Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Írta 2008. június 04. - 08:53
a kormány / markolat megoldás is nagyon szép.
(köszönöm az agyváltós tanácsot is, olvasok vissza szorgalmasan.)
formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat,
mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható.
Írta 2008. június 04. - 07:43
Rákerestem erre a bringára, éshát úgy érzem, kerül, amibe kerül, következõ bringám ilyen lesz !
Gyönyörûség !
Aki festés elõtt áll, ajánlom szíves figyelmébe.

Adios
You can never have "enough" bikes.
Írta 2008. június 03. - 16:45
Nemazé nemjelentkeztemám, mert elütött az autó, vagy ilyesmi...
Neeem. Ablakokat cserélnek nálunk+ festünk.
De! :bananadanMegkaptam a Csepel cruisert, csak kosárban (lesz rajta mit tapogatni).
Randa sötétkék kopott váza van, de legalább nem sajnálom majd lecsiszolni.
Meg olyan sárvédõje van, hogy azt rá se rakom (festett és nem körív keresztmetszetû, hanem [ .
De van neki angol 3 seb.váltója, aminek nagyon örülök.
És nem utolsósorban mentem ma egy fixivel (elõször, de nem utoljára).
Roppant furcsa, az ízületeknek nem barátja, de szuper érzés vele haladni.
Mindenkinek gratulálok az új bicajához, látszik hogy itt a szezon.
Írta 2008. június 03. - 14:57
Persze, én sem, ddehát nincs itt sértõdõsdi, igaz ?BOCSI nem sértegetni akartalak! Csak hát na...
Adios
Írta 2008. június 03. - 14:56
Írta 2008. június 03. - 14:43
Lángos matricához lángos méretû elsõfék illik :oczko:De nem akkora mint egy lángos?
Üdvelet
Írta 2008. június 03. - 14:42
OK. Kerékpárszerelés alapfok sem: mi az a Sachs Dreigang? 3-as agyváltó? Hol a 2 légy? Ahhoz nem kell bowden és kar elõre? Ill. mitõl jobb egy olyan, mint a mostani kontra? (bocs a sok kérdésért, de inkább vagyok 1 napig falu bolondja, mint tudatlan egy életen át...)
1
Igen, az, légyszi olvass vissza, eléggé kiveséztük.
2
3
A Velosteel agyhoz képest(mostani kontrád), összehasonlíthatatlanul jobb a fékhatás.
4
No problem, szívesen osztom az észt.
Bocsi, ez sok volt :mybad:
Üdvelet
Írta 2008. június 03. - 14:36
Na szóval.A nyikorgást megnéztem, egyértelmûen a sárhányó, középen van felfogatva a villához, de két oldalt a villaszárakhoz is hozzáér, amik persze rugózás közben változtatják a távolságukat. Szóval nem meglepõ, de engem nem zavar, egyrészt mert érezni, hogy dolgozik a gép, másrészt a helyi közlekedésben a járdán vezetett kerékpárút & gyalogos & házsarok combo esetén esést megelõzõ bonuszt ér, ha elõre hallatszik kicsit, hogy jövök….
Én megfejtettem a nyikorgás megszüntetésének biztos módját, úgy, hogy a sárvédõ is fenn marad !
Mindenképpen pálca kell elöl-alul, és az a felfogató fül majdnem jó, ami van rajta a villanyak alatt. Csakhogy azt (persze átalakítva és elfordítva) a villa belsõ-alsó furatában a Springer tengelyére kell felfûzni. A sárvédõt pedig úgy alakítani, hogy ne érjen a villa belsõ oldalához. Ha valaki komolyan érdeklõdne, illusztrálom neki fotókkal.
Üdvelet
Írta 2008. június 03. - 14:35
De nem akkora mint egy lángos?
sajtos-tejfölös :lol1:
Írta 2008. június 03. - 14:34
Oksa, ha indokoltnak érzed a zelsõ féket, ez biztos jó megoldás. Bár, ha fûzöl (fûzetsz) egy Sachs Dreigangot:) hátulra, két legyet üthetsz egy csapásra.
Azonkívül a springer nem biztos, hogy szeretné a fékezést (kicsit labilis lenne általa...), meghát a stíluson is rontana a kar és bowden. Szerintem.
Adios
OK. Kerékpárszerelés alapfok sem: mi az a Sachs Dreigang? 3-as agyváltó? Hol a 2 légy? Ahhoz nem kell bowden és kar elõre? Ill. mitõl jobb egy olyan, mint a mostani kontra? (bocs a sok kérdésért, de inkább vagyok 1 napig falu bolondja, mint tudatlan egy életen át...)
Írta 2008. június 03. - 14:05
De nem akkora mint egy lángos?Tetszik a csengõ, de a csúcs azért az a halálfejes szelep. Az nagyon rendben van!
