Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser bringák

- - - - -

• Please log in to reply
1576 replies to this topic

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Imi kérésére íme, a dobfékes agyamhoz kapott kiegészítõ kütyük:
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép
Feltöltött képFeltöltött kép
happy cruisin'
davenef

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

A hétvégi találós kérdés:
Ki Õ, mivel gurigázik, és minek megy neki a következõ másodpercben?
Feltöltött kép

(fogós, ravasz kérdés, magam sem tudom a választ, segítsetek)

Mrs. Steve Wonder, csinosstrandrucibanszappanvásárlásbólhazatérvénküllõdarálóvalszappanpehelykészítésrefelkészülvéngyalogoskisgyereketelütvénaztánasörtszívószállalbeszürcsölvénhazatérvén....
Biciklivel.
Vagy nem.
Csõcsá

You can never have "enough" bikes.

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
http://urbanvelo.org...8/02/calfee.jpg
.... mindent visz!!!!!!!

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
A hétvégi találós kérdés:
Ki Õ, mivel gurigázik, és minek megy neki a következõ másodpercben?
Feltöltött kép

(fogós, ravasz kérdés, magam sem tudom a választ, segítsetek)

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Szia.
Mikor számolsz be a dobfék-hatásról?:scared:

Most szombaton viszem befûzetni, nem tudom, mennyi ideig tart, ha aznap nem készül el, valószínû csak egy hét múlva tudok érte menni.
.
happy cruisin'
davenef

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Szia!

Tudtommal nincsen kimondottan cruiser bolt Budapesten, pedig magam is gyakori látogatója lennék. Redboat korábban linkelt egy szegedi boltot, ahol komolyabban foglalkoznak ezzel a tipussal. Néhény pesti bolt, ahol talán segíteni, illetve rendelni tudnak: http://www.luongo.hu/ ; www.bringaboard.hu ; www.pepedal.com
Nagyon tetszik a sógorod bicaja, lehet tudni, milyen márka? Vagy talán valami összerakott egyedi darab?

Szia.
A Sógor-bringa Felt, nagyon állat.
Anyué is nagyon csini.
Mikor számolsz be a dobfék-hatásról?:scared:

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

sziasztok!

a német sógorom nyáron talált rá egy igen klassz cruiser-re és azóta megszállott. azt kérdeném a nevében, hogy BP-en van-e kifejezetten cruiser bringákkal és alkatrészekkel foglalkozó bolt? valami széles felni kellene neki...

Addig is egy kép a bringájáról.

Szia!

Tudtommal nincsen kimondottan cruiser bolt Budapesten, pedig magam is gyakori látogatója lennék. Redboat korábban linkelt egy szegedi boltot, ahol komolyabban foglalkoznak ezzel a tipussal. Néhény pesti bolt, ahol talán segíteni, illetve rendelni tudnak: http://www.luongo.hu/ ; www.bringaboard.hu ; www.pepedal.com
Nagyon tetszik a sógorod bicaja, lehet tudni, milyen márka? Vagy talán valami összerakott egyedi darab?
happy cruisin'
davenef

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Jidaki, látom lemaradtál a cruiser vázról az aukciós oldalon, itt ugyanazt kínálják kicsit drágábban:
http://www.vatera.hu...hp?cod=98741845
happy cruisin'
davenef

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts
sziasztok!

a német sógorom nyáron talált rá egy igen klassz cruiser-re és azóta megszállott. azt kérdeném a nevében, hogy BP-en van-e kifejezetten cruiser bringákkal és alkatrészekkel foglalkozó bolt? valami széles felni kellene neki...

Addig is egy kép a bringájáról.
Feltöltött kép
Feltöltött kép

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
http://www.pnemobilk...ore&iProduct=49
Nos, végre már van ára is, ami nem kevés...
A zasszonynak is kéne... :oczko:
Csõ alu váz

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Nekem kimondottan tetszik, fõleg az a három küllõs megoldás, és a lakkozott felület.
Igaz, hogy alapból nem érzem a zelsõ féket (meg a fékkart és bowdent sem) ezzel a stílussal rokonnak , és vészfékeznem sem kellett még krúzolás közben sosem, de ez jól mutat majd benne !
Csõváz

Az a három küllõs megoldás az nekem is tetszik, a másik oldala viszont láthatóan fekete gumival van borítva, bár vannak olyan tipusok, amelyeken nincs rajta, lehet, hogy rákérdezek, hogy leszedhetõ-e.
It a "nagyfaluban" az elsõ fék bizonyos szakaszokon elkerülhetetlen.
Köszi a véleményt!
happy cruisin'
davenef

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Szia.
Nekem is van hasonló (Sachs átm.95 mm). Csak kütyük, mint a zacsiban nincs hozzá. Lefotóznád ?
Köszi

Ez is Sachs , egész pontosan SRAM (Sachs) Front drumbrake VT4000
Képeket a hozzáadott kütyükrõl pénteken napközben tudok küldeni.
happy cruisin'
davenef

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Mutatok pár képet, kíváncsi vagyok, mit gondoltok.

Nekem kimondottan tetszik, fõleg az a három küllõs megoldás, és a lakkozott felület.
Igaz, hogy alapból nem érzem a zelsõ féket (meg a fékkart és bowdent sem) ezzel a stílussal rokonnak , és vészfékeznem sem kellett még krúzolás közben sosem, de ez jól mutat majd benne !
Csõváz

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Gondoltam, megosztom Veletek, hogy kalandos úton megérkezett hozzám Németországból az a SRAM dobfékes elsõ agy, amirõl korábban már írtam. Valahogy egészen másmilyennek képzeltem, legfõképpen sokkal kisebbnek. A tárcsa átmérõje kábé 10 centi körül lehet. Próbálom elképzelni az elsõ kerékben, mellé is helyeztem, enyhe aggályaim vannak affelõl, hogy átfogva a springer villával stílusra illik-e képbe, vagy sem? Mert hát ugye ez nem egy olyan dolog, hogy ha nem tetszik benne, akkor egyszerûen csak fogom és kiveszem...

Szia.
Nekem is van hasonló (Sachs átm.95 mm). Csak kütyük, mint a zacsiban nincs hozzá. Lefotóznád ?
Köszi

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Lefelé meg csak a gurulás, semmi kúp ?!?
Amúgy azóta összeállt a zagyváltó, felderítettem minden beszerzési forrást, úgyhogy van komplett cucc...
Ja, és természetesen Vegacs is segített, segít, ha kell.
Csákesz

Szia. Köszi. Tárgyaljunk, hívlak.

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Gondoltam, megosztom Veletek, hogy kalandos úton megérkezett hozzám Németországból az a SRAM dobfékes elsõ agy, amirõl korábban már írtam. Valahogy egészen másmilyennek képzeltem, legfõképpen sokkal kisebbnek. A tárcsa átmérõje kábé 10 centi körül lehet. Próbálom elképzelni az elsõ kerékben, mellé is helyeztem, enyhe aggályaim vannak affelõl, hogy átfogva a springer villával stílusra illik-e képbe, vagy sem? Mert hát ugye ez nem egy olyan dolog, hogy ha nem tetszik benne, akkor egyszerûen csak fogom és kiveszem...
happy cruisin'
davenef

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

Hi !
Igen, így nyugodtan nevezheted. Szerintem bármelyik normális boltban megkapod az olcsó változatát, ami cakli-pakli lánckerékkel, csapággyal 3e HUF-ból kijön.
Csákesz

Zsír, köszi! :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

A kolléga Úrnak igaza van. Az agyváltónak nincs párja (csak egy másik).
Cseréltem a sárga Schwinnen 18-asról 20 fogas lánckerékre, de a nagy dombok még így is...:olaboga:

Lefelé meg csak a gurulás, semmi kúp ?!?
Amúgy azóta összeállt a zagyváltó, felderítettem minden beszerzési forrást, úgyhogy van komplett cucc...
Ja, és természetesen Vegacs is segített, segít, ha kell.
Csákesz

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Z-hajtókart csapággyal honnan? (egyáltalán ez a neve?)

Hi !
Igen, így nyugodtan nevezheted. Szerintem bármelyik normális boltban megkapod az olcsó változatát, ami cakli-pakli lánckerékkel, csapággyal 3e HUF-ból kijön.
Csákesz

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
találós kérdés:
ki Õ?
a. Én
b. Nem én
c. Mark cruiserolás közben átrendezte az arcát.

Feltöltött kép

(Ha uncsi, leállok a hülyeségekkel...)