bocs ha már megvolt, de ez faja kis verda:
Ilyen kormányt szeretnék meg egy hajlított üléscsövet...
Akad vkinek?
Hhö, ismerõs !
Nedao trike?
You can never have "enough" bikes.
Hát, ha lehet saccolni; Brad /boxoló/ Pitt ???Találós kérdés: Ki ül a cruiseren?
Miután kiderül, akaratlanul következik a másik kérdés, hogy ez pontosan milyen cruiser is lehet...
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, nem olyan nagy ügy. Még...YESSSSZZZ!!!! Végre még valaki ... na, én ezt a fixi érzést pakoltam össze egy krúzervázra... Így lett a Kruzifix ... http://www.fixedgear...pei/45/01_b.jpg
Képet!Képet!!!!!!
Tudom, nem ide való, de ez a csapat áll legközelebb hozzám, ezért megosztom az élményemet.
Régóta félkész fixim elkészült (egyelõre próbaverzió, de megy és az élmény teljes) !!!
Az elsõ menettapasztalatok alapján állíthatom; akinek a bringa nem csak közlekedési eszköz és tárgy, annak mindenkinek kellene egy ilyen !
Óriási élmény, így hamarosan fejleszteni és csinosítani fogom...
Ccsikicsááó
...igen, a nyeregcsõ-hajlítás témája...Megoldható, szaki kell hozzá.sziasztok
a segítségetekre lenne szükségem
beszereztem egy hauser summertime-ot leszedtem róla a sallangot a gagyi mûanyagokat lecseréltem így kaptam egy letisztult rendkívül puritán számomra tetszetõs gépet amit örömmel használok a mindennapokban
azonban termetembõl adódóan (190 cm) egy kicsit rövidnek érzem
2 ötletem van:
-elõrébb vinném a kormányt
-a gari lejártával szétvágnám/acélváz/ és belehegsztenék pár centit
és itt kérném a segítségeteket, melyik a kivitelezhetõbb és a miként is érdekelne
ja és majd rakok fel képet róla
sziasztok
a segítségetekre lenne szükségem
beszereztem egy hauser summertime-ot leszedtem róla a sallangot a gagyi mûanyagokat lecseréltem így kaptam egy letisztult rendkívül puritán számomra tetszetõs gépet amit örömmel használok a mindennapokban
azonban termetembõl adódóan (190 cm) egy kicsit rövidnek érzem
2 ötletem van:
-elõrébb vinném a kormányt
-a gari lejártával szétvágnám/acélváz/ és belehegsztenék pár centit
és itt kérném a segítségeteket, melyik a kivitelezhetõbb és a miként is érdekelne
ja és majd rakok fel képet róla
Szia Saci!
Gondoltam, hogy rózsaszín lesz benne, csak azt hittem a váz. Így is tetszik.
Hû-azta-dejó! Zöld Nedao rózsaszín kerékkel! :clap:
A springer csavarokat nem fested át? Rózsaszínbe szvsz jól nézne ki.