Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser bringák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1576 hozzászólás a témában

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Grat a bicóhoz, jó tekerést!:bananadan Milyen színû a sas?Szerintem semmi extra igénye nincsen a bicónak.Én is az itt lévõ szakiktól szoktam tanácsot kérni ha valami prücök van,õk mindíg segítenek.Képet kéretik feltenni!

Elég szar lett! Majd csinálok szabadban is képet és cserélek. Ugyanaz mint a tied, csak kontrás. Nem gondoltam volna hogy ennyire kényelmes ez a cruiser. Minél tovább nézem annál jobban tetszik. Eddig csak képeken láttam de nem adta vissza hogy 3D-ben milyen jellegzetes a cruiser váz. Tíz éve nem keróztam rendszeresen. Most már bánom!

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Megjött. Kipróbáltam. Másfél óra tekergõzés lett belõle.
Istencsászárság ez a bicaj! :bananadan
Lassú, kényelmes, hátradölve lehet vele tekerni!!! :afro:
A kontra kicsit fura a montihoz képest, legutóbb a csepel tacskómon volt ilyen. Azóta jól el is felejtettem, hogy kell farolni...
Minden ellentmondásmentes, a természetes számok elméletét tartalmazó,
formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat,
mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

http://www.fixedgear...pei/45/01_b.jpg - elsõ fixikrúzer szegeden :) Enyém :)

Húúú!:wtf: Megdöbbentõ! DE NAGYON SZÉPÖ!
Ezek után én már be sem fejezem a már lassan fél éve épülõ fiximet...:(
Fogadd õszinte gratulációmat.

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Ha ha, gondolkoztam már én is fixin, de látom magam, amint öltönyben, laptop táskával a hátamon takarok egy nagyot a Feketesason. :)

... jaaaa. ... szintén szegedi ... :D

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Ha ha, gondolkoztam már én is fixin, de látom magam, amint öltönyben, laptop táskával a hátamon takarok egy nagyot a Feketesason. :)

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Mondjuk az még jó is lenne fixinek...
Simán...

... eredetileg azt akartam, de lehetetlen szerezni ....

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Szia!
Csatolj képet!
Kiváncsivá tettél.Miféle a váz?
Gondolom egy régebbi Csepel...
(Jó is az!)

csõ

De... csepel...

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
[quote name='redboat']Hi!

37eFt+3eFt szállítás Szegedre.
Ez Dunakeszin a NoLimit. Utolsó darab volt. Nagyon rendesek. Nemrég beszéltem velük, holnap érkezik. :)

Szegen az általam elérhetõ boltokban azt mondták, hogy már nincsen és nem lesz, nem rendelhetõ. Ezek után álltam neki telefonálni és netezni: matizmasternél 29-ért volt kiírva 1 db, de nem vállalták a futáros szervezést, és mire én megszerveztem volna, visszahívtak hogy elkelt.
Pepedálnál volt 32-ért, de telefonon õk is azt mondták, hogy elkelt és nem is lesz, mert már nem gyártják.
A speedbike webshopján 53, de a testbike-on ugyanõk 35-ért hirdették. Errõl írtam nekik e-mailt, de nem méltattak válaszra, csak a testbike-os hirdetést cserélték le…

Ez a nem gyártás egyébként elég furcsa, mert tényleg nincs benne az idei Gepida katalógusban, de német webáruházakban 200 EUR-ért most is kínálják.

Mivel nem csak funkcionális, hanem esztétikai élményt is nyújtó tárgyról van szó, a jó ár nagyon szubjektív. Másféle cruiser-ért valószínû 20 ezret sem adtam volna, ezért meg hajlandó lettem volna akár 60-at is adni, mert éppen ez tetszik. Gondolom ezt itt nem kell magyarázni.

Szia(sztok)!

Grat. a bicajhoz, én is szemezgettem vele, de aztán Schwinnt vettem, mert használtan olcsóbb volt. Remélem sok örömöd lesz vele, és megosztod velünk a tapasztalataidat.:)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Bordó az biztos volt meg talán sötétkék.

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Sziasztok!
Külföldön vagyok és marha lassú a netem, de hamarosan (1-2 hét) otthon leszek és akkor tolom a képeket!
Egyébként marha jó ez a sachs 3gang hosszabb a 3 és rövidebb az 1 a nexushoz képest.

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Sok sikert a géphez nekem is volt ,szép darab.Múlt héten szombaton itt Nyíregyházán egy bringásboltban volt 3-4 darab és mindegyik más-más színben.

Kösz. Eddig csak feketét és krém színût láttam. Milyen van még?
Nekem valami vöröses árnyalat tetszene, fekete betétekkel, kb így:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

ok csak kérdeztem. Megvettem ma a bicót igaz csak kontrás, de király így is. Nem bírtam tovább várni. Van valami tanács mire figyeljek oda?

Grat a bicóhoz, jó tekerést!:bananadan Milyen színû a sas?Szerintem semmi extra igénye nincsen a bicónak.Én is az itt lévõ szakiktól szoktam tanácsot kérni ha valami prücök van,õk mindíg segítenek.Képet kéretik feltenni!

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Nem próbáltam,mert nagyon tetszik a krómozott sárvédõ és nem is fogom levenni, nekem így jó ahogyan van.Kifejezetten a króm sárvédõ és króm lámpa volt a vágyam most megvan.:clap:

ok csak kérdeztem. Megvettem ma a bicót igaz csak kontrás, de király így is. Nem bírtam tovább várni. Van valami tanács mire figyeljek oda?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Sok sikert a géphez nekem is volt ,szép darab.Múlt héten szombaton itt Nyíregyházán egy bringásboltban volt 3-4 darab és mindegyik más-más színben.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

myk74 próbáltad sárvédõ nélkül?

Nem próbáltam,mert nagyon tetszik a krómozott sárvédõ és nem is fogom levenni, nekem így jó ahogyan van.Kifejezetten a króm sárvédõ és króm lámpa volt a vágyam most megvan.:clap:

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Hi!

37eFt+3eFt szállítás Szegedre.
Ez Dunakeszin a NoLimit. Utolsó darab volt. Nagyon rendesek. Nemrég beszéltem velük, holnap érkezik. :)

Szegen az általam elérhetõ boltokban azt mondták, hogy már nincsen és nem lesz, nem rendelhetõ. Ezek után álltam neki telefonálni és netezni: matizmasternél 29-ért volt kiírva 1 db, de nem vállalták a futáros szervezést, és mire én megszerveztem volna, visszahívtak hogy elkelt.
Pepedálnál volt 32-ért, de telefonon õk is azt mondták, hogy elkelt és nem is lesz, mert már nem gyártják.
A speedbike webshopján 53, de a testbike-on ugyanõk 35-ért hirdették. Errõl írtam nekik e-mailt, de nem méltattak válaszra, csak a testbike-os hirdetést cserélték le…

Ez a nem gyártás egyébként elég furcsa, mert tényleg nincs benne az idei Gepida katalógusban, de német webáruházakban 200 EUR-ért most is kínálják.

Mivel nem csak funkcionális, hanem esztétikai élményt is nyújtó tárgyról van szó, a jó ár nagyon szubjektív. Másféle cruiser-ért valószínû 20 ezret sem adtam volna, ezért meg hajlandó lettem volna akár 60-at is adni, mert éppen ez tetszik. Gondolom ezt itt nem kell magyarázni.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Sziasztok!
Nagyon hasznos ez a fórum, sok érdekeset olvastam és ez volt az utolsó csepp a pohárba, hogy megvegyem másfél éves nyálcsorgatás után a springer villás nedao classicot. Egyszerûen nem tudok cruiser nélkül élni. :-)
Egy hauser wildcat-et használok most, de át lett alakítva az öltönyös munkába járáshoz kényelmes kormány és nyereg tekintetében, sajnos a formája azért maradt a kicsit otromba mtb. A nedao sokkal stílusosabb, és figyelve az árak alakulását, meg hogy idén már nem gyártják, lecsaptam az egyik utolsó példányra. Dunakeszirõl érkezik Szegedre, remélem a héten megjön.
A projekt terv szerint hosszú nyári próba következik az alapfelszereltséggel (esetleg gyerekülés…) aztán õsszel, ha kell elsõ fék és agyváltó beszerelés (illetve a titkos terv egy HUB motor, de csak akkor, ha találok nem nagyon nagyon drága és nem szögletes aksi tartó kit-et...)
Szeretnék még tervezni rá egyedi matricát is, lévén ebben van a legkisebb kockázat és a leggyorsabb sikerélmény.
És ahogy látom aztán a határ a csillagos ég.
Üdv.

Szia! Meg lehet tudni, hogy mennyibe lesz neked a Gepida N C?
Üdv: Imi

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
myk74 próbáltad sárvédõ nélkül?

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Õket próbáltad?Hátha van nekik.
http://www.kerekparc..._id=2&Itemid=32

Próbáltam nekik sincs. Ma megkérdezem hogy kerék cserével nem raknának e össze. Nõi annyi van mint a szemét!