Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Posted 2008. May 08. - 21:53
Adios
You can never have "enough" bikes.
Posted 2008. May 08. - 21:47
Ez a Hauser télleg szép vazzzzzzzzzzzzzzz :oczko: !!!
Egyszerû, de nagyszerû, markolat, váz, sárvédõk(dakktélz!!!), stb...
Télleg, Vegacs a hajtókart lecserélted a fekete bringádon ?
Mert ha nem kell, én vevõ lennék rá, ha kafa állapotban van.
Kéne a fekete-fehér cangára egy fekete Z-h.kar.
Adios
Antek nõit keres.Sztem abból jól néz ki a hauser de az ár/érték aránya sztem nem jó.Bár nemtom,hogy a hausernél mennyi...
A hajtókar bent van a bringában.De a Neuzertõl sztem tudsz ilyen"vevõi megrendléssel" venni.
Megnéztem a Velort.Nem rossz de az ára az ebay-ról nem derül ki.Félõ,hogy a hegesztés az alsó/felsõ csõ találkozásánál randa.Túl hosszú ahhoz az a rész,hogy szépen meg tudják varrni.Attól függ,hogy jól bevett szokás szerint messziföldön gyártatják-e.Biztos...De ahogy nézem az alkatrészek rendben vannak.
Még a Dacruise nevû német céget is érdemes lenne megkeresned.Nemtom nõit gyártanak-e...keress reá..
Hopp!Megnéztem.Ugynaz!!!159 ojró és elküldik kis hazánka is!40 ojróért...
csõ
Posted 2008. May 08. - 20:37
Szia!Nézzétek meg az x-factornál a Marin gépeket.Nemrég kezdték el forgalmazni....
Asszem ilyen 60-65 ezer ft körül mozognak.De mind aluvázas...faszák.
Vagy esetleg az Altrix California...
Nõiek közül sajna nemigen van választék itthon.
Ja!Meg van nálunk egy Hauser Summertime ami sztem rohadt jól néz ki de mindenki szidja illetve nem tetszik nekik.Asszem 40ezer...keress rá.
http://www.hauser.hu...alkat_id=1#t213
Köszi!
Már meg is néztem :-) a Marin bicókat és egy 2007 archívban találtam Hearts Desire nevût, ami eléggé tetszik, holnap fel is hívom az x-factort, h van-é nekik és mennyiért(mert az õ oldalukon nem jelenik meg semmi a Marin menüpont alatt). 60e körül még belefér csak legyen megoldás.Köszi a tippet !! Közben találtam egy német Velor nevût is, ami elég jól néz ki, csak nem tudom még,h szállítanak-e Magyarországra.Esetleg megnéznéd?Ha nem nagy kérés.Csak a véleményedre lennék kíváncsi.Köszi
http://cgi.ebay.at/T...bayphotohosting
Posted 2008. May 08. - 20:27
Egyszerû, de nagyszerû, markolat, váz, sárvédõk(dakktélz!!!), stb...
Télleg, Vegacs a hajtókart lecserélted a fekete bringádon ?
Mert ha nem kell, én vevõ lennék rá, ha kafa állapotban van.
Kéne a fekete-fehér cangára egy fekete Z-h.kar.
Adios
Posted 2008. May 08. - 19:26
Köszi,hogy reagáltál, de ezt már sajna néztük és annyira nem tetszett.Kicsit klasszikusabb formára vágyik a bnõm.Azért mégegyszer köszi!
Szia!Nézzétek meg az x-factornál a Marin gépeket.Nemrég kezdték el forgalmazni....
Asszem ilyen 60-65 ezer ft körül mozognak.De mind aluvázas...faszák.
Vagy esetleg az Altrix California...
Nõiek közül sajna nemigen van választék itthon.
Ja!Meg van nálunk egy Hauser Summertime ami sztem rohadt jól néz ki de mindenki szidja illetve nem tetszik nekik.Asszem 40ezer...keress rá.
http://www.hauser.hu...alkat_id=1#t213
Posted 2008. May 08. - 14:42
Tudom hogy nem Electra de marha szépen néz ki élõben ilyen világoskék színben!http://www.gepida.hu...letek.php?id=39
Köszi,hogy reagáltál, de ezt már sajna néztük és annyira nem tetszett.Kicsit klasszikusabb formára vágyik a bnõm.Azért mégegyszer köszi!
Posted 2008. May 08. - 12:12
Bocs de nem értem mire gondolsz.A fogskoszorú a menetirány szerinti jobb oldalon van nem a balon.Vagy nem a coasteresre hanem a szabadonfutósra gondolsz?Mert azt sztem sehogy.Legalábbis nekem eddig nem sikerült...annyira reá voltak gyógyulva.Estleg úgy,hogy be van fûzve a kerék.Mert úgy ellent tudsz tartani neki.Vagy talán ilyen nagy eszterga-tokmányba lehet esetleg befogni.
Szét szoktam szedni amennyire csak lehet aztán kislámpával belevilágítok/belenézek,kimosom zsírzom,olajzom...etc etc.
Van ilyen körmös kulcs hozzá de azzal mág nem sikerült szétszednem sajna.
20-30 év alatt annyira összegyógyul,hogy csak na.
Nézd meg a fotón,hogy a tiéd(a coasteres)ilyen-e egyáltalán.
Ha kell küldöm.
A Brooks meg tíz rongy.De nem biztos,hogy Champion.Ma készítek róla fényképet azt felrakom.Az ára ahol néztem 50-55 ojró+15 a szállítás... ez kb 17-18 ezer forint.Szóval a tíz sztem nem sok.Viszonyítás kérdése.Egy ilyen nyereg 15-20 év....
Remélem tudtam segíteni
üdv
Posted 2008. May 08. - 07:53
Adios
Posted 2008. May 07. - 21:37
Nos, sajnálom a felsõ váltókaros bicót...
A racsnirugó pedig ezen a linken a 4dik oldalon az A metszet 24es tétele.
http://www.sturmey-a...ws/view-156.pdf
Nem t'om még azt sem, hány kell belõle, illetve, hogy a többi része hogy néz ki.
Ha kimosom a ganéból, többet látok. A kis fogaskerekek tengelyén már láttam a kopást, egyéb "specialitása" van, amire figyeljek még ?
Egyébként a Te befolyásodra mentem rá erre az agyra :rocketman !!!
Azért remélem, jó lesz... :oczko:
Adiooos
Igen!Remek.Erre a rugóra gondoltam.Egy rugóra jár az agyunk...muhahaha!
Sztem meglesz.Holnap megnézem.
Sztem nem kell semmire odafigyelned.Illetve alapvetõen arra,hogy ne legyen repedés/törés semmilyen alkatrészen.De gondolom/tudom ezt vágod.A tengelyre zsír a "kalapácsokra" (amihez szükséged van a rugókra)pedig olaj-de nem sok csak egy-két csepp-mert különben képesek leragadni.Zsírból is aránylag kevés kell.Van rajta olajzó-lyuk?Bár asszem az csak az AW-jelzésûeken szokott lenni(szabadonfutós).
Egyébként van két eladó Brooks nyergem!Mindkettõ zsír új.Csak egyik sem cruiserra való.Az egyik montira való(egy Flyer).A másik meg országútira(asszem egy Champion),rugó nélküli.Rohadt jól néz ki mindkettõ.Dobozában... minden.Szóval újjak.
csõ
Posted 2008. May 07. - 20:37
Tudom hogy nem Electra de marha szépen néz ki élõben ilyen világoskék színben!http://www.gepida.hu...letek.php?id=39Sziasztok Mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Nõi cruiser bringát keresek valami Electra Daisy karakterût, de nem lelek.:-( Nõi kellene, ugyanis a bnõm kapná tõlem, de valahogy nem sikerül találni.Ha valaki hall ilyet írjon please!! A múltkoriban lecsúsztam egy Electra vásásrlásáról a vaterán,azóta is bánom.Köszi mindenkinek
Posted 2008. May 07. - 20:16
Nos, sajnálom a felsõ váltókaros bicót...Az agyhoz annyit,hogy lehet,hogy szerencséd van!Van egy coaster Sturmey belsõ szerkenytyûm!Annyi baja van,hogy valami elvan repedve benne.Azokra a kis "kalapácsokra" gondolsz?Az a racsnipofa-feszítõrugó?Sztem igen...
Megnézem holnap és készítek róla fényképet... azt' felteszem ide ok?
csõ
A racsnirugó pedig ezen a linken a 4dik oldalon az A metszet 24es tétele.
http://www.sturmey-a...ws/view-156.pdf
Nem t'om még azt sem, hány kell belõle, illetve, hogy a többi része hogy néz ki.
Ha kimosom a ganéból, többet látok. A kis fogaskerekek tengelyén már láttam a kopást, egyéb "specialitása" van, amire figyeljek még ?
Egyébként a Te befolyásodra mentem rá erre az agyra :rocketman !!!
Azért remélem, jó lesz... :oczko:
Adiooos
Posted 2008. May 07. - 19:13
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Nõi cruiser bringát keresek valami Electra Daisy karakterût, de nem lelek.:-( Nõi kellene, ugyanis a bnõm kapná tõlem, de valahogy nem sikerül találni.Ha valaki hall ilyet írjon please!! A múltkoriban lecsúsztam egy Electra vásásrlásáról a vaterán,azóta is bánom.Köszi mindenkinek
Posted 2008. May 07. - 18:49
Csá mindenkinek !
Mi a pálya ?
.
.
.
Vegacs, mi a helyzet az üvegkalitkás meglátósos felsõváltókaros denagyonkellõs banánnyerges chopperrel ?
Mer' ha télleg:scared: rámozdulnál 1 ilyenre, akkor van itthon neked való.
Komplett Sachs- Dreigang váltó, és ilyen automata váltósos felsõ karos megoldásos...
A bringa többi része kábé zéró értéket képvisel, bár túl jól nem tudtam megnézni.
Ha érdekel, rámegyek a témára, bármilyen szinten...
Ja, a koma 10 rongyot kérne érte...
Írj, ha kell.
Más:
Öreg komámtól kaptam két Stumey- Acher Three Speed agyat !
Sajna , csak az egyik coaster... és ez rohadt kotványba fagyott :scared: ...
Ráadásul több pici racsnipofa-feszítõrugónak csak eltorzult maradványa van benne mutatóban.
Mit lehet kezdeni vele ?
Én anno hajlítgattam citerahúrból rugókat racsniba, csakhogy ennek nem tudom a formáját...
Persze rá fogok keresni...
Te tudsz segíteni ?
Adios
A banánnyerges bicóval az a helyzet,hogy nem hívtak fel... úgyhogy ennyi.
A tíz rongy sok meg messze van... ez van.Majd a szerencse talán hoz felém még ilyet az életben.
Az agyhoz annyit,hogy lehet,hogy szerencséd van!Van egy coaster Sturmey belsõ szerkenytyûm!Annyi baja van,hogy valami elvan repedve benne.Azokra a kis "kalapácsokra" gondolsz?Az a racsnipofa-feszítõrugó?Sztem igen...
Megnézem holnap és készítek róla fényképet... azt' felteszem ide ok?
csõ
Posted 2008. May 06. - 20:39
Mi a pálya ?
.
.
.
Vegacs, mi a helyzet az üvegkalitkás meglátósos felsõváltókaros denagyonkellõs banánnyerges chopperrel ?
Mer' ha télleg:scared: rámozdulnál 1 ilyenre, akkor van itthon neked való.
Komplett Sachs- Dreigang váltó, és ilyen automata váltósos felsõ karos megoldásos...
A bringa többi része kábé zéró értéket képvisel, bár túl jól nem tudtam megnézni.
Ha érdekel, rámegyek a témára, bármilyen szinten...
Ja, a koma 10 rongyot kérne érte...
Írj, ha kell.
Más:
Öreg komámtól kaptam két Stumey- Acher Three Speed agyat !
Sajna , csak az egyik coaster... és ez rohadt kotványba fagyott :scared: ...
Ráadásul több pici racsnipofa-feszítõrugónak csak eltorzult maradványa van benne mutatóban.
Mit lehet kezdeni vele ?
Én anno hajlítgattam citerahúrból rugókat racsniba, csakhogy ennek nem tudom a formáját...
Persze rá fogok keresni...
Te tudsz segíteni ?
Adios
Posted 2008. May 05. - 23:21
Posted 2008. May 05. - 21:34
Posted 2008. May 05. - 21:31
Mármint árusítás céljából?
Vagy kell néhány cucc neked?
A haverjaim/munkatársaim úgy intézik az ilyen vásárlást,hogy megrendelik...kint élõ havernak elszállítattják....õ pedig hazaküldi.
A legtöbb usás cég nem küld szállít ide.De gondolom ezt tudod...
Igen árusítani kéne egy ilyen weboldal sztem jó lehetne itthon is bár kis piacról van szó az igaz.
A hazaküldéssel nincs gondom , mert van kint haver aki intézni, csak igazából ezeket úgyis kínában gyártják-mint majdnem mindent- és az lenne tuti, ha megtalálnám ezeket a gyártókat kínában!
Akkor egy versenyképes e-bolt lehetne...
Vagy maradnak a fellelhetõ darabok ami sztem a magyar reality.
Építgetem a saját kis vasaimat és sztem mindahányan így vagyunk itt ezzel.
Mert ez most nem a vállalkozások kora.
Posted 2008. May 05. - 21:11
Sztem se mutatna jól cruiseren.Van egy amerikai webbolt ott k jó cuccokra találtam esetleg nézz rá szted ezt át lehetne hozni ide?
http://www.chubbyscruisers.com/
Mármint árusítás céljából?
Vagy kell néhány cucc neked?
A haverjaim/munkatársaim úgy intézik az ilyen vásárlást,hogy megrendelik...kint élõ havernak elszállítattják....õ pedig hazaküldi.
A legtöbb usás cég nem küld szállít ide.De gondolom ezt tudod...
Posted 2008. May 05. - 20:54
http://www.chubbyscruisers.com/
Posted 2008. May 05. - 20:24
Amit belinkeltél kép.... olyan váltókar most van a Sturmey-Archer katalógusban.Négyféle is...Aluból is meg acélból is.
Gondolkoztam,hogy rendelek de nagyon nagy... túlontúl.
Egy chopperen jó néz ki de hagyományos cruiseren sztem...hmmm.Nemtom.

Sign In
Create Account

Back to top