Stellaz maximájával értek egyet, az egésznek, a drótosoknak sem (még a Campagnolóénak sem

Miért szereti a Marzó ennyire a króm bevonatot?Tartós lehet ez?Amúgy biztos szépen mozog!
Szintén az van. Egyszer lokkoltam, vakartam is a fejem a lejtõn hogy mi a tosz van! Lokkolgassák a top versenyzõk! amennyi energia ott elveszik azt beviszem a túra felénél sör/bor formájában. Elöl RLC van, egyszer beállítottam azóta úgy van, legjobb!Nekem rp2 van....van nyilt meg zárt azt jónapot.....igaz nekem a vázhoz való van így tökéletesen elég.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
jó az. én 3as állásba tekerem a cuccot, ha pl országúton is megyek. ott jobban jön a keményebb lock. de ha valami normális, full terep tekerés van, akkor puhább lockot állítok, mert ott felfelé is jó, ha valamennyit mozog. és én biza minden domb aljában elöl-hátul lockolok.
õszintén eddig is rüheltem az rp23-at (mutass nekem embert aki menet közben -kesztyûben- tudja kezelni a kisebbik állítót (meg van rá igénye) . szvsz a legértelmesebb megoldásuk eddig az rp3 lett volna ha normálisan mûködõtt volna. nyilt, kis propedal, kemény propedal azt szevasz. akinek ennyi nem elég az vegyen motort:)
Nekem rp2 van....van nyilt meg zárt azt jónapot.....igaz nekem a vázhoz való van így tökéletesen elég.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F