Elég szar lett! Majd csinálok szabadban is képet és cserélek. Ugyanaz mint a tied, csak kontrás. Nem gondoltam volna hogy ennyire kényelmes ez a cruiser. Minél tovább nézem annál jobban tetszik. Eddig csak képeken láttam de nem adta vissza hogy 3D-ben milyen jellegzetes a cruiser váz. Tíz éve nem keróztam rendszeresen. Most már bánom!Grat a bicóhoz, jó tekerést!:bananadan Milyen színû a sas?Szerintem semmi extra igénye nincsen a bicónak.Én is az itt lévõ szakiktól szoktam tanácsot kérni ha valami prücök van,õk mindíg segítenek.Képet kéretik feltenni!
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Posted 2008. May 30. - 18:56
Posted 2008. May 30. - 15:16
Istencsászárság ez a bicaj! :bananadan
Lassú, kényelmes, hátradölve lehet vele tekerni!!! :afro:
A kontra kicsit fura a montihoz képest, legutóbb a csepel tacskómon volt ilyen. Azóta jól el is felejtettem, hogy kell farolni...
formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat,
mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható.
Posted 2008. May 30. - 13:35
http://www.fixedgear...pei/45/01_b.jpg - elsõ fixikrúzer szegeden
Enyém
Húúú!:wtf: Megdöbbentõ! DE NAGYON SZÉPÖ!
Ezek után én már be sem fejezem a már lassan fél éve épülõ fiximet...
Fogadd õszinte gratulációmat.
Posted 2008. May 30. - 11:47
Ha ha, gondolkoztam már én is fixin, de látom magam, amint öltönyben, laptop táskával a hátamon takarok egy nagyot a Feketesason.
... jaaaa. ... szintén szegedi ...
Posted 2008. May 30. - 11:33
http://www.fixedgear...pei/45/01_b.jpg - elsõ fixikrúzer szegeden
Enyém
Ha ha, gondolkoztam már én is fixin, de látom magam, amint öltönyben, laptop táskával a hátamon takarok egy nagyot a Feketesason.
Posted 2008. May 30. - 10:38
Mondjuk az még jó is lenne fixinek...
Simán...
... eredetileg azt akartam, de lehetetlen szerezni ....
Posted 2008. May 30. - 10:37
Szia!
Csatolj képet!
Kiváncsivá tettél.Miféle a váz?
Gondolom egy régebbi Csepel...
(Jó is az!)
csõ
De... csepel...
Posted 2008. May 30. - 10:35
Posted 2008. May 30. - 09:15
37eFt+3eFt szállítás Szegedre.
Ez Dunakeszin a NoLimit. Utolsó darab volt. Nagyon rendesek. Nemrég beszéltem velük, holnap érkezik.
Szegen az általam elérhetõ boltokban azt mondták, hogy már nincsen és nem lesz, nem rendelhetõ. Ezek után álltam neki telefonálni és netezni: matizmasternél 29-ért volt kiírva 1 db, de nem vállalták a futáros szervezést, és mire én megszerveztem volna, visszahívtak hogy elkelt.
Pepedálnál volt 32-ért, de telefonon õk is azt mondták, hogy elkelt és nem is lesz, mert már nem gyártják.
A speedbike webshopján 53, de a testbike-on ugyanõk 35-ért hirdették. Errõl írtam nekik e-mailt, de nem méltattak válaszra, csak a testbike-os hirdetést cserélték le…
Ez a nem gyártás egyébként elég furcsa, mert tényleg nincs benne az idei Gepida katalógusban, de német webáruházakban 200 EUR-ért most is kínálják.
Mivel nem csak funkcionális, hanem esztétikai élményt is nyújtó tárgyról van szó, a jó ár nagyon szubjektív. Másféle cruiser-ért valószínû 20 ezret sem adtam volna, ezért meg hajlandó lettem volna akár 60-at is adni, mert éppen ez tetszik. Gondolom ezt itt nem kell magyarázni.
Szia(sztok)!
Grat. a bicajhoz, én is szemezgettem vele, de aztán Schwinnt vettem, mert használtan olcsóbb volt. Remélem sok örömöd lesz vele, és megosztod velünk a tapasztalataidat.
Posted 2008. May 30. - 03:25
Posted 2008. May 30. - 01:13
Külföldön vagyok és marha lassú a netem, de hamarosan (1-2 hét) otthon leszek és akkor tolom a képeket!
Egyébként marha jó ez a sachs 3gang hosszabb a 3 és rövidebb az 1 a nexushoz képest.
Posted 2008. May 29. - 22:35
Sok sikert a géphez nekem is volt ,szép darab.Múlt héten szombaton itt Nyíregyházán egy bringásboltban volt 3-4 darab és mindegyik más-más színben.
Kösz. Eddig csak feketét és krém színût láttam. Milyen van még?
Nekem valami vöröses árnyalat tetszene, fekete betétekkel, kb így:

