Hali. Hát én nem ismerem. Könnyíthetnél. :chin:Szerintem fix a.ra vehetjük...
És õ ki a f.sz és mivel nyomul ? (na jó, ez könnyû)
Csöcs
A kerekek jók. Csak ne lenne ilyen DRÁGA.
You can never have "enough" bikes.
Kösz srácok !
Elõször is, elsõ körben, mikor rátaláltam a "Faterá"n, azonnal megvettem !
Aztán gondolkodtam rajta, hogy hova rakom, mit kezdek vele, vagy esetleg rendbe rakom és eladom. Így az árát sem árultam volna el.
Aztán hazohoztam és azt találtam ki, hogy helyezhetek el még több bringát a garázsban...
Tehát az ára félútig való szállítással, plusz az eredeti elsõ villájával együtt volt 18 darab ezres !!! BOCSIKA !!!:D
Természetesen átalakul a gép, más színt kap, de megmarad SS kontrásnak, faja Shimano agy van benne...
És megy vissza bele a saját villája.
Csákó
Nagyon klassz bicaj! Amennyiben publikus, megkérdezhetem, honnan és mennyiért szerváltad? Valahogy van egy olyan érzésem, hogy meg fogsz rajta variálni egy-két dolgot
Imi, az új logo-képed alapján jól értelmezem, hogy megvetted a capri-t?
http://potkerek.extr...anyszalagok.pdfaz e elõtagú keró alkatrészekkel foglalkozó oldalról visszamondták a parafa markolatomat
Szegeden egy boltban sem bíztattak esetleg itt tud valaki parafa markolatot?
Kösz srácok !
Aztán gondolkodtam rajta, hogy hova rakom, mit kezdek vele, vagy esetleg rendbe rakom és eladom. Így az árát sem árultam volna el.
Aztán hazohoztam és azt találtam ki, hogy helyezhetek el még több bringát a garázsban...
Tehát az ára félútig való szállítással, plusz az eredeti elsõ villájával együtt volt 18 darab ezres !!! BOCSIKA !!!:D
Természetesen átalakul a gép, más színt kap, de megmarad SS kontrásnak, faja Shimano agy van benne...
Csákó
Nem tudom hogyan csínálod ezt a gyûjtögetést,deKösz srácok !
Tehát az ára félútig való szállítással, plusz az eredeti elsõ villájával együtt volt 18 darab ezres !!!:D
Csákó
Hát, ha lehet saccolni; Brad /boxoló/ Pitt ???
A bringa meg passz. A kormány, a headbadge, a láncvédõ(--> Schwinn?) és a pedál segíthetne/esetleg/, de nem t'om.
Csá
Ja, faja !Hello evribodri...
bocs ha már megvolt, de ez faja kis verda:
Ilyen kormányt szeretnék meg egy hajlított üléscsövet...
Akad vkinek?