Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser bringák

- - - - -

• Please log in to reply
1576 replies to this topic

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
flames rulez! :-)
a kormány / markolat megoldás is nagyon szép.

(köszönöm az agyváltós tanácsot is, olvasok vissza szorgalmasan.)
Minden ellentmondásmentes, a természetes számok elméletét tartalmazó,
formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat,
mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Kedves mindenki !
Rákerestem erre a bringára, éshát úgy érzem, kerül, amibe kerül, következõ bringám ilyen lesz !
Gyönyörûség !
Aki festés elõtt áll, ajánlom szíves figyelmébe.

Feltöltött kép

Adios

You can never have "enough" bikes.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Üdv mindenkinek.

Nemazé nemjelentkeztemám, mert elütött az autó, vagy ilyesmi...
Neeem. Ablakokat cserélnek nálunk+ festünk.

De! :bananadanMegkaptam a Csepel cruisert, csak kosárban (lesz rajta mit tapogatni).
Randa sötétkék kopott váza van, de legalább nem sajnálom majd lecsiszolni.
Meg olyan sárvédõje van, hogy azt rá se rakom (festett és nem körív keresztmetszetû, hanem [ .
De van neki angol 3 seb.váltója, aminek nagyon örülök.

És nem utolsósorban mentem ma egy fixivel (elõször, de nem utoljára).
Roppant furcsa, az ízületeknek nem barátja, de szuper érzés vele haladni.

Mindenkinek gratulálok az új bicajához, látszik hogy itt a szezon.:)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

BOCSI nem sértegetni akartalak! Csak hát na...

Persze, én sem, ddehát nincs itt sértõdõsdi, igaz ?
Adios

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

sajtos-tejfölös :lol1:

BOCSI nem sértegetni akartalak! Csak hát na...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

De nem akkora mint egy lángos?

Lángos matricához lángos méretû elsõfék illik :oczko:
Üdvelet

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

OK. Kerékpárszerelés alapfok sem: mi az a Sachs Dreigang? 3-as agyváltó? Hol a 2 légy? Ahhoz nem kell bowden és kar elõre? Ill. mitõl jobb egy olyan, mint a mostani kontra? (bocs a sok kérdésért, de inkább vagyok 1 napig falu bolondja, mint tudatlan egy életen át...)

:)
1
Igen, az, légyszi olvass vissza, eléggé kiveséztük.
2
Feltöltött kép
3
A Velosteel agyhoz képest(mostani kontrád), összehasonlíthatatlanul jobb a fékhatás.
4
No problem, szívesen osztom az észt.
Bocsi, ez sok volt :mybad:
Üdvelet

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

A nyikorgást megnéztem, egyértelmûen a sárhányó, középen van felfogatva a villához, de két oldalt a villaszárakhoz is hozzáér, amik persze rugózás közben változtatják a távolságukat. Szóval nem meglepõ, de engem nem zavar, egyrészt mert érezni, hogy dolgozik a gép, másrészt a helyi közlekedésben a járdán vezetett kerékpárút & gyalogos & házsarok combo esetén esést megelõzõ bonuszt ér, ha elõre hallatszik kicsit, hogy jövök….

Na szóval.
Én megfejtettem a nyikorgás megszüntetésének biztos módját, úgy, hogy a sárvédõ is fenn marad !
Mindenképpen pálca kell elöl-alul, és az a felfogató fül majdnem jó, ami van rajta a villanyak alatt. Csakhogy azt (persze átalakítva és elfordítva) a villa belsõ-alsó furatában a Springer tengelyére kell felfûzni. A sárvédõt pedig úgy alakítani, hogy ne érjen a villa belsõ oldalához. Ha valaki komolyan érdeklõdne, illusztrálom neki fotókkal.
Üdvelet

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

sajtos-tejfölös :lol1:

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Oksa, ha indokoltnak érzed a zelsõ féket, ez biztos jó megoldás. Bár, ha fûzöl (fûzetsz) egy Sachs Dreigangot:) hátulra, két legyet üthetsz egy csapásra.
Azonkívül a springer nem biztos, hogy szeretné a fékezést (kicsit labilis lenne általa...), meghát a stíluson is rontana a kar és bowden. Szerintem.
Adios

OK. Kerékpárszerelés alapfok sem: mi az a Sachs Dreigang? 3-as agyváltó? Hol a 2 légy? Ahhoz nem kell bowden és kar elõre? Ill. mitõl jobb egy olyan, mint a mostani kontra? (bocs a sok kérdésért, de inkább vagyok 1 napig falu bolondja, mint tudatlan egy életen át...)

