Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Miért szereti a Marzó ennyire a króm bevonatot?Tartós lehet ez?Amúgy biztos szépen mozog!Nekem legegyszerûbb nemtommikori Monarch-om van.A Gate tekerentyût csak hosszú,jó minõségû aszfaltos közlekedéskor használom.Hintázni nem hintázik a váz,hála a jól elhelyezett forgáspontoknak és a körkörös tekerésnek!:-)Hurrá!
Magellan-os

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Marzocchi:
Marzocchi Prototype Fork And Shock At Sea Otter | Sea Otter Classic
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
4X WC elsõ állomásának (Pietermaritzburg) végeredménye: Jared Graves and Anneke Beerten win 4x finals in Pietermaritzburg:Results

XCO szombaton, DH vasárnap élõben tekinthetõ a freecaster.tv oldalon

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Nekem rp2 van....van nyilt meg zárt azt jónapot.....igaz nekem a vázhoz való van így tökéletesen elég.

Szintén az van. Egyszer lokkoltam, vakartam is a fejem a lejtõn hogy mi a tosz van! Lokkolgassák a top versenyzõk! amennyi energia ott elveszik azt beviszem a túra felénél sör/bor formájában. Elöl RLC van, egyszer beállítottam azóta úgy van, legjobb!
Majd biztos programozni is fogom menet közben pár év múlva nem? Nem!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

jó az. én 3as állásba tekerem a cuccot, ha pl országúton is megyek. ott jobban jön a keményebb lock. de ha valami normális, full terep tekerés van, akkor puhább lockot állítok, mert ott felfelé is jó, ha valamennyit mozog. és én biza minden domb aljában elöl-hátul lockolok.

az ok
csak azt mondom hogy már az rp23 is nehezen kezelhetõ
az új meg méginkább az lesz

azért volt jó az rp3 elve. mert pl egy köves gyökeres mászásnál valóban jó lenne egy köztes állapot amikor többet mozg mint a firm-ben, de nem hintázik. de menet közben turkálni, kihúzni a kis kart úgy tekergetni, elég macerás. nem hiszem hogy nem lehetne megoldani egy karral.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

õszintén eddig is rüheltem az rp23-at (mutass nekem embert aki menet közben -kesztyûben- tudja kezelni a kisebbik állítót (meg van rá igénye) . szvsz a legértelmesebb megoldásuk eddig az rp3 lett volna ha normálisan mûködõtt volna. nyilt, kis propedal, kemény propedal azt szevasz. akinek ennyi nem elég az vegyen motort:)

jó az. én 3as állásba tekerem a cuccot, ha pl országúton is megyek. ott jobban jön a keményebb lock. de ha valami normális, full terep tekerés van, akkor puhább lockot állítok, mert ott felfelé is jó, ha valamennyit mozog. és én biza minden domb aljában elöl-hátul lockolok.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én ezt is nagyon ritkán használom, csak amikor nagyon haladni akarok, amugy engem nem zavar ha hintázik...azrét vettem fully-t :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem rp2 van....van nyilt meg zárt azt jónapot.....igaz nekem a vázhoz való van így tökéletesen elég.

nekem is, teljesen jó is (max egy távszabályzósra cserélném le, az tényleg jól tud jönni néha)

csak azt nem értem egy alapban nehezen kezelhetõ rendszert mért kell még tovább bonyolítani.

mikor volt nálam rp23-as cucc döntõen ott is csak a firm állást használtam meg a nyíltat (csak kipróbálni tekergettem el ) s szerinttem a többség szintén.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
õszintén eddig is rüheltem az rp23-at (mutass nekem embert aki menet közben -kesztyûben- tudja kezelni a kisebbik állítót (meg van rá igénye) . szvsz a legértelmesebb megoldásuk eddig az rp3 lett volna ha normálisan mûködõtt volna. nyilt, kis propedal, kemény propedal azt szevasz. akinek ennyi nem elég az vegyen motort:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
eddig 2 állás volt: az egyikben fixen mindig ki volt kapcsolva a propedal a másikban meg választhattad, hogy melyik legyen bekapcsolva
most is két választásod van, de most a kettõ lehet olyan is, hogy mindkettõ be van kapcsolva.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gyakorlatilag ugyanazt tudja csak atvarialtak hogy hol mit kapcsolsz. forradalmi ujitas.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
rohadtul nem értem hogy ez mért jobb mint az eddigi volt ?

Feltöltött kép

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Az útátugrás magassága és az érkezõ meredeksége nagyon durva lesz az új Fort William-i pályán.
CHANGES TO FORT WILLIAM WORLD CUP TRACKS

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kapós az új Tomac dh gép...:)
Tomac Prototype Stolen - News Blogs - Vital MTB

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
tudom
akkor is :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ijesztõ falvastagság/vékonyság :)

Feltöltött kép

ez a váll/nyak egy darabból készült titánból van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lassan mar kifele mennenk ebbol a hulye feher trendbol, es most jon ra a RS hogy tagbol meg senki nem csinalt? fosbarna fox szinten csunya.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Szép az RS....

az a Kasimás Fox meg elég hányás színû....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
kasimásodik a dhx air is

Feltöltött kép

ijesztõ falvastagság/vékonyság :)

Feltöltött kép

ez a fehér piros tag meg kb olyan emberiség elleni bûntett mint étolajjal pörköltet fõzni :)

Feltöltött kép