You can never have "enough" bikes.
Ja !Csõ! Ez a megoldás is érdekelne, ha tudnál segíteni...esetleg...?
Sajnos mifelénk nem engednek be a telepre, már próbáltam.
Más : beújítottam egy kicsit patinás Brooks B 66-ot. Mit mondjak, sztem visz mindent! (általam kipróbáltak közül legalábbis):bananadan
Trash rulez :peace2:
Én meg a MÉH telepen szokok vásárolni Sachs Dreigangot...
Csá csõ
Igen! Hajrá torpedó, a világ legjobb váltója!Tõlem lehet a rohloff x100ezer ft,amíg Devergóban ezek 2-3ezerértvannak:D
Karesz eltaláltad, tényleg ezt karmolom, vasárnap szét is szedtem mindkettõt és alkatrészmosóban kipucoltam , majd finom zsírt neki, jajj de szép hangja lett mint a doxa óra régen!
Vegacs ha van egy agyváltód szerelékekkel akkor neked odaadom érte kompletten, ha nincs meg kiszerelem és a többit adom oda szívesen, csak gyere el érte valahogy!
Keep cruisin'
Hi !
Nem vagyok otthon a témában, de szerintem itt olyasmirõl lehet szó, hogy egyformák, csak más évjárat. Úgy látszik hogy vannak; de csak apró eltérések...
Csá csõ
Egy sima 28-as fekete bringára kell(rugóst szeretne olyan régimódit,de olyat nem találunk) úgyhogy ez marad.Köszi a tanácsot!Miki !
Nekem nincs ilyen nyergem . De a véleményem a következõ : szerintem a nyereg választása elsõsorban nem a bringa fajtájától kell, hogy függjön !
Elsõsorban fenékfüggõ, aztán van még több különbözõ szempont, nem fontossági sorrendben; stílusazonosság, pénztárca, súly, anyag, szín, komfort...
Dehát és tehát nem könnyû tanácsot adni, a nyereg próbája a megûlés
Egyébként ez ennyiért 28asra tökéletes szerintem...
Csá csõ
Ja: talival hogy állsz?
Hi !Sziasztok!
Sas(h)szemû szakik segítségére van szükségem.
Szerintetek van e különbség a két dobfékes elsõ agy között?
Sajna verziószámot a magyar üzletben nem tudnak mondani () pedig az egészen megkönnyítené a dolgomat.
Mit gondoltok?
Úú, tezsvírem, esz cudálatossz !!!:offtopic:
http://piacter.bikem...t=159945&cat=56
Nem cruiser de gyönyörû!