http://i305.photobuc...ss/260_6050.jpgmûvészi nincsen, csak ahogy a gyermekeim kipróbálják:
fõleg a csengõ tetszik nekik, de már tanulják a szak-kifejezéseket is, hogy pedál, nyereg, springer villa...
Ez hogy tetszik ?
:chin:
Adios
http://i305.photobuc...ss/260_6050.jpgmûvészi nincsen, csak ahogy a gyermekeim kipróbálják:
fõleg a csengõ tetszik nekik, de már tanulják a szak-kifejezéseket is, hogy pedál, nyereg, springer villa...
You can never have "enough" bikes.
Asszem gyûlnek a szegediek.:-)-Nekem is Nedao classicom van.
Ja a tieteknek nem nyikorog a villája?
Ma sikerült tekernem néhány órát. Közben apfelschorle a Dugó téren, ChilliGrill ebéd, fagyi és kávé, olvasás a Stefánián. Boldog nyári nap, az itt és most tökéletes harmóniája.
Eszembe jutott, hogy kamasz koromban olvastam Robert M. Pirsig regényét, most megint elõkerestem és tessék, igen: „On a cycle the frame is gone. You're completely in contact with it all. You're in the scene, not just watching it anymore, and the sense of presence is overwhelming. That concrete whizzing by five inches below your foot is the real thing, the same stuff you walk on, it's right there, so blurred you can't focus on it, yet you can put your foot down and touch it anytime, and the whole thing, the whole experience, is never removed from immediate consciousness.” Pont ezt éreztem, nekem errõl szól a crusing.
:chin: Tévedni emberi dolog, egy biztos, én még nem láttam ilyet.... mááá, bocsi tesó, de saját kézzel tekertem bele a monoblokkot ...
BAKTER !!!
Én is építek 1 fixit, de az nem kkkkk.r.ú.z.e.r. ...
De ez...
G.R.T.
Mindazonáltal nem hiszem el, hogy "sima monoblokkos darab", amíg nem látok róla egy közeli fotót. Mármint a közepérõl... :oczko:
Meeeeeeer' ez, én úgy látom valóban régi , de ez Z-hajtókaros !!!! Punk-tum.
Adios
Ja !
![]()
GRT !
És természetesen várunk egypár mûvészi fotót is, okulásképpen.
Adios

Ja !Megjött. Kipróbáltam. Másfél óra tekergõzés lett belõle.
Istencsászárság ez a bicaj! :bananadan
Lassú, kényelmes, hátradölve lehet vele tekerni!!! :afro:
A kontra kicsit fura a montihoz képest, legutóbb a csepel tacskómon volt ilyen. Azóta jól el is felejtettem, hogy kell farolni...
:scared:Ha ha, gondolkoztam már én is fixin, de látom magam, amint öltönyben, laptop táskával a hátamon takarok egy nagyot a Feketesason.
BAKTER !!!http://www.fixedgear...pei/45/01_b.jpg - elsõ fixikrúzer szegeden
Enyém
Rendicsek.Sziasztok!
Külföldön vagyok és marha lassú a netem, de hamarosan (1-2 hét) otthon leszek és akkor tolom a képeket!
Egyébként marha jó ez a sachs 3gang hosszabb a 3 és rövidebb az 1 a nexushoz képest.
GRT. BRNG:ok csak kérdeztem. Megvettem ma a bicót igaz csak kontrás, de király így is. Nem bírtam tovább várni. Van valami tanács mire figyeljek oda?