Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

BMFT csapatmezek - második kör

- - - - -

• Please log in to reply
435 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

burce meg azt üzeni, hogy bár holnap csak 10tõl lesz órája, _mégis_ felkel korábban, hogy elmenjen a bankba, hogy tudjon utalni dellát!

rendes gyerek õ!

:-)

dante meg üzeni, hogy akkora stréber, hogy holnap bemegy 8-ra (!) a munkahelyére, ha kész akar lenni vele, s nem akar egy nagy fenékbebillentést - és akar keresni dellát ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Köszönjük burce!
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
burce meg azt üzeni, hogy bár holnap csak 10tõl lesz órája, _mégis_ felkel korábban, hogy elmenjen a bankba, hogy tudjon utalni dellát!

rendes gyerek õ!

:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Lassan lehetne kapni egy visszajelzést arról, hogy kinek a pénze érkezett meg? Csak azért, mert olyan jól bízok a bankomban!!!!

Abban azért én is reménykedem, hogy nem írtam eggyel több nullát. :D Remélem szólsz Charon, ha mégis...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
köszönöm a türelmet, a zsöcit utaltam !
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,566 posts
Nekem tegnap ment a pénz, egy mail is de nem jött válasz. De megkaptad ugyi?
köszi

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tied is megvan.

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Lassan lehetne kapni egy visszajelzést arról, hogy kinek a pénze érkezett meg? Csak azért, mert olyan jól bízok a bankomban!!!!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Besurranó internetezõ vagyok. :-)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Te kis hamis...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Rendelés lezárva, leadtam a méreteket, jó esetben hétfõn varrják, szal a nagyon szerencséseknek meghozza december elsõ hétvégéjén a Mikulás.
Persze addig az összes elmaradott pénznek be kell folynia, már akik utalnak.

Uff. Charon voltam.

:love:

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
A termo gatyához: szerintem fontos, hogy elõlrõl windstopper-es legyen! Ha símán termo, akkor is érezni a szelet. És a térd védelme is fontos (legalábbis a vén csontjaimnak), vagy betét, vagy alá húzni egy erobik zoknit. :)

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Ma, de legkésõbb én is utalok!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Charon én nem felejtettem el, de én meg csak egy diák vagyok, akiknek a a szorgalmi idõszakban idõnként számot kell adniuk az addig megszerzett tudásukról, illetve az iskolapadban kell ülniük elég sokat, a bankosok pedig nem non stop üzlet.

Legkésõbb péntek indul mani. De akkor tuti.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Pénz átutaltam!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Utaltam. :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
a neten láttam kelly's-t:

• méretek: S-XXL
• anyag:
front ISOWIND® multi-ply Laminat
rear SUPERROUBAIX®
• Kelly's reflective logo
• optional 2 versions:
- with breathable and anti-bacterial HYGIENIC® multi-level padding
- without padding
ISOWIND®
functional fabric with a comfort and easy care properties: waterproof, windproof, water vapour permeable, longitudinally and diagonally elastic, keep its shape.

SUPERROUBAIX®
fast-recovery super-stretch fabric, air permeable, strong, comfortable and easy care.
• ár: 14900,- Ft

meg kéne nézni élõben is...

...nadeON.
nem akartalak csesztetni, csak még sosemvolt termomezem és már nagyon várom. :-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szép belül bolyhosat, ülepbetéttel, zipzárral a saroknál és kantárral, mert lefagy a veséd. Esetleg térdhez lehet plusz béléssel, mert reumás leszel a nagy hidegben.
10-12 körül kezdõdnek. Elasticot pl. Hunyadiban. A drágább egyéb márkák sem jobbak, kivéve, ha olyat látsz, ami impregnálva van víz ellen, de az q drága és ritka.

Elvánszorgok. Bérbõl és fizetésbõl élõ vagyok én is, akinek dolgoznia is kell, flexibilis munkaidõvel, de határidõkkel. Szal...
Egyébként is még várom a pénzeket...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
elvánszorogsz...
...mi meg addig jól megfagyunk
jön a hideg meg a hó...

tényleg Charon: thermo nadrágra van valami tipped, hogy hol és milyet érdemes venni?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valmelyik nap elvánszorgok az Elastichoz a héten és onnantól számított kb két hét.
Tehát dec legeleje a várható érkezési idõpont.