elnézést a felindulásért, de ma teljesen elkedvetlenedtem a campona bike parktól. nem a pályák szarok, hanem mert a faszom kivan a sok kis gyökértöl, akik nem képesek észrevenni h rajtuk kivül mások is szeretnének gyakorolni, ugrálni.
egyszerüen idegesítö h mikor már elindulok nekigyorsítva a kis jumphoz, akkor vagy
-a dupla funboxról elindul a kisköcsög a tescos biciklijével le a mindenki által hazsnált street ugratóhoz mikor én már elindultam. ezeknek nincs szemük vagy nem birnak észrevenni??
vagy mikor szintén elindulok, és akkor jön a kiscsávó visszafele a pályán, persze látja h én is jövök bazzz
szal elegem van most az egészböl, ki kéne ezeket tiltani, akkor talán visszamennék.
mért nem lehet ezeket sehogy se kitiltani onnan?
szörnyü ami ott megy! tekerek vagy háromnegyed órát h jólérezzzem magam és gyakoroljak és akkor elveszi a kedvemet ez a sok köcsög:(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Campona Bike Park
Started by
GerMo
, 2005. September 18. 20:07
Posted 2005. October 07. - 19:35

Posted 2005. September 27. - 07:42

meg 18an volt ott triál OB és annak a pályái
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. September 27. - 07:10

Posted 2005. September 26. - 21:51

nagyállvány: ahonnan elindulnak a nagy vas kidobóíves szélsö jumpokra.
ezektöl még félek, még nem vagyok azon a szinten h azokon menjek.
inkább kisebbeket megyek a baloldalon levö kisebb vas jumpra, ahol van az a mélyedés középen.. vágod?
meg még egyenlöre azon a középsön gyakorlok, ahol a bmxesek szoktak mindenféle street trükköket csinálni.
ott már egész nagyokat tudok menni, van amikor átugrom az egész vizszintes részt.
meg néha a legszélsön is ha ott nincsenek ami szembe van az épülettel, de ezen szinte mindig bmxesek-trialosok vannak.
valami komoly tüz volt? láttam h volt vmi, de ekkora tüz?
ezektöl még félek, még nem vagyok azon a szinten h azokon menjek.
inkább kisebbeket megyek a baloldalon levö kisebb vas jumpra, ahol van az a mélyedés középen.. vágod?
meg még egyenlöre azon a középsön gyakorlok, ahol a bmxesek szoktak mindenféle street trükköket csinálni.
ott már egész nagyokat tudok menni, van amikor átugrom az egész vizszintes részt.
meg néha a legszélsön is ha ott nincsenek ami szembe van az épülettel, de ezen szinte mindig bmxesek-trialosok vannak.
valami komoly tüz volt? láttam h volt vmi, de ekkora tüz?
Posted 2005. September 26. - 21:40

nagyállvány kisjump?
légyszi..
van a nagy gyorsító
van a 2 szélsõ épített vas kidobóív
van középen a föld dirt
van balra tõle egy nagy dupla funbox
és van a street egy kisebb funbox
meik is?
amúgy a triál részt a tûzoltók szabták szét.
légyszi..
van a nagy gyorsító
van a 2 szélsõ épített vas kidobóív
van középen a föld dirt
van balra tõle egy nagy dupla funbox
és van a street egy kisebb funbox
meik is?
amúgy a triál részt a tûzoltók szabták szét.
Posted 2005. September 26. - 21:38

vasarnap kinnvoltam, de eleg szar volt!
nemtom h mért, de a trial cuccok mindenütt szerte voltak szórva, engem idegesített h emiatt nem lehetett a kisjumpra rágyorsulni rendesen.
meg a másik a sok kid idiota. mennek össze vissza... elindulok, nekigyorsítok látom jön szembe az ellenkezö irányból egy kis gyökér.
nem lehetne az ilyeneket kitiltani, vagy valamit kezdeni velük?mert qrvára zavar h gyakorlatilag nem tartják be a dolgokat, össze vissza mennek, akadályozva mindenkit.
más: meg kéne csinálni a nagyállványt, ott lejött egy fémlap az alján, kicsit veszélyes lehet alkalomadtán.
nemtom h mért, de a trial cuccok mindenütt szerte voltak szórva, engem idegesített h emiatt nem lehetett a kisjumpra rágyorsulni rendesen.
meg a másik a sok kid idiota. mennek össze vissza... elindulok, nekigyorsítok látom jön szembe az ellenkezö irányból egy kis gyökér.
nem lehetne az ilyeneket kitiltani, vagy valamit kezdeni velük?mert qrvára zavar h gyakorlatilag nem tartják be a dolgokat, össze vissza mennek, akadályozva mindenkit.
más: meg kéne csinálni a nagyállványt, ott lejött egy fémlap az alján, kicsit veszélyes lehet alkalomadtán.
Posted 2005. September 23. - 21:39

én mostanaba eleg gyakran kijarok, feka darázscsikos polarikszel nyomatom kezdöként, föleg a középsö ugratóna ahol a bmxesek állatkodnak.
legutóbb meg gyakoroltam a nagyállványról legurulást, mert eddig tériszonyom volt és nem mertem lemenni.. mostmár igen:bananadan
legutóbb meg gyakoroltam a nagyállványról legurulást, mert eddig tériszonyom volt és nem mertem lemenni.. mostmár igen:bananadan
Posted 2005. September 18. - 20:07

Elõszöris: TUDOM, hogy van ugyanilyen nevû topic, de az le lett zárva. Úgyhogy sztem ezt moderátorék törlik majd, azt pedig megnyitják, de addigis....
Szóval elég sok "állandó" látogatója van a helynek, itt meg majd jól meg lehet vitatni, h ki milyen jót taknyolt....
hajrá.
Szóval elég sok "állandó" látogatója van a helynek, itt meg majd jól meg lehet vitatni, h ki milyen jót taknyolt....
hajrá.
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___