Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser bringák

- - - - -

• Please log in to reply
1576 replies to this topic

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Hi!
Igen: dobfék van elöl, a napi használat miatt ez egy szükséges kompromisszum.
És hogy konkrét legyek: Találkozó szeptember 20-án?
Szegeden? (Ha legalább hároman igent mondtok, megszervezem.) :)
pohártartó!!!

Szia Redboat!

Honnan és mennyiért oldottad meg a dobfékes megoldást? Pontosan milyen tipus és hol vetted?
Nagyon érintett vagyok a témában, mivel a Nirve-öm elsõ patkóféke szinte semmit nem ér, már két kerékpárboltban jártam, az egyikben annyit tudtak tenni, hogy kicserélték a fékpofát bmx-re, de így is gáz. Azt mondját, egy dobfékes megoldás 40 rugómban fájna, az azért tényleg fájna, úgyhogy kíváncsi vagyok, Te mennyibõl úsztad meg.

Ez a sisak egészen jól illik a bicajhoz, lehet, hogy én is veszek egy hasonlót és a jelenlegit megörökli az asszony... :D

Szeptember 20 nekem OK! Budapest Amszterdamja kíváló helyszín egy cruiser-talihoz. És ott tekerhetnénk is! :)
happy cruisin'
davenef

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Sziasztok!Nézzétek meg a bringáim,saját készítésûek!pipersgarage.extra.hu

http://www.pipersgar...a.hu/index.html
Csak külön vázat adsz el?pl:3-as bringa.Nyílvánosak az árai a bringáknak.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Tartózkodási helyem: Szeged .

Gondolkodom egy egyedi bringa összeszerelésén / még egyedi váz nélkül / és érdekelne hogy árul-e valaki Electrát ?

Az Olimpia-val mint a honlap szerinti forgalmazóval már beszéltem nem is tudják hogy valaki foglalkozik-e velük !!!

A pesti Bike-Store e-mail-re nem válaszol és nem veszi fel a k**** telefonját !

Sajna ma nemigen lehet kapni ténylegesen Cruiser feelinges bringát : Schwinn , Gepida , Power , Altrix a maga rövidke vázaival megmosolyogtató , a Capriolo NEVETSÉGES ! A legjobb amit láttam tõlük egy mtb alu váz volt mindkét oldalon váltófüllel és tárcsa konzollal ; a 2. full Deore váltórendszer GAGYI bowdenekkel !

Tud valaki normális Cruiser bringát valahol ???

Borisz

Nekem Schwinn van és nem mosolyognak meg a rövid kis vázammal inkább megnézik és tetszik az embereknek.
Rendelj külföldrõl és lesz cruiser feelinges bicód.:wallbange
Pl:http://www.chubbyscruisers.com/shop/

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts

Gondolkodom egy egyedi bringa összeszerelésén / még egyedi váz nélkül / és érdekelne hogy árul-e valaki Electrát ?

Az Olimpia-val mint a honlap szerinti forgalmazóval már beszéltem nem is tudják hogy valaki foglalkozik-e velük !!!

Sajna ma nemigen lehet kapni ténylegesen Cruiser feelinges bringát : Schwinn , Gepida , Power , Altrix a maga rövidke vázaival megmosolyogtató , a Capriolo NEVETSÉGES ! A legjobb amit láttam tõlük egy mtb alu váz volt mindkét oldalon váltófüllel és tárcsa konzollal ; a 2. full Deore váltórendszer GAGYI bowdenekkel !

Borisz

Oké Borisz...

Mi is szeretettel üdvözlünk.

Akkor definiáljuk a "normális cruiser" kifejezést.

csõ
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Borisz

Szasz Borisz !
Fúú, ez tömör, de kusza bevezetõ volt !
Megtennéd, hogy kicsit visszaolvasol?
Ezzel a beköszönéssel lehet, hogy pár embert meg meg is csíptél itt...
Meg pölö cruiser+deore?????
Vagy: ténylegesen cruiser-fílinges bringa ?????
Csá csõ

You can never have "enough" bikes.

bbike

bbike

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

Borisz

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

Hi!

... én szegediként már is igent mondok :)

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Hi!
Köszönöm a méltatást, nagyon jól esik.
Igen: dobfék van elöl, a napi használat miatt ez egy szükséges kompromisszum. A tömör optikai hatást szerintem fõleg a fekete szín és a kormányszivacs okozza. A váltónak hála a sebesség is rendben van, nagyon nagyon nagyon elégedett vagyok.

ui. ezt láttátok már:
http://piacter.bikem...t=155287&cat=44
pohártartó!!!
Minden ellentmondásmentes, a természetes számok elméletét tartalmazó,
formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat,
mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható.

vighsz

vighsz

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

Igen.Tomaso kolléga gyorsan és röviden kimerítõ választ adott.
Egyetértek vele.

Az unikumos capriolo meg egyszerûen nevetséges.Csak néztem amikor láttam.

