És ?http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
ismerõs gépe
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Posted 2008. May 21. - 21:25
You can never have "enough" bikes.
Posted 2008. May 21. - 19:47
...vagy ennél többet érdemelne hosszú távon ez a szépség?
Sztem mindenképpen többet érdemelne...
csõ
Posted 2008. May 21. - 19:44
Posted 2008. May 20. - 21:06
Ami a Gepidádon volt az a szegecselt, az nagyon szép volt szerintem.Bár nem tudom hogy milyen illik rá,szép darabok vannak a Brooksnál is:D .Valami egyedi kellene rá nem?Kis hazánkban készít valaki egyedi nyergeket?Tán' kéne egy jó cruiser nyereg... :mybad:
Adios
Posted 2008. May 20. - 19:02
Posted 2008. May 20. - 08:53
Posted 2008. May 20. - 00:39
szerintetek megoldható, hogy házilag szerelek fel agyváltóval egy Electra Cruiser-t?Ha igen akkor milyen áron?
kurva szép ez a canga, de kell bele a sebesség..
Posted 2008. May 19. - 09:28
Szereztem/vettem egy Brooks Champion S nyerget.
Még nem használtam csak a kép kedvéért tettem fel a bringára.
Van egy másik is azt feltettem a piactérre....talán elviszik.
Gyönyörûszép mindekettõ!De a Champion jobban tetszik.
Az a bajom,hogy nekem szélesebb kéne.A cruiserre olyan való.
Antek hogy állsz a bringavásárlással?
Az az Electra hírdetés már naggyon régen fent van.Az embernek vagy van több darab vagy még nem adta el.Felvetted vele a kapcsolatot?
Üdv mindenkinek.
Halihó!
Bocsi,h nem jelentkeztem egy ideig,de a meló és a pénz sajna nagy úr.Az Electrás nagyon "korrekt" volt , mert megegyeztem vele 50e forintban, csak jött a hosszúhétv. Azt mondta, h szabin van, de utána kedden mehetek érte.A csajom tök happy, majd kedden d.e. nem elérhetõ,- azért elindultunk,mert én megrendeltem egy Nadaot Matuzmaster-tõl(aki korrektül össze is rakta nekem,ahogy ígérte)- azután d.u sikerült elérnem az Electra tul.-t és közölte,h inkább megtartja a barátnõcinek.(kamu) gondolom eladta drágábban, v nem tom. Úgyhogy nõcim szomorú.:-( Nekem viszont szép Nadaom van.
Teláltam egy itthoni Electra forgalmazót, de egy magamfajtának ez sajna elérhetetlen. http://electrabike.h...view_fullscreen
Azért nem adom fel és keresgélek tovább.Igazából most láttam egy Csepel cruisert, aminek a formája tökre tetszik, csak nem tudom, h át lehetne-e festetni valahol tûrhetõ összegért valami daisy karakterûre, mert akkor még sárvédõt lecserélném és tök jó kis bringa lehetne.Köszi az érdeklõdést, ha valami fejlemény van szólok.csá
Posted 2008. May 18. - 14:01
Ez zsír!
Légy jó nagyfiú és okositsd a masinát! GRAT!
Posted 2008. May 18. - 10:12
Tittyman! Köszi! megnyugodtam hogy minden rendben van vele.
Posted 2008. May 18. - 09:56
A nyereg nagyon f.... néz ki, valami tajvni hulla.dék, de meglepõen kényelmes.
Nyereg milyen?Gyári Dyno?
...
És még több/részletesebb képet sürgõsen!
Bocs... még egy kérdés.Használt vagy új?
csõ
Természetesen használt, egy kis horpadás a sárvédõkön, felületi rozsdák itt-ott, de mind könnyen javítható.
Több kép lesz, ha rendbe vágtam, most még szutyok.
És persze én se tudok betelni vele, mindíg mondtam, hogy (lásd lentebb):
Dyno rulez !
Szerintem.
Adios
Posted 2008. May 18. - 09:47
Pofám leszakad...
Remélem egyszer kibróbálhatom...
Ez késssz!
Nyereg milyen?Gyári Dyno?
...
És még több/részletesebb képet sürgõsen!
Bocs... még egy kérdés.Használt vagy új?
csõ
Nagyon nagy páva...
Posted 2008. May 18. - 09:40
Amúgy igen, ez azHa ez az amit egy licitáló oldalon láttam(tuti)akkor jó vétel volt.Nem kicsit...
Annyira paráztam, hogy a Gepidát nem tudom eladni, de az utsó pillanatban összejött !
Egyébként télleg nem kényelmetlen, és ha jól megdolgozom, hibátlan lesz !
És köszike
Adios
Posted 2008. May 18. - 09:26
Bazi nagy !!!
Rengeteg minden van...
A springer folyamatosan dolgozik, és nem az a gagyi, amit itthon lehet kapni hétezerért.
A pedálért nyújtózni kell.
A fordulóköre kb. 7-8 méter.
A kormány állati. Nagy.
A fényezése bef..ás.
A küllõi kb. 4 mm-esek.
A guma új GT.
És ezek csak az elsõ nap benyomásai.
Adios
Posted 2008. May 18. - 09:16
Nagyon nagy király!
Ha ez az amit egy licitáló oldalon láttam(tuti)akkor jó vétel volt.Nem kicsit...
Az az igazság,hogy ennek a biciklinek a menttapasztalataira még jobban kíváncsi vagyok mint a Csepelére.
Mesélj mááár!Milyen?
Persze elsõsorban bratulálok a megvételéhez!!!
Rohadt jól néz mi!
csõ
Posted 2008. May 18. - 09:13
A kormány, amit te keresel, egy debreceni boltban mindíg szokott lenni,(olyan, mint a Gepidádon volt), 2 db ezresbõl még vissza is adnak egy-két sörre valót...
Szólj, ha érdekel.
Adios
Posted 2008. May 18. - 08:53
Posted 2008. May 18. - 05:25
Posted 2008. May 17. - 22:55
Üdv!Na milyenek az elsõ menettapasztalataid?
Nem tûnik nehéznek az alu Gepida után?
A fékbowden kormány mögötti elvezetése jó ötlet!
Én már át is raktam az enyémen:) !
üdv
Nagyon jó benyomásaim vannak eddig.Jóval nehezebb a Gepida után de nagyon könnyû tekerni a Nexus3 agyváltó áttételei miatt.Valahogyan biztonságosabbnak érzem magam rajta,szerintem jobban bírja a súlyomat,masszívabb a merev villa miatt is.A gumik nagyon jók,kanyarban is jól fognak jobban mint a Gepidáé volt(innova volt talán).Az elsõ féket nagyon szeretem az nagyon hiányzott.A kitámasztót és a dinamót le cserélem mert nem igazán tetszenek.Viszont egy olyan kormányt beválalnék ami a gepidán volt,eddig ahol kérdeztem nem tudnak rendelni,még jó hogy Bp-n voltam a nagykerekben:( ..(tipp esetleg?)Ja és nagyon megnézik a bringát,az idõsebb korosztály fõleg.
1 kérdésem lenne:Ha egyesben tekerek akkor nem kattog a váltó tekerés közben,ha 2-3 ban akkor igen,ennek így kell lennie?Én nem vittem beállítattni sehová,ráültem és tekerem,amúgy hibátlan.
Posted 2008. May 17. - 21:09
Nem tûnik nehéznek az alu Gepida után?
A fékbowden kormány mögötti elvezetése jó ötlet!
Én már át is raktam az enyémen:) !
üdv

Sign In
Create Account

Back to top