Posted 2008. May 29. - 20:46
Grat a bicóhoz, jó tekerést!:bananadan Milyen színû a sas?Szerintem semmi extra igénye nincsen a bicónak.Én is az itt lévõ szakiktól szoktam tanácsot kérni ha valami prücök van,õk mindíg segítenek.Képet kéretik feltenni!ok csak kérdeztem. Megvettem ma a bicót igaz csak kontrás, de király így is. Nem bírtam tovább várni. Van valami tanács mire figyeljek oda?
Posted 2008. May 29. - 20:29
ok csak kérdeztem. Megvettem ma a bicót igaz csak kontrás, de király így is. Nem bírtam tovább várni. Van valami tanács mire figyeljek oda?Nem próbáltam,mert nagyon tetszik a krómozott sárvédõ és nem is fogom levenni, nekem így jó ahogyan van.Kifejezetten a króm sárvédõ és króm lámpa volt a vágyam most megvan.:clap:
Posted 2008. May 29. - 19:27
Posted 2008. May 29. - 19:22
Nem próbáltam,mert nagyon tetszik a krómozott sárvédõ és nem is fogom levenni, nekem így jó ahogyan van.Kifejezetten a króm sárvédõ és króm lámpa volt a vágyam most megvan.:clap:myk74 próbáltad sárvédõ nélkül?
Posted 2008. May 29. - 12:30
37eFt+3eFt szállítás Szegedre.
Ez Dunakeszin a NoLimit. Utolsó darab volt. Nagyon rendesek. Nemrég beszéltem velük, holnap érkezik.
Szegen az általam elérhetõ boltokban azt mondták, hogy már nincsen és nem lesz, nem rendelhetõ. Ezek után álltam neki telefonálni és netezni: matizmasternél 29-ért volt kiírva 1 db, de nem vállalták a futáros szervezést, és mire én megszerveztem volna, visszahívtak hogy elkelt.
Pepedálnál volt 32-ért, de telefonon õk is azt mondták, hogy elkelt és nem is lesz, mert már nem gyártják.
A speedbike webshopján 53, de a testbike-on ugyanõk 35-ért hirdették. Errõl írtam nekik e-mailt, de nem méltattak válaszra, csak a testbike-os hirdetést cserélték le…
Ez a nem gyártás egyébként elég furcsa, mert tényleg nincs benne az idei Gepida katalógusban, de német webáruházakban 200 EUR-ért most is kínálják.
Mivel nem csak funkcionális, hanem esztétikai élményt is nyújtó tárgyról van szó, a jó ár nagyon szubjektív. Másféle cruiser-ért valószínû 20 ezret sem adtam volna, ezért meg hajlandó lettem volna akár 60-at is adni, mert éppen ez tetszik. Gondolom ezt itt nem kell magyarázni.
Posted 2008. May 29. - 11:13
Szia! Meg lehet tudni, hogy mennyibe lesz neked a Gepida N C?Sziasztok!
Nagyon hasznos ez a fórum, sok érdekeset olvastam és ez volt az utolsó csepp a pohárba, hogy megvegyem másfél éves nyálcsorgatás után a springer villás nedao classicot. Egyszerûen nem tudok cruiser nélkül élni. :-)
Egy hauser wildcat-et használok most, de át lett alakítva az öltönyös munkába járáshoz kényelmes kormány és nyereg tekintetében, sajnos a formája azért maradt a kicsit otromba mtb. A nedao sokkal stílusosabb, és figyelve az árak alakulását, meg hogy idén már nem gyártják, lecsaptam az egyik utolsó példányra. Dunakeszirõl érkezik Szegedre, remélem a héten megjön.
A projekt terv szerint hosszú nyári próba következik az alapfelszereltséggel (esetleg gyerekülés…) aztán õsszel, ha kell elsõ fék és agyváltó beszerelés (illetve a titkos terv egy HUB motor, de csak akkor, ha találok nem nagyon nagyon drága és nem szögletes aksi tartó kit-et...)
Szeretnék még tervezni rá egyedi matricát is, lévén ebben van a legkisebb kockázat és a leggyorsabb sikerélmény.
És ahogy látom aztán a határ a csillagos ég.
Üdv.
Üdv: Imi
Posted 2008. May 29. - 08:11
Posted 2008. May 29. - 08:09
Próbáltam nekik sincs. Ma megkérdezem hogy kerék cserével nem raknának e össze. Nõi annyi van mint a szemét!Õket próbáltad?Hátha van nekik.
http://www.kerekparc..._id=2&Itemid=32

Sign In
Create Account

Back to top