Redboat!Simano Inter dob(vagy szalag)fék elöl?Fasssza!

csõ

Kérdeznék még valamit az UNICUM bringákról: Láttam más bicajokon is már ezt képen. Ez valamilyen rugós villa rajtuk?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Nem tudja valaki hogy simán csak gepida nedao classic alu vázat lehet-e valahol kapni?Springer villa nélkül,esetleg hajtómûvel.

vighsz

vighsz

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

35-ért már jó lett volna a capriolo,de 100 az horror ár érte!Nekem schwinn van szeretem nagyon,50körül szerintem megkapod most a szezon végefelé újonnan úgy mint a gepida nedaot,ezeket itthon is be tudod szerezni.Ha közel vagy Vegacs szakihoz esetleg akkor õ épít neked egy egyedi bicót az biztos.(már ha elvállalja)Helyileg melyik régiót erõsíted ha szabad megtudni?
Üdv

Háj! Budapesti vagyok. Megkérdem vegacs szakit építene-e egyet nekem.
köszi a tippet!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Köszi a kimerítõ választ, és mindenkinek a hozzászólásokat! A Capriolo egyébként nem elég jó cucc? vagy csak 100-ért sok. Volt most egy eladó 35-ért de lemaradtam róla.

35-ért már jó lett volna a capriolo,de 100 az horror ár érte!Nekem schwinn van szeretem nagyon,50körül szerintem megkapod most a szezon végefelé újonnan úgy mint a gepida nedaot,ezeket itthon is be tudod szerezni.Ha közel vagy Vegacs szakihoz esetleg akkor õ épít neked egy egyedi bicót az biztos.(már ha elvállalja)Helyileg melyik régiót erõsíted ha szabad megtudni?
Üdv

vighsz

vighsz

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Köszi a kimerítõ választ, és mindenkinek a hozzászólásokat! A Capriolo egyébként nem elég jó cucc? vagy csak 100-ért sok. Volt most egy eladó 35-ért de lemaradtam róla.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Má' mé' ne lenne jó ? Egyenesen fasza !
Springerrel mi van ?
Következõ tali Myk-kel, veled, hármasban a "Keleti-blokk" bejelentkezik ?
Na ?
Csá csõ

Nekem a találkozó még mindig bizonytalan!Pedig tuti jó kis buli lenne,megismerni titeket.Na meg a bringák naggggggyon érdekelnek.:afro:

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Springerrel mi van ?
Na ?
Csá csõ

Akkor asszem rendelem is...:D
Még festeni van a Springer, egy ismerõs tudott keverni vajszínt.
a tali mindenképp jó lenne. East side...:D
Nekem szept. 6.-ig jó, vagy 13.-a után, mert a két idõpont közt Brüsszelben tengetem életem.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Üdv ismét mindenkinek!

Sajnos, lemaradtam a taliról, de mint látom kiválóan sikerült! Gratula mindenkinek aki ott volt, nem semmi lehetett.

Ilyen kereket szeretnék rendelni:
http://www.holybikes...der__26_269.htm

Remélem jól linkeltem. Ez passzolni fog a Schwinn-re? A leírás alapján sztem igen: kontrás, egy sebesség...Természetesen a hozzávaló elsõ kereket is megrendelném. :)

Dani

Springerrel mi van ?
Na ?
Csá csõ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szia.
Az itthon újan vehetõ márkákból kevés a választék, használt csak elvétve akad, nemrég láttam egy Felt-et 35e ft-ért ami sztem nem sok tekintve a 400 euro-s új árat.(Persze az unikumos bicó 100-ért enyhén nevetséges.)
Attól függõen hogy vagy elengedve schwinn, gepida 40-60e ft-ért kapható amire ízlés szerint aztán tehetsz még egyéb stílusos alkatrészeket, vagy ha 100-150 között is nézhetsz vasat akkor ajánlom a sógoroknál fellelhetõ electra, nirve, felt, gt márkákat pl. Podersdorfban Erwin radhaus.Monyec kolléga is onnan szerezte be õket nézegesd meg a talis képeket.Kérdezz rá Vegacsnál õ megrendelésre épít cruisereket!

Keep Cruisin'

Egyetértek vele.

csõ

JA !
Én sem tudnék mást hozzáfûzni !
Talán még annyit: döntés elõtt is jelentkezz be és megmondjuk a frankót, ha akarod :D !
Csá csõ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ahoi!
Végre kész az elsõ fék, és megvan az agyváltó. (Shimano mindkettõ.) Szivaccsal beborítottam a kormányt is. Szerintem jól sikerült.

http://picasaweb.goo...key=G9dr96hgEDc

És sikerült beszerezni sisakot is. Hivatalos nevén Braincap fejvédõ.
http://bembomotor.hu/module/list/36
4500 pénz volt, és alig 480 gramm, tiszta mûanyag, a belsõ része mosható.
Szerintem rock and roll, ahogy kinéz, a feleségem szerint egyszerûen gombóc fejû lettem. :-)

Hi Redboat !
Korrekt lett a cucc !
Valójában szerintem egy cruisert inkább csupaszítani kell, mint telepakolni, de ez teljesen rendben van !
Miért ? Hmmm, talán mert meglepõ, tömör, és elsõsorban teljesen multifunkcós lett !
Szóval: gratula !
A sisak meg sirály ! Kicsit olyan, mint az amerikai kisvárosi motoros zsaruké, talán a simléder miatt... ÁSZ !
Csá csõ

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Üdv ismét mindenkinek!

Sajnos, lemaradtam a taliról, de mint látom kiválóan sikerült! Gratula mindenkinek aki ott volt, nem semmi lehetett.

Ilyen kereket szeretnék rendelni:
http://www.holybikes...der__26_269.htm

Remélem jól linkeltem. Ez passzolni fog a Schwinn-re? A leírás alapján sztem igen: kontrás, egy sebesség...Természetesen a hozzávaló elsõ kereket is megrendelném. :)

Dani

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Egyetértek vele.

Redboat!Simano Inter dob(vagy szalag)fék elöl?Fasssza!

csõ
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#