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Tetszik a csengõ, de a csúcs azért az a halálfejes szelep. Az nagyon rendben van!
Én lángos matricában gondolkozom:

bitch-iiiin

A nyikorgást megnéztem, egyértelmûen a sárhányó, középen van felfogatva a villához, de két oldalt a villaszárakhoz is hozzáér, amik persze rugózás közben változtatják a távolságukat. Szóval nem meglepõ, de engem nem zavar, egyrészt mert érezni, hogy dolgozik a gép, másrészt a helyi közlekedésben a járdán vezetett kerékpárút & gyalogos & házsarok combo esetén esést megelõzõ bonuszt ér, ha elõre hallatszik kicsit, hogy jövök….

Elsõ féket mit ajánlatok? Ezt néztem ki a pepedal oldalán: SHIMANO BR-IM41-F
Nehéz ezt felrakni? Állítólag úja kell fûzni a kereket. Azt kb. középfok kerékpárszerelés, nekem meg csak alapfok van (pumpálni, lámpát felrakni, kormányt és nyerget beállítani tudok), szerszámhasználat középfok (vasárnap szétszedtem és összeraktam egy háromajtós szekrényt), érdeklõdési szint viszont magas. Mûhelyben fékkarral és szereléssel együtt kijönne 10-12 ezerbõl. És nincs kockázat, hogy elbarmolom.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Tetszik a csengõ, de a csúcs azért az a halálfejes szelep. Az nagyon rendben van!

bitch-iiiin

Nehéz ezt felrakni? Állítólag úja kell fûzni a kereket. Azt kb. középfok kerékpárszerelés, nekem meg csak alapfok van (pumpálni, lámpát felrakni, kormányt és nyerget beállítani tudok), szerszámhasználat középfok (vasárnap szétszedtem és összeraktam egy háromajtós szekrényt), érdeklõdési szint viszont magas. Mûhelyben fékkarral és szereléssel együtt kijönne 10-12 ezerbõl. És nincs kockázat, hogy elbarmolom.

Oksa, ha indokoltnak érzed a zelsõ féket, ez biztos jó megoldás. Bár, ha fûzöl (fûzetsz) egy Sachs Dreigangot:) hátulra, két legyet üthetsz egy csapásra.
Azonkívül a springer nem biztos, hogy szeretné a fékezést (kicsit labilis lenne általa...), meghát a stíluson is rontana a kar és bowden. Szerintem.
Adios

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
:)
Köszi, jó a duma...
Adios

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Helló mindenkinek!
Vegacsnak szeretettel:
(Remélem mûködik...) Igen. ::-):
Persze még vannak hiányosságai, de azért már tûrhetõ.
http://s305.photobuc...y Dyno Coaster/
Adios
K

Gyönyörû!!! (hosszú mint egy vasárnap ebéd nélkül)

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

http://i305.photobuc...ss/260_6050.jpg
Ez hogy tetszik ?

bitch-iiiin

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Apám az a kormány.A krómot mivel tisztítod-polírozod hogy ilyen fényes.Nagyon zsír a gép, van már benne némi munka.:bananadan
Ui:Hova tünt Vegacs?

Találtam még egy kis tizenéves Prevent krómtisztító pasztát, azzal mentem rá, de szerintem nem ettõl függ, hanem a krómozás minõségétõl.
Sokszor láttam már, hogy olyan gyenge, vékony és karcos sok krómbevonat már új korában is.
Persze erre nincsen bizonyítékom, csak totó...
Adios
Ui:
Vegacs, where are you ?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Oppá, télleg fenn volt, bocsi.
Hát ez nagyon szép !
Nálam sajnos már nem férne, de kéne !
:mybad:
Remélem jó gazdája lesz.
Adios

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Feltöltött képHelóheló!Hát a 18.oldalon már fent volt egyszer, de itt van újra!
A hétvégétõl elérhetõ vagyok 705098240 a legjobb ajánlat viszi!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Helló mindenkinek!
Vegacsnak szeretettel:
http://s305.photobuc...y Dyno Coaster/
Adios
K

Apám az a kormány.A krómot mivel tisztítod-polírozod hogy ilyen fényes.Nagyon zsír a gép, van már benne némi munka.:bananadan
Ui:Hova tünt Vegacs?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Helló mindenkinek!
Vegacsnak szeretettel, és persze mindenkinek, akit érdekelnek a részletek.

Adios
K

Bocsi, akit kifelejtettem...:mybad:
Adios