsõ hozzászólástól a legutolsóig. Nagyon tetszik, hogy nem vagyok egyedül! Mindenki megnéz, ha éppen biciklivel közlekedek, de látom rajtuk, hogy nem értik, miért nem kocsival vagyok!
Rögtön kérnék segitséget, ha nem terhes ez a részetekre! Hogy tudnám nulla müszaki érzékkel jobbá, szebbé tenni a biciklimet, szeretném, ha adnátok tanácsot. Az pl tudom, hogy a lánckereket mindenféleképpen le kell cserélnem, hol tudok venni kicsi pénzért valami dögöset? Más! 3 sebességes agyváltóm van. Amikor 2-esben, vagy 3-asban kerekezek, akkor kicsit hangosabb hajtás közben, ez természetes, vagy csináljak vele valamit?
Köszönöm válaszaitokat, és remélem hogy tudtok és akartok segiteni egy kezdõ cruiseresnek!
Ateesh