Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser bringák

- - - - -

• Please log in to reply
1576 replies to this topic

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Ja, a nyerreg !
Háát, a Balcsi nekem nem igen megy.
Túúúúúúúúúúúúúúl messze van vonattal is... :(
Persze BP. meg nem egy stresszmentes környezet, dehát csak középen van.
Úgyhogy ezt tudnám elfogadhatónak tartani.
Vagy Szentendre, vagy Kecskemét, vagy mittomén.
De ha igazán komoly lenne az érdeklõdés, talán még a Balcsit is bevállalnám, Talán...
:D
Adios

Jövõ héten aug.11-tõl 20-ig szabadságon leszek, igen nagyon szívesen és komolyan benne lennék egy cruiser-fórum-találkozóban. Netközelben viszont nem nagyon leszek szombattól, ezért ha bármi konkrét helyzet van ezügyben, kérlek hívjatok fel: 06-20-492-07-18 (nem tartok a spam-sms-ektõl :))
Bizony, Budapest középen van, persze ha emellett döntötök, könnyû dolgom lesz, de Kareszhoz hasonlóan komoly érdeklõdés esetén simán levonatozok a Balatonra.
happy cruisin'
davenef

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

A képeken látszik, hogy Nexus, nem ?
Egyébként én már Nexusnál is és Sachs-nál is tapasztaltam. kb. fél fordulatnyi holtjátékot szabadon futás után...
Persze télleg lehet ez beállítási probléma is.
Adios

Kössz mindenkinek, aki hozzászólt a problémához, ritka az ilyen segítõkész társaság! Igen, Nexus az agyváltó. Képet hirtelenjében nem tudok a hátsó részrõl küldeni, átgondolva soraitokat, a szervíz mellett döntöttem, viszont ha személyesen is találkozunk, addig nem menekültök, amíg néhány alaptrükköt nem mutattok agyváltóbeállítás tekintetében, cserébe szolgálhatok alkalmazott zenei trükkökkel, mely igen hasznos lehet a hétköznapi életben is! :D
happy cruisin'
davenef

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Átadásra került a kerékpár.
A srác örült!
Remek!

Íme pár kép:
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Majdnem írni akartam, hogy akár benevezhetnénk autóval is a Balcsis összeröffenésre, de hamar rájöttem, hogy bizony a kétkerekûeket is el kellene helyezni valahol a kocsiban...:D Egy 206-os pedig nem igazán alkalmas erre...talán biciklitartós tetõcsomagtartóval. Bfüred 360km az utvonalterv.hu szerint, legyen komplett 800km oda-vissza Debrecentõl, 5lityós fogyasztás 100-on + autópályadíj. Kb. annyiba jönne ki mint a vonat, sõt ha nem diák az emberfia még drágább.
Az egésszel már csak egy probléma van, nekem 7végén meló van...kézilabda kupa lesz itthon. :(

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Ja, a nyerreg !
Háát, a Balcsi nekem nem igen megy.
Túúúúúúúúúúúúúúl messze van vonattal is... :(
Persze BP. meg nem egy stresszmentes környezet, dehát csak középen van.
Úgyhogy ezt tudnám elfogadhatónak tartani.
Vagy Szentendre, vagy Kecskemét, vagy mittomén.
De ha igazán komoly lenne az érdeklõdés, talán még a Balcsit is bevállalnám, Talán...
:D
Adios

You can never have "enough" bikes.

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Az a nyereg kéne ami ezen a dojcse fárrádon van, az király!
A lámpa még elmegy, szép a váz, de sztem rövid a többi meg montenbájk.
Persze tuti minden porcikája kínai ennyié.
Sajna megszûnt a céhesipar ahol a minõség volt a fontos nem a falloszimádó kozár vicinátus végtelen nyerészkedése.

Na mikor tekerünk már együtt?Igen leült ez a téma!
Most 7végétõl balatonfüredi borfesztivál!!!Naggyon király buli igazi krúzer korzó a Tagore sétány!!!!
Szállást tudok olcsón a szakközép koleszában, vagy akár apartmanokban is csak tudnom kell hányan leszünk.

Hajrá!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
http://de.wikipedia....Fahrradwerke_AG
Feltöltött kép
Ha valakit behatóbban érdekel a cég...
Azér' nem olyan rossz...
Adios

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Vegacs !
Úgy emlékszem, te kerestél felsõ csõre szerelhetõ, "stick shifter" vátókart .
Nos, itthon, a "local dealer"-nél találtam ezer forint alatti áron, vagy 4 félét, vadiúj, Shimano mind...
Persze, én is rögtön beszereztem egy szép darabot, képek holnap...
Adios

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ha megmondod,hogy milyen gyártmány a váltód vagy esetleg küldesz fotót a kerékpár hátsó traktusáról akkor sztem tudunk segíteni.Csal beállítási probléma lesz ez... asszem.

Mindazonáltal...egy váltóbeállítás kb 1000-1200 ft-ot kóstál mifelénk.
csõ

A képeken látszik, hogy Nexus, nem ?
Egyébként én már Nexusnál is és Sachs-nál is tapasztaltam. kb. fél fordulatnyi holtjátékot szabadon futás után...
Persze télleg lehet ez beállítási probléma is.
Adios

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szerintetek megér egy ilyen canga 240 EUR -t?
Mifa...még sohasem hallottam errõl a márkáról, de egészen pofás...
Feltöltött kép

Hi !
Szerintem, váz, villa, kerekek + 1-2 apróság a használható, összességében sok stílusidegen cucc van rajta, szerintem.
Adios

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts

Sorry, ha kicsit nagy lett a kép... Bár az elõbbi nyereg sem sokkal kisebb... :D

Sajna a Nirve-em váltója vacakol... :( Lehet, nem túl nagy a baj, bár egy magamfajta "antiszerelõnek" minden efféle baj nagy! :wtf: Konkrétan arról van szó, hogy tegnap munkából hazatekerés közben tûnt fel, hogy ha egy ideig tekerés nélkül gurulok, majd tekerni kezdek, kb másfél körig totális üresjáratban tekerek, majd csak ezután kapja el a menetet (erre biztos van jobb megfogalmazás is), és még így is mintha nem úgy menne az egész, mint korábban...:mad:
Namármost, nekem egy agyváltó mûködése és beállítása kábé olyan, mint egy pigmeusnak egy U.F.O.-é . A láncváltó még hagyján, hiszen látom mi történik, na de az "agy"... hát az egy agyrém. Éppenezért kérdem én, szerintetek érdemes beleásnom magam a témába neten keresztül és megpróbálkoznom egyedül egy ilyen probléma orvoslásával, vagy jobban járok, ha beviszem egy szervizbe és fizetek, mint egy katonatiszt? :chin:

Ha megmondod,hogy milyen gyártmány a váltód vagy esetleg küldesz fotót a kerékpár hátsó traktusáról akkor sztem tudunk segíteni.Csal beállítási probléma lesz ez... asszem.

Mindazonáltal...egy váltóbeállítás kb 1000-1200 ft-ot kóstál mifelénk.
csõ
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Sztem vidd szervízbe ha még ne láttál agyváltót szétszedve, mert okozhat néhány kellemetlen percet, vagy órát laikusként.
Sõt a szaki lehet meg is mondja azonnal a tünetek alapján mi lehet a baj.

Mi van ebben nexus, vagy más?

Keep cruisin'

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Sorry, ha kicsit nagy lett a kép... Bár az elõbbi nyereg sem sokkal kisebb... :D

Sajna a Nirve-em váltója vacakol... :( Lehet, nem túl nagy a baj, bár egy magamfajta "antiszerelõnek" minden efféle baj nagy! :wtf: Konkrétan arról van szó, hogy tegnap munkából hazatekerés közben tûnt fel, hogy ha egy ideig tekerés nélkül gurulok, majd tekerni kezdek, kb másfél körig totális üresjáratban tekerek, majd csak ezután kapja el a menetet (erre biztos van jobb megfogalmazás is), és még így is mintha nem úgy menne az egész, mint korábban...:mad:
Namármost, nekem egy agyváltó mûködése és beállítása kábé olyan, mint egy pigmeusnak egy U.F.O.-é . A láncváltó még hagyján, hiszen látom mi történik, na de az "agy"... hát az egy agyrém. Éppenezért kérdem én, szerintetek érdemes beleásnom magam a témába neten keresztül és megpróbálkoznom egyedül egy ilyen probléma orvoslásával, vagy jobban járok, ha beviszem egy szervizbe és fizetek, mint egy katonatiszt? :chin:
happy cruisin'
davenef

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Szerintetek megér egy ilyen canga 240 EUR -t?
Mifa...még sohasem hallottam errõl a márkáról, de egészen pofás...
Feltöltött kép
happy cruisin'
davenef

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts

...és ez? AZ ÜLÉS A LÉNYEG! HEHEHEFeltöltött kép

Jók ezek a nyergek...

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
...és ez? AZ ÜLÉS A LÉNYEG! HEHEHEFeltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
És ez hogy tetszik?Feltöltött kép

sowjet

sowjet

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
uramatyám, ortógagyik ezek a pózoló csajok....

Láttam egy sárga krúzolót a siófoki strandon azthiszem kedden - de nem tudom milyen jármû volt mert én a hullámokon úszógumiztam benn száz méterre..
egész nyáron ezen kívül csak egy schwinn-t láttam szemesen egy kempingben..

HOL VAGYTOK???? :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Túl kevés itt a csaj...

Oh, yeah ?

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép