Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Posted 2008. October 17. - 13:58
Posted 2008. October 17. - 13:57
Mrs. Steve Wonder, csinosstrandrucibanszappanvásárlásbólhazatérvénküllõdarálóvalszappanpehelykészítésrefelkészülvéngyalogoskisgyereketelütvénaztánasörtszívószállalbeszürcsölvénhazatérvén....A hétvégi találós kérdés:
Ki Õ, mivel gurigázik, és minek megy neki a következõ másodpercben?
(fogós, ravasz kérdés, magam sem tudom a választ, segítsetek)
Biciklivel.
Vagy nem.
Csõcsá
You can never have "enough" bikes.
Posted 2008. October 17. - 13:40
Posted 2008. October 17. - 13:25
Ki Õ, mivel gurigázik, és minek megy neki a következõ másodpercben?

(fogós, ravasz kérdés, magam sem tudom a választ, segítsetek)
Posted 2008. October 16. - 12:10
Szia.
Mikor számolsz be a dobfék-hatásról?:scared:
Most szombaton viszem befûzetni, nem tudom, mennyi ideig tart, ha aznap nem készül el, valószínû csak egy hét múlva tudok érte menni.
.
davenef
Posted 2008. October 16. - 11:49
Szia.Szia!
Tudtommal nincsen kimondottan cruiser bolt Budapesten, pedig magam is gyakori látogatója lennék. Redboat korábban linkelt egy szegedi boltot, ahol komolyabban foglalkoznak ezzel a tipussal. Néhény pesti bolt, ahol talán segíteni, illetve rendelni tudnak: http://www.luongo.hu/ ; www.bringaboard.hu ; www.pepedal.com
Nagyon tetszik a sógorod bicaja, lehet tudni, milyen márka? Vagy talán valami összerakott egyedi darab?
A Sógor-bringa Felt, nagyon állat.
Anyué is nagyon csini.
Mikor számolsz be a dobfék-hatásról?:scared:
Posted 2008. October 16. - 11:39
Szia!sziasztok!
a német sógorom nyáron talált rá egy igen klassz cruiser-re és azóta megszállott. azt kérdeném a nevében, hogy BP-en van-e kifejezetten cruiser bringákkal és alkatrészekkel foglalkozó bolt? valami széles felni kellene neki...
Addig is egy kép a bringájáról.
Tudtommal nincsen kimondottan cruiser bolt Budapesten, pedig magam is gyakori látogatója lennék. Redboat korábban linkelt egy szegedi boltot, ahol komolyabban foglalkoznak ezzel a tipussal. Néhény pesti bolt, ahol talán segíteni, illetve rendelni tudnak: http://www.luongo.hu/ ; www.bringaboard.hu ; www.pepedal.com
Nagyon tetszik a sógorod bicaja, lehet tudni, milyen márka? Vagy talán valami összerakott egyedi darab?
davenef
Posted 2008. October 16. - 11:20
http://www.vatera.hu...hp?cod=98741845
davenef
Posted 2008. October 16. - 10:47
a német sógorom nyáron talált rá egy igen klassz cruiser-re és azóta megszállott. azt kérdeném a nevében, hogy BP-en van-e kifejezetten cruiser bringákkal és alkatrészekkel foglalkozó bolt? valami széles felni kellene neki...
Addig is egy kép a bringájáról.

Posted 2008. October 15. - 18:22
Nos, végre már van ára is, ami nem kevés...
A zasszonynak is kéne... :oczko:
Csõ alu váz
Posted 2008. October 15. - 16:08
Nekem kimondottan tetszik, fõleg az a három küllõs megoldás, és a lakkozott felület.
Igaz, hogy alapból nem érzem a zelsõ féket (meg a fékkart és bowdent sem) ezzel a stílussal rokonnak , és vészfékeznem sem kellett még krúzolás közben sosem, de ez jól mutat majd benne !
Csõváz
Az a három küllõs megoldás az nekem is tetszik, a másik oldala viszont láthatóan fekete gumival van borítva, bár vannak olyan tipusok, amelyeken nincs rajta, lehet, hogy rákérdezek, hogy leszedhetõ-e.
It a "nagyfaluban" az elsõ fék bizonyos szakaszokon elkerülhetetlen.
Köszi a véleményt!
davenef
Posted 2008. October 15. - 16:00
Ez is Sachs , egész pontosan SRAM (Sachs) Front drumbrake VT4000Szia.
Nekem is van hasonló (Sachs átm.95 mm). Csak kütyük, mint a zacsiban nincs hozzá. Lefotóznád ?
Köszi
Képeket a hozzáadott kütyükrõl pénteken napközben tudok küldeni.
davenef
Posted 2008. October 15. - 14:17
Nekem kimondottan tetszik, fõleg az a három küllõs megoldás, és a lakkozott felület.Mutatok pár képet, kíváncsi vagyok, mit gondoltok.
Igaz, hogy alapból nem érzem a zelsõ féket (meg a fékkart és bowdent sem) ezzel a stílussal rokonnak , és vészfékeznem sem kellett még krúzolás közben sosem, de ez jól mutat majd benne !
Csõváz
Posted 2008. October 15. - 12:02
Gondoltam, megosztom Veletek, hogy kalandos úton megérkezett hozzám Németországból az a SRAM dobfékes elsõ agy, amirõl korábban már írtam. Valahogy egészen másmilyennek képzeltem, legfõképpen sokkal kisebbnek. A tárcsa átmérõje kábé 10 centi körül lehet. Próbálom elképzelni az elsõ kerékben, mellé is helyeztem, enyhe aggályaim vannak affelõl, hogy átfogva a springer villával stílusra illik-e képbe, vagy sem? Mert hát ugye ez nem egy olyan dolog, hogy ha nem tetszik benne, akkor egyszerûen csak fogom és kiveszem...
Mutatok pár képet, kíváncsi vagyok, mit gondoltok.
Szia.
Nekem is van hasonló (Sachs átm.95 mm). Csak kütyük, mint a zacsiban nincs hozzá. Lefotóznád ?
Köszi
Posted 2008. October 15. - 11:57
Lefelé meg csak a gurulás, semmi kúp ?!?
Amúgy azóta összeállt a zagyváltó, felderítettem minden beszerzési forrást, úgyhogy van komplett cucc...
Ja, és természetesen Vegacs is segített, segít, ha kell.
Csákesz
Szia. Köszi. Tárgyaljunk, hívlak.
Posted 2008. October 15. - 10:02
Mutatok pár képet, kíváncsi vagyok, mit gondoltok.
davenef
Posted 2008. October 15. - 08:29
Hi !
Igen, így nyugodtan nevezheted. Szerintem bármelyik normális boltban megkapod az olcsó változatát, ami cakli-pakli lánckerékkel, csapággyal 3e HUF-ból kijön.
Csákesz
Zsír, köszi!
Posted 2008. October 14. - 19:17
Lefelé meg csak a gurulás, semmi kúp ?!?A kolléga Úrnak igaza van. Az agyváltónak nincs párja (csak egy másik).
Cseréltem a sárga Schwinnen 18-asról 20 fogas lánckerékre, de a nagy dombok még így is...:olaboga:
Amúgy azóta összeállt a zagyváltó, felderítettem minden beszerzési forrást, úgyhogy van komplett cucc...
Ja, és természetesen Vegacs is segített, segít, ha kell.
Csákesz
Posted 2008. October 14. - 19:13
Hi !Z-hajtókart csapággyal honnan? (egyáltalán ez a neve?)
Igen, így nyugodtan nevezheted. Szerintem bármelyik normális boltban megkapod az olcsó változatát, ami cakli-pakli lánckerékkel, csapággyal 3e HUF-ból kijön.
Csákesz
Posted 2008. October 14. - 14:06
ki Õ?
a. Én
b. Nem én
c. Mark cruiserolás közben átrendezte az arcát.

(Ha uncsi, leállok a hülyeségekkel...)

Sign In
Create Account

Back to top