Üdv Mindenkinek!
Épp most vásároltam egy Nedao-t! Teljesen elkábultam a formától, de gondolom vagyunk így ezzel egy páran...
Néhány dolgot kérdeznék:
-Nem csinál-e vki ilyen villát csak merevebbet, esetleg csapágyazva. Nekem pl. nem fut egyenesen a gép... kicsit ugyan de kanyarodik elengedett kézzel. Egyik fórumtárs írta, hogy próbál majd egy komolyabbat szerkeszteni. (elnézést de elfelejtettem a nicket)
-Tervezek bele agyváltót. (nyáron néhány emelkedõn odalett a mosoly
) De lehet kéne hozzá fék. A v fék nem tetszik ezen a bringán. Én elsõr gondolatra szerettem volna tárcsákat rátenni de a szakértõ azt mondta, hogy nem bírná a jelenlegi villa + kialakítás miatt nem lehet. Ez a tárcsa dolog inkább fícsör lenne, külsõség. De aztán az jutott eszembe, lehet nem is illene hozzá... Szóval várom a véleményeteket! Köszi! 
Üdvelet nekednek !
A springer ipari csapágyas megoldással Tittyman ötlete volt, bár gondolom el lehet havazva, és már rég' is járt erre...
Egyébként nekem is volt valóban ilyen bringám, sõt a villát még most is használom ! Sokat javul, ha megolajozod és meghúzogatod a csavarjait, fõleg a forgó tengelyt. Féket nem tudok rajta elképzelni, bár a Nexusnak elég jó a fékadagolhatósága( esetleg dobfék , vagy görgõs fék van már itt többeknek is ).
Sok kellemes kilómétert kívánok és várjuk az élménybeszámolókat !
Csá csõ