Én lángos matricában gondolkozom:
bitch-iiiin
A nyikorgást megnéztem, egyértelmûen a sárhányó, középen van felfogatva a villához, de két oldalt a villaszárakhoz is hozzáér, amik persze rugózás közben változtatják a távolságukat. Szóval nem meglepõ, de engem nem zavar, egyrészt mert érezni, hogy dolgozik a gép, másrészt a helyi közlekedésben a járdán vezetett kerékpárút & gyalogos & házsarok combo esetén esést megelõzõ bonuszt ér, ha elõre hallatszik kicsit, hogy jövök….
Elsõ féket mit ajánlatok? Ezt néztem ki a pepedal oldalán: SHIMANO BR-IM41-F
Nehéz ezt felrakni? Állítólag úja kell fûzni a kereket. Azt kb. középfok kerékpárszerelés, nekem meg csak alapfok van (pumpálni, lámpát felrakni, kormányt és nyerget beállítani tudok), szerszámhasználat középfok (vasárnap szétszedtem és összeraktam egy háromajtós szekrényt), érdeklõdési szint viszont magas. Mûhelyben fékkarral és szereléssel együtt kijönne 10-12 ezerbõl. És nincs kockázat, hogy elbarmolom.
Írta 2008. június 03. - 13:53
Oksa, ha indokoltnak érzed a zelsõ féket, ez biztos jó megoldás. Bár, ha fûzöl (fûzetsz) egy Sachs Dreigangot:) hátulra, két legyet üthetsz egy csapásra.Tetszik a csengõ, de a csúcs azért az a halálfejes szelep. Az nagyon rendben van!
bitch-iiiin
A nyikorgást megnéztem, egyértelmûen a sárhányó, középen van felfogatva a villához, de két oldalt a villaszárakhoz is hozzáér, amik persze rugózás közben változtatják a távolságukat. Szóval nem meglepõ, de engem nem zavar, egyrészt mert érezni, hogy dolgozik a gép, másrészt a helyi közlekedésben a járdán vezetett kerékpárút & gyalogos & házsarok combo esetén esést megelõzõ bonuszt ér, ha elõre hallatszik kicsit, hogy jövök….
Nehéz ezt felrakni? Állítólag úja kell fûzni a kereket. Azt kb. középfok kerékpárszerelés, nekem meg csak alapfok van (pumpálni, lámpát felrakni, kormányt és nyerget beállítani tudok), szerszámhasználat középfok (vasárnap szétszedtem és összeraktam egy háromajtós szekrényt), érdeklõdési szint viszont magas. Mûhelyben fékkarral és szereléssel együtt kijönne 10-12 ezerbõl. És nincs kockázat, hogy elbarmolom.
Azonkívül a springer nem biztos, hogy szeretné a fékezést (kicsit labilis lenne általa...), meghát a stíluson is rontana a kar és bowden. Szerintem.
Adios
Írta 2008. június 03. - 13:48
Írta 2008. június 03. - 13:34
Gyönyörû!!! (hosszú mint egy vasárnap ebéd nélkül)Helló mindenkinek!
Vegacsnak szeretettel:
(Remélem mûködik...) Igen. ::-):
Persze még vannak hiányosságai, de azért már tûrhetõ.
http://s305.photobuc...y Dyno Coaster/
Adios
K
Írta 2008. június 03. - 09:29
http://i305.photobuc...ss/260_6050.jpg
Ez hogy tetszik ?
Tetszik a csengõ, de a csúcs azért az a halálfejes szelep. Az nagyon rendben van!
bitch-iiiin
Írta 2008. június 03. - 07:49
Találtam még egy kis tizenéves Prevent krómtisztító pasztát, azzal mentem rá, de szerintem nem ettõl függ, hanem a krómozás minõségétõl.Apám az a kormány.A krómot mivel tisztítod-polírozod hogy ilyen fényes.Nagyon zsír a gép, van már benne némi munka.:bananadan
Ui:Hova tünt Vegacs?
Sokszor láttam már, hogy olyan gyenge, vékony és karcos sok krómbevonat már új korában is.
Persze erre nincsen bizonyítékom, csak totó...
Adios
Ui:
Vegacs, where are you ?
Írta 2008. június 03. - 07:34
Hát ez nagyon szép !
Nálam sajnos már nem férne, de kéne !
:mybad:
Remélem jó gazdája lesz.
Adios
Írta 2008. június 03. - 00:35
Írta 2008. június 03. - 00:19
Apám az a kormány.A krómot mivel tisztítod-polírozod hogy ilyen fényes.Nagyon zsír a gép, van már benne némi munka.:bananadanHelló mindenkinek!
Vegacsnak szeretettel:
http://s305.photobuc...y Dyno Coaster/
Adios
K
Ui:Hova tünt Vegacs?
Írta 2008. június 02. - 20:57
Bocsi, akit kifelejtettem...:mybad:Helló mindenkinek!
Vegacsnak szeretettel, és persze mindenkinek, akit érdekelnek a részletek.
Adios
K
Adios

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére